آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
منظورم این بود که هم حالت خروجی برنامه قبلی که دادید(حالت عادی بیت خروجی صفر و وقتی به شماره موردنظر رسید خروجی یک بشه) با این حالت خروجی که در این برنامه دادید (حالت عادی بیت خروجی یک و وقتی به شماره موردنظر رسید خروجی صفر بشه) هر دو وضیعت رو در دو بیت 22 و 23بعنوان خروجی ها داشته باشیم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
منظورم این بود که هم حالت خروجی برنامه قبلی که دادید(حالت عادی بیت خروجی صفر و وقتی به شماره موردنظر رسید خروجی یک بشه) با این حالت خروجی که در این برنامه دادید (حالت عادی بیت خروجی یک و وقتی به شماره موردنظر رسید خروجی صفر بشه) هر دو وضیعت رو در دو بیت 22 و 23بعنوان خروجی ها داشته باشیم.
فهمیدم منظورتون همون خروجی پورت های میکرو pc.0 , pc.1 هست که مخلف هم باشه .حالت قبل و جدید
باشه اعمال میشه ........
:dast:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام:jump:
اینم هگز برنامه جدید که فرموده بودین فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشین . این برنامه هم کاملا تست شد .مشکلی نداره خودتونم تست کنین .باز مشکلی بود درخدمتم .لینک دانلودش پایینه .تقدیم به شما

مشاهده فایل‌پیوست 1rrxbza8hlz592bqbrc.rar

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام
لطفا برنامه کنترل نور ال ای دی بصورت خودکار توسط بسکام بذارید
با تشکر

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام
لطفا برنامه کنترل نور ال ای دی بصورت خودکار توسط بسکام بذارید
با تشکر
سلام:jump:
البته من منظورتو نفهمیدم . ولی در کل اگه میخوای بصورت خودکار کم وزیاد بشه در طول روز برنامه زیادی نیاز داره
1- برنامه ساعت که دقیق باشه
2- برنامه تبدیل دیجیتال به انالوگ در میکرو
3- سخت افزار مدار انالوگ هست که باید led ها را کم وزیاد کنه

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
یا سلام وخسته نباشید میخواستم ببینم میتونین یه مدار فرستنده وگیرندهrfm طراحی کنین که 3تا رله رو کنترل کنیم میخوام حداکثر برد رو داشته باشه اگه کمک کنین تا بسازم خیلی ممنون میشم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
یا سلام وخسته نباشید میخواستم ببینم میتونین یه مدار فرستنده وگیرندهrfm طراحی کنین که 3تا رله رو کنترل کنیم میخوام حداکثر برد رو داشته باشه اگه کمک کنین تا بسازم خیلی ممنون میشم
سلام::bounce::
اگه منظورت از حداکثر برد کمتر از کیلومتره شاید همین ماژول ها بدردت بخورن ولی اگه تا 50 کیلومتر نیاز داشتی من قبلا برای یه شرکتی این کار رو کردم که از فاصله 50 کیلومتری چند وصیله رو خاموش و روشن میکنه
البته طراحی این مورد یهکم سخته ودر حد پروژه های مهندسی و صنعتی هست که باید کاملا از برق الکترونیک ومخابرات سردر بیاری ولی اگه با همون ماژول هاست که چیزی نداره فقط چند کدبا م***و تعریف کن که بعد به ورودی ماژول وصل بشه و ایه برنامه دیگه برای میکرو که از ماژول گیرنده این کد ها را دریافت کنه که ابتدای کار بدون ماژول این کار رو بکنی تا بفهمی که فرستنده میکرو و گیرنده میکرو خوب عمل میکنن بعد به ماژول وصل کن که البته این نوع ماژول ها هم زیاد بردی ندارن یه بار تست زدم شاید 30 متر هم نرسید

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
ممنون از پاسختون.نه تا این حد .2 یا 3کیلومتر لازم دارم من باhm-r,hm-tیه بار تو پروژه ای بکار بردم راستش تا ارتباط بین این دو رو خواستم برقرار کنم یه عالمه سختی کشیدم میتونین یه جوری کمکم کنین تا اینو بدون دردسر درست کنم آخه فقط 3تا رله رو میخوام کنترل کنم همینمیتونی مداری یا برنامه ای اگه وقت داشتی واسم بزاری خیلی خیلی ممنون میشم

آخرین ویرایش:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
ممنون از پاسخت.نه تا این حد 2 یا 3کیلومتر لازم دارم من باhm-r,hm-tیه بار تو پروژه ای بکار بردم راستش تا ارتباط بین این دو رو خواستم برقرار کنم یه عالمه سختی کشیدم میتونین یه جوری کمکم کنین تا اینو بدون دردسر درست کنم آخه فقط 3تا رله رو میخوام کنترل کنم همینمیتونی مداری یا برنامه ای اگه وقت داشتی واسم بزاری خیلی خیلی ممنون میشم
سلام ::bounce::
حقیقتش من زیاد تو انجمن نمی تونم بیام ولی هر هفته دو یا یک بار را سر میزنم چون پروژه ور داشتم و تو این کار ها شرکت دارم و کار میکنم زیاد وقت ندارم که بیام الانم دیگه نمیتونم تا شنبه احتمالا اگه وقت داشته باشی من شنبه برات توضیح میدم ولی در غیر این صورت ببین دوستان کسی هست کمکت کنه . در کل این برد دو یا سه کیلومتر هم برای ماوژل ها زیاده مگه این که تقویت کنی با استفاده از امپلی فایر های RF که اونم ماژولش هست البته وقتی درست ارتباط برقرار کردن دیگه فرقی نداره که سه تا رله فرمان بده یا ده تا چون برنامه براش برنامه نوشته میشه فقط برنامه زیاد میبره همین

بالا