آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام
برنامه ای با کدویژن میخواستم که با هر بار تحریک میکروسوئیچ یه عدد بشماره و شمارنده 4 رقمی باشه .همچنین با استفاده از یه keypad4*3 زمانی یه عدد وارد کردیم وقتی شمارنده به این عدد رسید یه پایه فعال شه.

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام
بنده خیلی علاقه مندم با میکرو کار کنم و برنامه نویسی یاد بگیرم
پایه برای این کار چیست سخت افزار و برنامه نویسی را از کجا باید شروع کرد و پیش نیاز آن چیست و چطور میشه برنامه نویسی یاد گرفت که بعد

مدتی باز زبان دیگری جایش را نگیرد لطفا توضیح دهید تشکر و

احترام

سلام::bounce::
بستگی داره که چه نوع وبرای چه کاری میخواید . مثلا بیسکام وسی بیشتر برای کار با میکرو کنترل هاست درصورتی که C## بیشتر شیعی گرایست وبرای PC خوبه و غیره که انواع برنامه ها هست که مخصوص کاری هستن .ولی اگه منظورت با میکرو هست . چیزی که عوض نشده و خوب هم کار داده و دارای جذابیت خوب هست و سریع هم میشه یاد گرفت البته بنظر من همین بیسکام هست و بعد سی . که من هر دوتاش را کار میکنم
تا الان هم برنامه جدیدی فکر نکنم امده باشه یا من خبر ندارم چون تا الان هزار تا پروژه جدید برای دانشجویان و شرکت ها وبرای خودم نوشتم ومشکلی نداشته ولی یه نفر میخواد که واقعا تمام کارش این باشه یا بیکار باشه
چون واقعا دقت میخواد و ابتکار تو نوشتن برنامه ها و استفاده کردن از دستورات

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
با سلام دوستان گرامی یا ای سی at89c51فیوزبیت دارد چون من وقتی ای سی at89c51را روی پروگرامر tnm2000قرار مدهیم چیزی به من نشان نمی دهد من چطوری میتوانم فرکانس کاری میکرو را نتظیم کنم با کمال تشکر
من قبلا با این ایسی کار میکردم هیچ چیزی نداشت بیخود خودتا خسته نکن . برای فرکانس کاری میکرو هم اگه بر روی قطعه نوشته شده باشه 12PI و 24PI به ترتیب میتونی کریستال خارجی بهش وصل کنی حداکثر 12 مگاهرتز و بعدی 24 مگاهرتز .. پس فیوز بیتی نداره که بخوای از داخل براش فرکانس اسیلاتور تعیین کنی .این فیوز بیت ها فقط مال ای سی های AVR هستند البته برای تایین فرکانس اسیلاتور

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
دستتون درد نکنه فقط شمارنده یا همون دورسنج نداره ! اگه میشه برنامه اش رو برام بفرستید تو پیام خصوصی

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744

شمارنده پیداش کردم ولی بجای این ولتاژ پالسی که دادید تو عمل چی بزارم ؟ من یه میکروسوئئچ گذاشتم ولی هر بار تحریکش میکنم به جای یه شماره چندین شماره میندازه
اگه میشه بنامه به زبان سی رو برام بفرستید .میخوام تو عمل با میکروسوییچ تحریک کنم میشه این قسمت برنامه رو تغییر بدید

پیوست‌ها

• 26.4 کیلوبایت بازدیدها: 83

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483

این مدار را مثل خودش که بهت دادم باید ببندی خودم تست کرد تو عمل و خوب هم جواب داد توعکس پایین برات گذاشتم توجه کن که اگه اون پالسی که ابی رنگه برداری که به ورودی پایه pb1 میکرو هست وصله وحذفش کنی میتونی بازدن اون شستی که بالای اون نوشتم میکروسویچ و با زدن هر بار یه شماره روی صفحه میندازه .ولی باید این طوری عمل کنی که بهت میگم تا موفق بشی
ابتدا دستگاه را روشن میکنی که روی السی دی نوشته میشه اسم من و شماره من تا 6 ثانیه و بعد باز روی السی دی مینویسه ..........KYPAD که باید شماره و تعداد دوری که میخوای موتورت بزنه وارد کنی مثلا 333 راوارد کن . که روی صفحه مینویسه 333 حالا باید روی صفحه کلید علمت ستاره یا * را بزنی که دستگاه اگه اون پالسی که من گذاشتم ور داری روی صفحه صفر نشون میده که بازدن هر بار شستی که بهت گفتم نوشتم میکروسویچ روی صفحه شماره میندازه تا برسه به عدد 333 که قبلا وارد کردی و وقتی رسید به این عدد دستگاه قفل میکنه و چراغ یا LED که برات با رنگ زرد گذاشتم روشن میشه که میتونی اینو به موتورسیم پیچ وصل کنی
.البته این سیستم کارائیهای دیگه داره که بعدا بهت میگم
l1cf7t07umx3jl2mya9z.jpg
[/URL][/IMG]​

یوسف رحیم پور

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با سلام به دوستان عزیز
ایا میشه در ایسی atmga16ازدوپورت همزمان مستقل استفاده کرد یعنی من در ساخت یک تابلواز پرت A & Cدارم استفاده میکنم وبرنامه های زیادی دادم ومی خواهم همزمان با اجرای دستورات این دو پورت از یکی از پورتهای دیگر استفاده کنم بدون تداخل دربرنامه پرتهایA & C
ازپورتA &Cبرای متن تابلو ثابت استفاده کردم واز پورتBمی خواهم برای LEDهای دور تابلو استفاده کنم
البته در لابلای دستورات پورت A &Cازاین کار استفاده کردم که تداخل در نظم سرعت این دو پورت میشد
اگر ممکن هست راهنمایی کنید.متشکرم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
با سلام به دوستان عزیز
ایا میشه در ایسی atmga16ازدوپورت همزمان مستقل استفاده کرد یعنی من در ساخت یک تابلواز پرت A & Cدارم استفاده میکنم وبرنامه های زیادی دادم ومی خواهم همزمان با اجرای دستورات این دو پورت از یکی از پورتهای دیگر استفاده کنم بدون تداخل دربرنامه پرتهایA & C
ازپورتA &Cبرای متن تابلو ثابت استفاده کردم واز پورتBمی خواهم برای LEDهای دور تابلو استفاده کنم
البته در لابلای دستورات پورت A &Cازاین کار استفاده کردم که تداخل در نظم سرعت این دو پورت میشد
اگر ممکن هست راهنمایی کنید.متشکرم
::bounce::
دوست عزیز اینا فقط برمیگرده به نحوه برنامه نویسیت وگرنه چرا میشه فقط بستگی داره به برنامت نه به پورت های میکرو باید برنامت را جوری بنویسی که در کسری از ثانیه با پورت های a , c کارکنه ,کسری از ثانیه پورت بعدی . اینجا چون چشم نمی تونه کمتر از ثانیه مشکلات و قطعی و ایستادگی رو ببینه درنتیجه از خطایی چشم استفاده میکین و برنامت رو انتقال میدی به پورت بعدی ...... اگه منظورت را درست فهمیده باشم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
::wos_engell6::
دوست عزیز برنامه شامل فقط برنامه هگز هست که اگه واقعا برای کارت میخوای هگز که با پسوند
hex هست داخل فایل قرار دادم اونو بردار و تو میکرو بریز هیچ مشکلی نداره . این سیستم کارائی هایی داره که بعدا باهاش
کار کنی متوجه میشی . ازجمله این که در هین کار با زدن کلید مربع # دستگاه خاموش واز نوع روشن میشه ....
::agor::

یوسف رحیم پور

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
::bounce::
دوست عزیز اینا فقط برمیگرده به نحوه برنامه نویسیت وگرنه چرا میشه فقط بستگی داره به برنامت نه به پورت های میکرو باید برنامت را جوری بنویسی که در کسری از ثانیه با پورت های a , c کارکنه ,کسری از ثانیه پورت بعدی . اینجا چون چشم نمی تونه کمتر از ثانیه مشکلات و قطعی و ایستادگی رو ببینه درنتیجه از خطایی چشم استفاده میکین و برنامت رو انتقال میدی به پورت بعدی ...... اگه منظورت را درست فهمیده باشم
باسلام وتشکراز زحمات شما
من منظورم اینه که الان که برنامه پورتهای A..C راتماما نوشتم دیگر دستکاری نکنم وبرنامه پورتB را
در اول یا اخر برنامه نوشته شده قرار بدم واوهمزمان با هم این دو برنامه را اجرا کند
متشکرم

بالا