آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

josephx86

کاربر
2011-05-16
27
103
با سلام به همه
فیوز بیت ها و لوک بیت های میکرو کنترلر های avr و هم Pic رو میشه با پروگرمر های HV یعنی های ولتاژ که با استفاده از روش پروگرم موازی و ولتاژ 12 ولت استفاده میکنند مشه ریست کرد. و تغییر داد ولی در مورد اینکه کد رو بشه درست بخونی مطمئن نیستم . من برای برگردوندن AVR هایی که اشتباهی روی نوسانساز خارجی تنظیم شده بودند استفاده کردم جواب داده/.

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
آیسی
pic18f452 که پروگرام شده است را می توان اطلاعات داخل ایسی را با پروگرامر READ کرد با تشکر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,263
اصفهان
سلام
آیسی
pic18f452 که پروگرام شده است را می توان اطلاعات داخل ایسی را با پروگرامر READ کرد با تشکر

با عرض سلام

اگر قفل باشد ، نمیتوان اطلاعات داخل آن را خواند ، دقت کنید اگر با یک بار نتوانستید آی سی را بخوانید ،مجددا سعی نکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

arshad256

کاربر
2009-12-17
212
1,247
سلام بنده در برنامه نویسی و اصطلاحات آن و ریختن آن روی میکرو مشکل زیادی ندارم ولی نمیدونم میکرو رو از کدام پایه تغذیه کنم پایه مثبت و منفی تغذیه خود میکرو کدومه و با چه ولتاژی تغذیه میشه آیا برای خروجی ها هم از این ولتاژ ورودی به تغذیه استفاده میکنه یا باید از ورودی که خودمون یکی از پایه ها رو در برنامه نویسی معرفی میکنیم استفاده می شه

رسول21

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-09-04
200
414
با سلام
من یه سوال در مورد برنامه نویسی میکرو avrبه زبان بیسیک دارم
من میخام با اتمگا8 روی پرت دی یه حالت کم نور و پر نور شدن ال ای دی بزارم ایا میشه با بیسیک همچین کاری کرد و سپس مدت روشن شدن و پینها شو کنترل کنم مثلا پین 0 و 2 روشن بشن و اون حالت کم نور بره همین جوری پرنور بشه بعد بره روی دو تا پین دیگه
یکی از دوستان با سی همچین کاری کرده اینم لینک فیلم تابلوش همراه با برنامه به زبان سی هست ولی من چون با بیسیک کار میکنم میخام ببینم میشه با بیسیک هم نوشت یا نه؟
متشکرم

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,017
13,738
(تبرستان) آمل
سلام
بنده خیلی علاقه مندم با میکرو کار کنم و برنامه نویسی یاد بگیرم
پایه برای این کار چیست سخت افزار و برنامه نویسی را از کجا باید شروع کرد و پیش نیاز آن چیست و چطور میشه برنامه نویسی یاد گرفت که بعد مدتی باز زبان دیگری جایش را نگیرد لطفا توضیح دهید تشکر و احترام

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام
برنامه ای با کدویژن میخواستم که با هر بار تحریک میکروسوئیچ یه عدد بشماره و شمارنده 4 رقمی باشه .همچنین با استفاده از یه keypad4*3 زمانی یه عدد وارد کردیم وقتی شمارنده به این عدد رسید یه پایه فعال شه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام
برنامه ای با کدویژن میخواستم که با هر بار تحریک میکروسوئیچ یه عدد بشماره و شمارنده 4 رقمی باشه .همچنین با استفاده از یه keypad4*3 زمانی یه عدد وارد کردیم وقتی شمارنده به این عدد رسید یه پایه فعال شه.
سلام:jump::s_laugh0:
در پیام خصوصی این جوری بهم توضیح ندادی . ولی در هر صورت چرا میخوای با کدویژن باشه اگه خواستی فرقی نداره ولی من فقط میتونم هگز کامل را برات همینطوری که گفتی بزارم ولی عرض کردم فعلا سرم شلوغه و دارم برای چند نفر برنامه مینویسم . شنبه یا یک شنبه با فایل پروتوس کامل بهت میدم چون تا الان این طوری برنامه ننوشتم ..... یا این که اگه با بسکام واردی برنامت را بزار تا راهنماییت کنم راش بندازی . اگه هم وارد نیستی خودم مینویسم ولی تا شنبه چون بنده خدا قبلا پول برنامش را داده و منتظره که تا جمعه بهش بدم ... پس تا شنبه

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,749
4,770
با سلام دوستان گرامی یا ای سی at89c51فیوزبیت دارد چون من وقتی ای سی at89c51را روی پروگرامر tnm2000قرار مدهیم چیزی به من نشان نمی دهد من چطوری میتوانم فرکانس کاری میکرو را نتظیم کنم با کمال تشکر

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام
سلام::bounce::
شرمنده دیر شد همون طوری که قول داده بودم برنامه ای که گفته بودی را دیروز جمعه به مدت 8 ساعت نشستم و نوشتم هم به زبان سی و هم بیسکامه پروژه جالبی شد من فقط جمعه وقت داشتم در هر صورت اماده شده وانشالله که بدردت بخوره ..فایل شامل هگز و برنامه و فایل در نرم افزار پروتوس 7.6 هست کاملا تست شده و 100درصد عملی .تقدیم

مشاهده فایل‌پیوست برنامه_کيبرد_کامل_و_دور_سنج.rar

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا