شما میتونید پروگرم TNM 2000 تهیه فرمایید . فروشگاه سایت در بالا صفحه میتونبد مشاهده کنید . برای اطلاع از توانایی های این پروگرمر به سایتش مراجعه کنید .تشکر
شما میتونید پروگرم TNM 2000 تهیه فرمایید . فروشگاه سایت در بالا صفحه میتونبد مشاهده کنید . برای اطلاع از توانایی های این پروگرمر به سایتش مراجعه کنید .تشکر
سلام مجدد من روش کپی فایل از ایسی را میخوام بدونم برنامه ایسی قفل نیست روش کار را درست نمیدونم لطفا جواب دقیقتر بدهید روش کار چه جوریه با کدوم برنامه کدویژن یا بسکام یا برنامه دیگری میشه یک بکاب از ایسی گرفت ممنون که درست راهنمایی میکنید هرکی روش کار رو میدونه لطف کنه ومنو راهنمایی کنه
سلام
با استفاده از پروگرامر (مثلا tnm2000) میشه از avr کپی گرفت البته در صورتی که avr مادر قفل نشده باشه برای اینکار ابتدا برنامه tnm را اجرا کن بعد برو قسمت انتخاب نوع آی سی و آی سی atmega8 را انتخاب و پس از آن آی سی سالم را داخل پروگرامر گذاشته و روی دکمه read کلیک کن بعد از پایان مرحله خواندن آی سی سالم را از روی پروگرامر بردار و آی سی میکرو خام را داخل پروگرامر گذاشته و روی دکمه program کلیک کن در پایان هم برای اینکه مطمئن بشی آی سی به درستی پروگرام شده روی دکمه verify کلیک کن تا پیغام صحیح بودن بده
دوست عزیز، من فقط یه سوال پرسیدم چرا اینقد گندش میکنید.چرا یه طرفه به قاضی میرید.چرا تهمت ناروا میزنید.چرا اینقدر منفی نگرید و..........
من یه برنامه ریختم روی mega8 و اونو قفلش کردم حالا می خواستم ببینم
ضریب امنیتش چقدره چون شنیده بودم میشه ازش کپی گرفت .همین و بس
دوست عزیز، من فقط یه سوال پرسیدم چرا اینقد گندش میکنید.چرا یه طرفه به قاضی میرید.چرا تهمت ناروا میزنید.چرا اینقدر منفی نگرید و..........
من یه برنامه ریختم روی mega8 و اونو قفلش کردم حالا می خواستم ببینم
ضریب امنیتش چقدره چون شنیده بودم میشه ازش کپی گرفت .همین و بس