آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام دوستام من به یه پروگرامر برای پروگرام ای سی های فلش دی وی دی ها نیاز دارم مثلا (39VF040-070) .
لطفت راهنمایی بغرمایید

سلام دوست عزیز

شما میتونید پروگرم TNM 2000 تهیه فرمایید . فروشگاه سایت در بالا صفحه میتونبد مشاهده کنید . برای اطلاع از توانایی های این پروگرمر به سایتش مراجعه کنید .تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

aliii2590

کاربر vip
vip
کاربر
2012-04-22
68
157
سلام دوست عزیز

شما میتونید پروگرم TNM 2000 تهیه فرمایید . فروشگاه سایت در بالا صفحه میتونبد مشاهده کنید . برای اطلاع از توانایی های این پروگرمر به سایتش مراجعه کنید .تشکر
دوست عزیز منظورم ساختش بود نه خریدش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

salexe

کاربر
2007-11-20
40
166
سلام خدمت دوستان
آیا برنامه روی میکرو avr که lock bit اون فعال شده باشه رو میشه خوند؟
؟؟؟

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام خدمت دوستان آیا برنامه روی میکرو avr که lock bit اون فعال شده باشه رو میشه خوند؟؟؟؟
سلام دوست عزیز بفرض اینکه بشه خوند . شما راضی هستید زحمت نویسنده برنامه به هدر بره. اگه می خواست ازش کپی بگیرند اصلا قفل نمی کرد.!!!

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
سلام دوست عزیز بفرض اینکه بشه خوند . شما راضی هستید زحمت نویسنده برنامه به هدر بره. اگه می خواست ازش کپی بگیرند اصلا قفل نمی کرد.!!!

سلام.

دقیقا همینطوره. باید یاد بگیریم که حق کپی رایت رو رعایت کنیم و دست از دزدی برداریم و الا حرکت علم کند میشه

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام مجدد من روش کپی فایل از ایسی را میخوام بدونم برنامه ایسی قفل نیست روش کار را درست نمیدونم لطفا جواب دقیقتر بدهید روش کار چه جوریه با کدوم برنامه کدویژن یا بسکام یا برنامه دیگری میشه یک بکاب از ایسی گرفت ممنون که درست راهنمایی میکنید هرکی روش کار رو میدونه لطف کنه ومنو راهنمایی کنه
سلام
با استفاده از پروگرامر (مثلا tnm2000) میشه از avr کپی گرفت البته در صورتی که avr مادر قفل نشده باشه برای اینکار ابتدا برنامه tnm را اجرا کن بعد برو قسمت انتخاب نوع آی سی و آی سی atmega8 را انتخاب و پس از آن
آی سی سالم را داخل پروگرامر گذاشته و روی دکمه read کلیک کن بعد از پایان مرحله خواندن آی سی سالم را از روی پروگرامر بردار و آی سی میکرو خام را داخل پروگرامر گذاشته و روی دکمه program کلیک کن در پایان هم برای اینکه مطمئن بشی آی سی به درستی پروگرام شده روی دکمه verify کلیک کن تا پیغام صحیح بودن بده

salexe

کاربر
2007-11-20
40
166
دوست عزیز، من فقط یه سوال پرسیدم چرا اینقد گندش میکنید.چرا یه طرفه به قاضی میرید.چرا تهمت ناروا میزنید.چرا اینقدر منفی نگرید و..........
من یه برنامه ریختم روی mega8 و اونو قفلش کردم حالا می خواستم ببینم
ضریب امنیتش چقدره چون شنیده بودم میشه ازش کپی گرفت .همین و بس

آخرین ویرایش:

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
دوست عزیز، من فقط یه سوال پرسیدم چرا اینقد گندش میکنید.چرا یه طرفه به قاضی میرید.چرا تهمت ناروا میزنید.چرا اینقدر منفی نگرید و..........
من یه برنامه ریختم روی mega8 و اونو قفلش کردم حالا می خواستم ببینم
ضریب امنیتش چقدره چون شنیده بودم میشه ازش کپی گرفت .همین و بس

شیوه سوال کردنت بد بود این طوری می پرسیدی جواب مطابق با این می گرفتی .
امنییتش پایین هست و ولی هر کسی نمی تونه باز کنه . !

امنیت pic خیلی بالاست اصلا باز نمیشه.

بالا