آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,687
اصفهان
با سلام من یک پروگرامر avr دارم و دوتا ساعت بزرگ شهری که در سطح شهر نصب شده که در مدار انها از ایسی atmeg a8 استفاده شده . حالا یکی از این دوساعت در اثر ابخوردگی ایراد پیدا کرده تمامی مدار مربوطه را چک وازمایش کردم سالمه فقط از فایل ایسی ATMEG A8مطمئن نیستم مشکلی در رابطه با پروگرام کردن ایسی ندارم سوال من اینه که آیا میتونم از روی ایسی ATMEG A8 ساعت سالم فایلشو آپلود کنم وبعد روی آیسی دیگری پروگرام کنم اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید با چه برنامه ونرم افزاری میشه این کار را انجام دادو فایل را از داخل ایسی سالم اپلود کرد البته میتونم آیسی مشکوک را روی ساعت سالم چک کنم ولی قبل از آنکه این ریسک را انجام بدم میخام فایل را از داخل آیسی بردارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

به نام خدا

سلام. شما باید ابتدا آی سی سالم را روی پروگرامر بگذارید و ببینید قفل نباشد. اگر آی سی قفل باشد نمیتوان آن را کپی کرد و باید یک آی سی نو تهیه کرده و برنامه نویسی کنید.
در غیر اینصورت این کار به راحتی قابل انجام است.

aliavr

Banned
2010-02-13
208
509
با سلام من یک پروگرامر avr دارم و دوتا ساعت بزرگ شهری که در سطح شهر نصب شده که در مدار انها از ایسی atmeg a8 استفاده شده . حالا یکی از این دوساعت در اثر ابخوردگی ایراد پیدا کرده تمامی مدار مربوطه را چک وازمایش کردم سالمه فقط از فایل ایسی ATMEG A8مطمئن نیستم مشکلی در رابطه با پروگرام کردن ایسی ندارم سوال من اینه که آیا میتونم از روی ایسی ATMEG A8 ساعت سالم فایلشو آپلود کنم وبعد روی آیسی دیگری پروگرام کنم اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید با چه برنامه ونرم افزاری میشه این کار را انجام دادو فایل را از داخل ایسی سالم اپلود کرد البته میتونم آیسی مشکوک را روی ساعت سالم چک کنم ولی قبل از آنکه این ریسک را انجام بدم میخام فایل را از داخل آیسی بردارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز:
اولابایداین رابدونی ببینی آی سی یابقولی برنامه آی سی قفل نشده بعد این کار خیلی راحته اول فایل آی سی سالم رابرمی داری وروی آن یکی پروگرام می کنید.ولی بعید می دونم ای سی قفل نباشد

hasa2005

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-04
423
2,511
سلام مجدد من روش کپی فایل از ایسی را میخوام بدونم برنامه ایسی قفل نیست روش کار را درست نمیدونم لطفا جواب دقیقتر بدهید روش کار چه جوریه با کدوم برنامه کدویژن یا بسکام یا برنامه دیگری میشه یک بکاب از ایسی گرفت ممنون که درست راهنمایی میکنید هرکی روش کار رو میدونه لطف کنه ومنو راهنمایی کنه

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
دوستان گرامي
براي ثبت اطلاعات خروجيهاي يك مدار مثلا مدار دماسنج با AVRنياز به چه سخت افزار و برنامه اي داريم؟
اگر امكانش هست شماتيك مدار و راهنماييهاي لازم جهت برنامه نويسي آن اينجا شرح دهيد.
(بعنوان مثال تاريخ و دماي محيط در ساعت خاصي ثبت شود.يا اينكه متوسط دماي محيط در 12ساعت يك روز ثبت شود)

سلام
دوست عزيز در اين زمينه مدارهاي زيادي هست.اما فكر نميكنم اين مجموعه را كه خاص هم هست.اينجا وبه اين شيوه پاسخ بگيريد.البته اين نظر شخصي هست.ولي هستند عزيزاني كه مشاوره بگيريد.وباهم به توافق برسيد.جهت ساخت مدار ونرم افزار.عرض كردم اين نظر بنده هست.ممكن هم هست :
سپاس

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,687
اصفهان
سلام
اگه میشه یه برنامه از بسکام می زارم
اونو واسم کامل توضیح بدید
ممنون میشم اگه به آدرس ایمیلم بفرستید ////////////////////////////

اینم لینک فایل بسکام
http://uplod.ir/zj589nxam5ry/Stepper_motor.zip.htm

فایل bas توش هست
به نام خدا

سلام دوست عزیز. گذاشتن آدرس ایمیل و شماره تلفن و آدرس و... خلاف قوانین سایت است!
در ضمن بهتر بود فایل را در خود سایت آپلود میکردید!

پیوست‌ها

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,886
9,804
خراسان بزرگ!
با درود.
چنانچه فایل برنامه و نیز ایپرام atmega32l 8au را توسط پینهای spi با پروگرامر هاتل کپی کنیم ( هر دو فایل کپی شد) ایا میشود برای استفاده مجدد در همان مدار به جای میکروی قبلی فایل را روی atmega32a au منتقل کرده و استفاده کنم؟
اگر برنامه میکرو قفل شده باشد ایا از هم فایلی را کپی میکند پروگرامر؟
اطلاعات من از میکرو ناچیز است و ببخشید اگر سوال را اصولی مطرح نکردم.
سپاس-بدرود.

آخرین ویرایش:

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
با درود.
چنانچه فایل برنامه و نیز ایپرام atmega32l 8au را توسط پینهای spi با پروگرامر هاتل کپی کنیم ( هر دو فایل کپی شد) ایا میشود برای استفاده مجدد در همان مدار به جای میکروی قبلی فایل را روی atmega32a au منتقل کرده و استفاده کنم؟
اگر برنامه میکرو قفل شده باشد ایا از هم فایلی را کپی میکند پروگرامر؟
اطلاعات من از میکرو ناچیز است و ببخشید اگر سوال را اصولی مطرح نکردم.
سپاس-بدرود.

سلام دوست عزیزم

تا اونجا كه من ميدونم atmega32L ولتاژ كاريش پايين تره و فركانسش هم ماكزيمم 8 مگه. ولي atmega32 تا 16مگ میتونه ساپورت کنه ولی از لحاظ برنامه نویسی مشکلی ندارند. اگه برنامه میکرو قفل شده باشه نمیشه ازش کپی کرد ولی میکرو قفل شده رو میشه پاک و دوباره پروگرم کرد .اگه سری PIC رو قفل کنی دیگه بدرد نمیخوره ولی سری AVR قابلیت پروگرم دوباره بعد از قفل شدن رو دارند. تشکر

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,886
9,804
خراسان بزرگ!
با درود.
ممنونم از توجهتان.
فایلی که کپی کردم در صفحه view دیده میشه و هگز هست ظاهرا.
ای سی را erase کردم و دوباره فایل مزبور را روش پروگرام کردم.دوباره که read کردم همان فایل خوانده شد.پس میشه گفت قفل نشده؟
سپاس-بدرود.

aliii2590

کاربر vip
vip
کاربر
2012-04-22
68
157
سلام دوستام من به یه پروگرامر برای پروگرام ای سی های فلش دی وی دی ها نیاز دارم مثلا (39VF040-070) .
لطفت راهنمایی بغرمایید

بالا