آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

hadi elec

کاربر
2010-03-03
6
36
تهران
سلام دوستان بزرگوار من تازه کار رو با avrشروع کردم و یک برنامه مبتدیانه نوشتم(ledچشمک زن)حالا من میخوام این مداررو که با میکرو atmega16نوشتم روی بردبورد اجرا کنم ولی اجرا نمیشه.یکی از دوستان گفت کریستال نیاز داره ولی منظورش رو نفهمیدم ایا این کریستال باید در مدار قرار بگیرد؟ممنون از شما دوستان گرامی

سلام
در حالت پیش فرض،فیوزبیت avr بصورتی است که با اوسیلاتور داخلی خود میکرو و با فرکانس 1mhz (یک مگاهرتز) کار میکنه،اگر شما توی برنامه crystal=1000000 قرار بدید و موقع پروگرام کردن ،فیوزبیت cksel را تغییر ندهید، نیازی به گذاشتن کریستال خارجی نیست
همونطور که دوستمون گفت اگر فیوز بیتها رو تنظیم نکرده باشید بصورت پیش فرض با اوسیلاتور داخلی میکرو کار میکنه
در اینصورت اگر میکرو کار نکرد تغذیه رو و پایه ریست رو چک کن
اگر بین پایه ریست و ولتاژ + تغذیه مقوامت نذاشتی هم مهم نیست
در واقع میتونی پایه 9 و 10 رو توی مگا 16 به هم وصل کنی و 11 هم که زمینه
موفق باشی

ho_612

کاربر
2009-02-02
3
9
مشکل با پورت سریال
آقا سلام.
یه چند خط برنامه از اینور و اونور پیدا کردم تونستم از میکرو به پی سی دیتا بفرستم مشکلی نیست حالا می خوام از پی سی به میکرو بفرستم[/align] کجای برنامه و به چه صورتی باید کار کنم.مرثی
البته لازمه که بگم ارسال و دریافت دیتا از طریق وی بی دات نت هست.
برنامه به صورت زیر هست:

$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 16000000
$lib "lcd4.lbx"
$baud = 19200Config Lcdpin = Pin , Rs = Portb.0 , E = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Postb.7
Config Lcd = 16 * 2
Config Kbd = Portc
Dim Row As Byte , Column As Byte , Key As Byte , Sendkey As String * 10 , Convert As Byte
Column = 1 : Row = 1
Main:
Key = Getkbd()
Select Case Key
Case 0 To 9 : Goto Printlcd
Case 15 : Goto Printkey
End Select
jmp main
Printlcd:
Locate Row , Column
Lcd Key
Sendkey = Sendkey + Str(key)
Waitms 500
Incr Column
If Column > 15 Then
Column = 1 : Incr Row
End If
If Row > 2 Then
Cls : Row = 1
End If
jmp main
Printkey:
Waitms 500
Print Sendkey
Waitms 500
Sendkey = ""
Cls : Row = 1
Lcd "ok"
Waitms 500
Lcd Sendkey
Waitms 500
jmp main
End​

ho_612

کاربر
2009-02-02
3
9
یعنی سوالم اینقدر پیش پا افتاده هست یا اینکه خیلی سخته؟؟!!
ارسال و دریافت همزمان دیتا از طریق پورت سریال. همین

kakhk_mt

کاربر vip
کاربر
2010-12-12
18
15
یعنی سوالم اینقدر پیش پا افتاده هست یا اینکه خیلی سخته؟؟!!
ارسال و دریافت همزمان دیتا از طریق پورت سریال. همین
در هنگام نوشتن برنامه، باید توجه کرد که baud‌‌baudها با هم برابر باشند. همچنین عددی که برای انتخاب می کنیم، بسته به فیزیک مدار و فرکانس کریستال میکرو‌کنترلر تعیین می‌شود. بدین صورت که باید حاصل تقسیم فرکانس کریستال بر baud همواره عددی صحیح باشد

behdeh.net

کاربر
2008-10-14
9
14
سلام دوستان.کسی هست کمک کنه؟

یک دستگا+ه میخوام که 10 وقت از روز رو واسم صدا پخش کنه.و واسه یکسال این 10 ساعت روز رو تنظیم کنم.کسی میتونه کمک کنه

ممنون میشم

lamerd

کاربر
2007-02-13
42
43
دوستان گرامي
براي ثبت اطلاعات خروجيهاي يك مدار مثلا مدار دماسنج با AVRنياز به چه سخت افزار و برنامه اي داريم؟
اگر امكانش هست شماتيك مدار و راهنماييهاي لازم جهت برنامه نويسي آن اينجا شرح دهيد.
(بعنوان مثال تاريخ و دماي محيط در ساعت خاصي ثبت شود.يا اينكه متوسط دماي محيط در 12ساعت يك روز ثبت شود)

آخرین ویرایش:

actioncut

کاربر
2011-08-29
90
442
با عرض سلام و خسته نباشید.
آیا فایلی هست که بتواند فایل با پسوند hex را به فایل با پسوند bin تبدیل کند و در ویندوز 64 بیت کارایی داشته باشد؟ مثل hexobj.exe که در ویندوزهای 32 بیتی کار میکند.

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,687
اصفهان
با عرض سلام و خسته نباشید.
آیا فایلی هست که بتواند فایل با پسوند hex را به فایل با پسوند bin تبدیل کند و در ویندوز 64 بیت کارایی داشته باشد؟ مثل hexobj.exe که در ویندوزهای 32 بیتی کار میکند.

به نام خدا

سلام دوست عزیز. شما با نرم افزار pony prog میتوانید فایل را باز کرده و بعد با پسوند bin سیو کنید:

[hide] مشاهده فایل‌پیوست PONYPROG2000.rar [/hide]

hasa2005

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-04
423
2,511
با سلام من یک پروگرامر avr دارم و دوتا ساعت بزرگ شهری که در سطح شهر نصب شده که در مدار انها از ایسی atmeg a8 استفاده شده . حالا یکی از این دوساعت در اثر ابخوردگی ایراد پیدا کرده تمامی مدار مربوطه را چک وازمایش کردم سالمه فقط از فایل ایسی ATMEG A8مطمئن نیستم مشکلی در رابطه با پروگرام کردن ایسی ندارم سوال من اینه که آیا میتونم از روی ایسی ATMEG A8 ساعت سالم فایلشو آپلود کنم وبعد روی آیسی دیگری پروگرام کنم اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنید با چه برنامه ونرم افزاری میشه این کار را انجام دادو فایل را از داخل ایسی سالم اپلود کرد البته میتونم آیسی مشکوک را روی ساعت سالم چک کنم ولی قبل از آنکه این ریسک را انجام بدم میخام فایل را از داخل آیسی بردارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا