آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

Aliservice

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-12-01
137
1,636
دوست عزیز طبق قوانین انجمن گذاشتن شماره تماس ممنوع هستش
کنترل سایت لطفا رسیدگی کنید.

قانون شماره 28) گذاشتن شماره تلفن و آدرس ايميل يا آدرس سايت يا وبلاگ در سايت ممنوع است ( فقط با اجازه مدير کل مانعي ندارد )

آخرین ویرایش:

farajtel

کاربر
2008-02-05
93
1,092
با سلام خدمت دوست عزیز من حتما مشکلی دارم که میخام تماس تلفنی باشه پس من امکانات ارتباطی رو که در موقع مشکل نتوانم از آن استفاده کنم.میخام چی کار .ما هم عطای سایت رو به لقایش بخشیدیم. ما اومدیم تبادل اطلاعات شود

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت دوست عزیز من حتما مشکلی دارم که میخام تماس تلفنی باشه پس من امکانات ارتباطی رو که در موقع مشکل نتوانم از آن استفاده کنم.میخام چی کار .ما هم عطای سایت رو به لقایش بخشیدیم. ما اومدیم تبادل اطلاعات شود
سلام :
اقاي فرج الهي اگر مشكلتان عمومي هست همين جا مطرح كنيد تابراي بقيه دوستان نيز قابل استفاده باشد و چنانكه شخصي هست !! شما بايد با استفاده از ارسال پيام خصوصي مشكل خود را مطرح و حل و فصل نماييد درج هرگونه شماره تلفن و ادرس و..... {به خاطر رعايت مسايل امنيتي خودتون و .... } در سايت خلاف مقررات هست .
شماره تماس و ..... را طي پيام خصوصي بفرستيد و قرار و نيازهاي خود را در همون پيام رديف و هماهنگ كنيد .
موفق باشيد .

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام من برنامه ای دارم که توش خیلی دستور if استفاده شده با چه دستوری میتونم جایگزین کنم
if(m==5&&b==8)goto a
if(m==6&&b==40)goto a
.
.
.
ضمنا m و b هیچ ارتباطی با هم ندارن یعنی مثلا اگر m==5دفعه بعد 6mواحد اضافه نمیشه
.

farajtel

کاربر
2008-02-05
93
1,092
سلام :
اقاي فرج الهي اگر مشكلتان عمومي هست همين جا مطرح كنيد تابراي بقيه دوستان نيز قابل استفاده باشد و چنانكه شخصي هست !! شما بايد با استفاده از ارسال پيام خصوصي مشكل خود را مطرح و حل و فصل نماييد درج هرگونه شماره تلفن و ادرس و..... {به خاطر رعايت مسايل امنيتي خودتون و .... } در سايت خلاف مقررات هست .
شماره تماس و ..... را طي پيام خصوصي بفرستيد و قرار و نيازهاي خود را در همون پيام رديف و هماهنگ كنيد .
موفق باشيد .
باسلام به قول فرمایش حضرت علی (ع) لا خدی ظهری الا ظفری کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
با فکر و تلاش زیاد هر طوری بود مشکلم را خودم حل کردم ومدار من به خوبی کار میکند و در سال جدید قصد تولید انبوه آن را دارم.
آرزوی سالی خوب وخوش بای همه دلسوزان به ایران

ITE-1983

کاربر
2010-08-16
283
961
سلام دوستان بزرگوار من تازه کار رو با avrشروع کردم و یک برنامه مبتدیانه نوشتم(ledچشمک زن)حالا من میخوام این مداررو که با میکرو atmega16نوشتم روی بردبورد اجرا کنم ولی اجرا نمیشه.یکی از دوستان گفت کریستال نیاز داره ولی منظورش رو نفهمیدم ایا این کریستال باید در مدار قرار بگیرد؟ممنون از شما دوستان گرامی

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام
توی بیسیک چطور میشه ساعت رو ذخیره کرد؟درواقع من برنامه ای دارم که میخوام با فعال کردن ساعت avr و نشون دادن آن توی خط اول lcd ،توی خط دوم زمان یه رویداد {مثلا یک شدن portc.1}را نمایش و آنرا در ram یا eeprom خود avr ذخیره کنم،(فقط دستور ذخیره ساعت رو میخام البته توی بیسیک)

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام دوستان بزرگوار من تازه کار رو با avrشروع کردم و یک برنامه مبتدیانه نوشتم(ledچشمک زن)حالا من میخوام این مداررو که با میکرو atmega16نوشتم روی بردبورد اجرا کنم ولی اجرا نمیشه.یکی از دوستان گفت کریستال نیاز داره ولی منظورش رو نفهمیدم ایا این کریستال باید در مدار قرار بگیرد؟ممنون از شما دوستان گرامی
سلام
در حالت پیش فرض،فیوزبیت avr بصورتی است که با اوسیلاتور داخلی خود میکرو و با فرکانس 1mhz (یک مگاهرتز) کار میکنه،اگر شما توی برنامه crystal=1000000 قرار بدید و موقع پروگرام کردن ،فیوزبیت cksel را تغییر ندهید، نیازی به گذاشتن کریستال خارجی نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011
بالا