سلام
من یه پروگرامر 1000+ گرفتم که از شر این فیوز بیتا راحت بشم!
اما الان یه ATmega 16 و 80c5120 که از قبل داشتم رو میذارم اصلا نمیشناسه!!!مشکل این میکروها چیه؟!
با سلام وتشکر
من میخواهم محافظ یخچال آقای محمود بخت آور رابسازم من با نرم افزارavr studio کار مکنم مشکل اینجاست که فایل هگز رادارم و نرم افزار نشان مدهد ولی فایل binرا نشان نمدهد ونمی توانم پروگرام کنم لطفا به من کمک کنید
با سلام وتشکر
من میخواهم محافظ یخچال آقای محمود بخت آور رابسازم من با نرم افزارavr studio کار مکنم مشکل اینجاست که فایل هگز رادارم و نرم افزار نشان مدهد ولی فایل binرا نشان نمدهد ونمی توانم پروگرام کنم لطفا به من کمک کنید
سلام
من یه پروگرامر 1000+ گرفتم که از شر این فیوز بیتا راحت بشم!
اما الان یه ATmega 16 و 80c5120 که از قبل داشتم رو میذارم اصلا نمیشناسه!!!مشکل این میکروها چیه؟!
سلام برشمادوست عزیزباوجوداینکه این پروگرامرخیلی خوب ایسی های میکروکنترلرراخوب می شناسه بازهم بایدازفیوزبیت ایسی اطلاع داشته باشیدبهرحال خوب راهنمای نکرده ایدچه خطای می گیره ؟ویااینکه اصلا نمی شناسه یادروقت پروگرام کردن اخطار می ده؟بااین برنامه پروگرامرت رااپدیت کن.سوالی داشتیددرخدمتم البته تاهفته آینده شاید نباشم مسافرتی دارم بایدانجام بدم بعدادرخدمتم.
دوستان سلام من با مگا16 یک دماسنج ورطوبت سنج ساختم که سنسورش sht11 و از ال سی دی گرافیکی استفاده کردم مشکلش اینه که مثلا اگه دما صفر باشه ویک درجه اضافه بشه دما رو 2.5 نشون میده میخواستم ببینم مشکلش در برنامه چیه؟
باتشکر از همه عزیزان فرج تل