آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام
آيا مي توان با ميكروكنترلر مداري ساخت كه بتوان با آن صدا را روي كارت حافظه
(mmc) ضبط كرد؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: avr

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-08-21
523
3,686
شیراز
دوستان من مبتدي هستم تعتدادي اي سي atmel دو روبرم هست ولي براي مشخص كردن نوع خانواده اونها مشكل دارم كمك مي خواستم روش شناسايي اونا رو بهم بگيد
مثلا atf 16v8b-15pc
armel122 24c04 pg27

fa-ra

کاربر
2009-08-10
1
0
با سلام. من از بسکام استفاده میکنم. مشکلی که دارم اینه که برای ارتباط بین میکرو با کامپیوتر از طریق پورت سریال با مشکل مواجه شدم.یعنی با اینکه تمام ارتباطات ،اتصالات و پیکربندیها درست است انتقال اطلاعات انجام نمی شود. در یک مقاله مربوط به اموزش بسکام خواندم که علاوه بر نوشتن برنامه برای میکرو باید برای کامپیوتر هم یک برنامه نوشت. لطفا در این مورد کمکم کنید . با تشکر.

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
سلام دوستان منظور از ين فيوز بيت ها چيه و بايد كدوم فيوز بيت هارو بسوزونم ممنون ميشم اگه يكي كمك كنه

Bodlevel=0
Boden=0
CKSEL=1111 SUT=11

ali_1357

کاربر
2007-05-04
2
3
با سلام
میخوام این ساعت رو به یه دستگاه وصل کنم که ساعت کار کردشو نشون بده که مثلا 3000 ساعت زمان داشته باشه و مثلا بعد از 500 ساعت کار- زمان تعمیرات و سرویس دستگاه رسیده. میخوام این ساعت زمانی کار کنه که دستگاه روشنه که اگه مدار طوری باشه که اگه دو پایشو به هم اتصال بدی ساعت مثل یه ساعت دقیق کار کنه و اگر قطع بشه ساعت بصورت pause بمونه تا دوباره هر وقت دستگاه روشن شد از ادامه ساعت شروع به کار کنه.از طرفی اگه بشه براش آلارم هم بزازین عالی میشه بصورتی که بهش زمان بدیم و وقتی ساعت به ززمان تنظیمی رسید یه خروجی داشته باشیم اگه سورس برنامه بصورت bascom باشه عالی میشه

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
با سلام. من از بسکام استفاده میکنم. مشکلی که دارم اینه که برای ارتباط بین میکرو با کامپیوتر از طریق پورت سریال با مشکل مواجه شدم.یعنی با اینکه تمام ارتباطات ،اتصالات و پیکربندیها درست است انتقال اطلاعات انجام نمی شود. در یک مقاله مربوط به اموزش بسکام خواندم که علاوه بر نوشتن برنامه برای میکرو باید برای کامپیوتر هم یک برنامه نوشت. لطفا در این مورد کمکم کنید . با تشکر.

توابع موجود در بسکام جهت ارتباط با پرت سریال تحت پشتیبانی Terminal Emulator هست که میتونید با استفاده از نرم افزار موجود در بسکام یا Hypercamویندوز استفاده کرد.فقط توجه نمایید و بازهم تاکید میکنم که این توابع تحت پوشش ترمینال هست یعنی کاراکتر های خاصی جهت کنترل وجود داره که میتونید عملکرد هر کدوم رو در جدول Ascii پیدا کنید.

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
305
سلام
آيا مي توان با ميكروكنترلر مداري ساخت كه بتوان با آن صدا را روي كارت حافظه
(mmc) ضبط كرد؟

شدن که میشه. اول باید صدارو با تقویت کننده اولیه تقویت کنید.بعد با استفاده از ****** امواج غیر ضروری رو حذف کرد ( صداهای قابل شنیدن برای انسان) بعد حداقل با سرعت 8kh با مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو صدارو نمونه برداری کنید.مرحله آخر با توجه به فرمتی که میخواید صدارو ذخیره کنید آنهارو رو رم ذخیره کنید.

fakoor86

کاربر vip
vip
کاربر
2007-12-07
193
1,707
بجنورد
digidastyar.com
درخواست مدار کپی آیسی های ایپرام به ایپرام

سلام
درخواست مدار کپی آیسی های ایپرام به ایپرام را جهت کپی کردن ایپرام تلویزیون ها بر روی یک ایپرام خالی را دارم تا ایپرام تمام تلویزیون هایی را که به تعمیرگاهم می آیند را برای این سایت ارسال کنم

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
بعد از سوزاندن فیوزبیت آن آی سی دیگر غیرقابل استفاده میشود .:)

سلام دوست عزیز فیوز یبت های برای تنظیمات سخت افزرا داخلی میکرو می باشد مثلا فیوز بیت lock برای قفل کردن حافظه فلاش می باشد که با برنامه ریزی ان دیگر نمی توان به برنامه فلاش ای سی دسترسی پیدا کرد ولی می توان ای سی را پاک و دوباره برنامه ریزی کرد از یک ای سی میکرو هزاران با می شود استفاده کرد یعنی هم می توان ان را پاک و دوباره برنامه ریزی کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011
بالا