آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,200
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
سلام خسته نباشيد
من اولين باري است كه مي خوام يك AVR رو پروگرم كنم ولي هر بار با اين Err مواجه مي شم لطفا راهنمايي كنيد .
131.jpg

با سلام خدمت دوست گرامی

اول اینکه مقدار flash start , flash end شما اشتباه است

دوم اینکه برنامه پروگرامر شما باید از نوع k200 باشد دقت کنید که ولتاژ مدار پروگرامر درست است یا نه

در ضمن نقشه پروگرامر و برنامه پروگرامر را برای من بگذارید تا کمکتان کنم

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
سلام
از اساتيد محترم و دوستان با تجربه يه سوال داشتم .
راهي هست كه آي سي هايي كه قفل شده و امكان خوندن برنامه رو ندارند روي آي سي ديگه كپي كرد .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
لطفا اطلاعاتی در مورد ای سی avr_atitny26 نقشه ایسی ونحوه خواندن وپروگرام کردن ان بیان کنید

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام
چرا هر کاری میکنم و برنامه را با شکلهای مختف مینویسم(در محیط بیسکام وبا میکرو atmeg32 ) نمی توانم دماسنجی با تفکیک 0.1 درجه را با lm35 بدست بیارم و در تمام آنها تفکیک 0.5 درجه است ،(مثلا در جه دما از 17.1 یکباره به 17.6 یا 16.6 میرود و افزایش یا کاهش جزیی دما را نمی تواند نشان دهد) ؟ ناگفته نماند که تقریبا مطمینم که بخاطر سنسور LM35 نیست چون بجاش از پتانسیومتر استفاده کردم هم نتیجه همین بود

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

link32

کاربر vip
کاربر
2009-04-29
18
29
التماس

سلام دوستان:
من این دستگاه را ساختم ولی زمانی که روشنش میکنم فقط تصویر دموی آن ظاهر می شود . حتی زمانی که به ورودی آن فرکانس وارد میکنم هیچ عکس العملی نشان نمی دهد .خواهش میکنم کمکم کنید که کجای کارم اشتباه بوده ، البته به یه نفر وارد نشونش دادم بهم گفت که درست بشو نیست چون هم آی سی میکرو عوض کردم هم با چند ورژن نرم افزار مختلف پروگرام کردم ولی جواب نداد . من برای تهیه قطعات از شیراز تا تهران آمده ام در کل زحمت زیادی کشیدم . خواهش میکنم یکی کمکم کنه ؟ :sadwalk:

شما را به خدا یکی به ما محل بذاره . آخه تا کی باید منتظر باشم .
ما که هر جا سوال کردیم انگار نه انگار .از ما خشتون نمیاد یا اینجا هم پارتی بازیه . ازتون خواهش می کنم .؟؟؟؟؟؟؟ :mad:

آخرین ویرایش:

ELECTEROALFA

کاربر
2009-09-11
28
165
سلام دوستان
اگر از عزیزان برنامه تحت بیسکام برای کار با adcخارجی داره بذاره یا آموزش بده . اگه میشه ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

تكتم

کاربر
2010-05-05
6
9
سلام.​
يه مدارضبط وپخش آهنگ واسه خطوط تلفن با زمان حداقل 5 دقيقه وبا چند كانال ميخوام حتي الامكان با avr.با برنامه كامل.كسي ميتونه كمكم كنه.فوريهيه كيپد هم داشته باشه كه بتونم مثلا 10تا آهنگ روش ضبط كنم وهر وقت بخوام توسط يه سوييچ يا كي پد اون آهنگو انتخاب كنم..

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
من فیوز بیت های atmega32 رو دستکاری کردم و دیگر آی سی رو پروگرامر نمیخونه روشی هست که بتونم آی سی رو بازنشانی کنم

ila00

کاربر vip
کاربر
2009-11-02
32
101
سلام.با کریستال ساعت وatmega8 یک ساعت ساختم(برنامه صفحه348 کاهه) ولی این ساعت هر15دقیقه یک ثانیه عقب میفته.البته تونستم این عقب افتادن ها رو کنترل کنم ولی آیا دقت این ساعت همین قدره؟روی کریستال نوشتهKDS6L.
یه تایمر هم با همین کریستال ساختم ولی تو نمایش با سون سگمنت دوبل کاتد مشکل دارم.جه جوری میشه چندین سون سگمنت رو با یه پورت SCAN کرد وتغییرات زمان رو نشون داد؟
متشکرم.:eek:k:

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,200
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
من فیوز بیت های atmega32 رو دستکاری کردم و دیگر آی سی رو پروگرامر نمیخونه روشی هست که بتونم آی سی رو بازنشانی کنم

دوست عزیز شما فیوز بیتها ی spiرا دستکاری کردید بهاحتمال زیاد درگاه spi را غیر فعال کردید شما باید از یک پروگرامر پارالر استفاده کنید تا بتوانید ای سی را ریست کنید پروگرامر شما از طریق isp ای سی را پروگرام می کند به همین دلیل ایسی شما را نمی شناسد

بالا