آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
شدن که میشه. اول باید صدارو با تقویت کننده اولیه تقویت کنید.بعد با استفاده از ****** امواج غیر ضروری رو حذف کرد ( صداهای قابل شنیدن برای انسان) بعد حداقل با سرعت 8kh با مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو صدارو نمونه برداری کنید.مرحله آخر با توجه به فرمتی که میخواید صدارو ذخیره کنید آنهارو رو رم ذخیره کنید.
سلام دوست عزيز
اگرمداري داريد در اين قسمت قرار دهيد.
با تشكر.

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
سلام
من میخواستم با میکرو avr چند(16) ترانزیستور قدرت تحریک کنم بعنوان سوییچ که تا 20آمپر بتونه سوییچ کنه حالا من دنبال یک ترانزیستور با چنین مشخصاتی هستم دیتا شیت و نقشه .
ممنونمیشم اگه جواب بدین.
باتشکر ایوب.

ELECTEROALFA

کاربر
2009-09-11
28
165
سلام دوستان
لطفا اگه میشه نحوه برنامهریزی بیت فیوز در بیسکام رو توضیح دهید
آیا بعد پروگرام میکو تنظیم میشه
آیا قبل از پروگرام تنظیم کنیم ؟
اصلا اون دکمه های WRITe در پنجره پروگرام میکرو چین ؟
در کل آموزش دهید خواهشن
بد جوری خرج گذاشته دستم
10 تا M8 قفل کردم
نتونستم برنامه رزی کنم
در ضمن اون میکرو هایی که قفل میشن چطور پاک کنیم با چه پروگرمی

irantksat

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-11-02
888
6,504
سلام من يه مدار فاصله سنج التراسونيك ميخوام كه 4تا5 متر رو روي ال سي دي نشون بده من تمام سايت ها رو گشتم اما مدار كه به درد بخوره پيدا نكردم يا خيلي پيچيده بودند يا قطعاتشون پيدا نميشدن اگه زحمت بكشين برام بزاريد لطفا pcbوhexمدار هم قرار دهيد ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

gold.star

کاربر
2009-11-15
10
4
سلام و خسته نباشید
من میخوام به وسیله خروجیه میکرو و تقویت اون شیر های تناسبی رو کنترل کنم
ولی
1: نمیدونم با کدام پالس بهترهpwm یاpamیا...؟
2:ولتاژ خروجیه میکرو حداکثر چقدره و من باید با چه نوع تقویت کننده ای تقویتش کنم؟
اطلاعات کمی درمورد میکرو دارم و دیگه زیاد واسه پروژه ام وقت ندارم/اگه کمکم کنید خیییییییلیییییییییی ممنون میششششششم
امید من این سایت و این تاپیکه

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام
آیا امکان پروگرام کردن avr بصورت مستقیم و بدون نیاز به سخت افزار جانبی از طریق usb بوسیله پروگرامر tnm2000 وجود دارد؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام و خسته نباشید
من میخوام به وسیله خروجیه میکرو و تقویت اون شیر های تناسبی رو کنترل کنم
ولی
1: نمیدونم با کدام پالس بهترهpwm یاpamیا...؟
2:ولتاژ خروجیه میکرو حداکثر چقدره و من باید با چه نوع تقویت کننده ای تقویتش کنم؟
اطلاعات کمی درمورد میکرو دارم و دیگه زیاد واسه پروژه ام وقت ندارم/اگه کمکم کنید خیییییییلیییییییییی ممنون میششششششم
امید من این سایت و این تاپیکه
با سلام :
1- هر پالسي كاربرد مدار خودش داره براي اينكه كدوم نوع بهتره بايد به ديتا شيت مصرف كننده مراجعه شود . و عموما {pwm } كاربرد دارد .
2 - ولتاژ خروجي ميكروها در حد همون ولتاژ تغذيه ميكروها {0 يا 5 ولت } ميباشد و تقويت ان بستگي به مدارش داره گاها ممكن است به عنوان سويچ فقط ولتاژ تقويت بشه و يا به صورت پالس هاي متداوم كه وابسته به مدارش بايد تقويت كننده اي طرح شود ولي بازهم عموما از ترانزيستور {موس فيت يا جي فيت } و تريستور و ترياك و... استفاده ميشود نكته مهم اين است كه در طرح هايي كه با ولتاژ بالاتر كار ميكنند بايد قسمت ميكرو از تقويت كننده به طريقي ايزوله شود {فرضا توسط فوتوكوپلر يا اپتوكوپلر و.... } براي اشنايي بيشتر به نقشه ديمري كه توسط ميكرو فرمان ميگيرد تا لامپ يا شير برقي و .... را در ولتاژ هاي مختلف كنترل كند ملاحضه كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 5.9 کیلوبایت بازدیدها: 149
  • 48.4 کیلوبایت بازدیدها: 21

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
باسلام
من به یک پرو گرامر که بتونهta89c2051رو پرو گرام کنه لازم دارم من برای روبات مسیر یاب لازمش دارم چون اولین رباتم هست می خوام اسونشو درست کنم
با تشکر فراوان
ECA-090528053110.jpg

link32

کاربر vip
کاربر
2009-04-29
18
29
مشکل در ساخت اسیلوسکوپ با ATmega 32

اسیلسکوپ با فایل pcb و hex
من در حال ساختنش هستم گفتم شاید جالب باشد

سلام دوستان:
من این دستگاه را ساختم ولی زمانی که روشنش میکنم فقط تصویر دموی آن ظاهر می شود . حتی زمانی که به ورودی آن فرکانس وارد میکنم هیچ عکس العملی نشان نمی دهد .خواهش میکنم کمکم کنید که کجای کارم اشتباه بوده ، البته به یه نفر وارد نشونش دادم بهم گفت که درست بشو نیست چون هم آی سی میکرو عوض کردم هم با چند ورژن نرم افزار مختلف پروگرام کردم ولی جواب نداد . من برای تهیه قطعات از شیراز تا تهران آمده ام در کل زحمت زیادی کشیدم . خواهش میکنم یکی کمکم کنه ؟ :sadwalk:

5862

کاربر
2009-06-11
4
5
سلام خسته نباشيد
من اولين باري است كه مي خوام يك AVR رو پروگرم كنم ولي هر بار با اين Err مواجه مي شم لطفا راهنمايي كنيد .
131.jpg

بالا