آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
سلام آقا میثم
یک مدار میخواهم (ترجیحا با mega8) که بتواند اختلاف فاز دو موج سینوسی
یا مربعی و یا پالس لحظه ای دارای فرکانس یکسان را نشان دهد. مانند فاصله سنج التراسونیک که سیگنال برگشتی را با سیگنال تولید شده برحسب زمان مقایسه میکند و فاصله رانشان میدهد.با این تفاوت که در مدار فاصله سنج ایجاد و قطع سیگنال تابع فرمان IC میباشد ولی در این مدار سیگنال توسط دو منبع مجزا ایجاد میشود یعنی مدار دارای دو ورودی باشد که یکی از ورودیها برای سیگنال اصلی ( سیگنال پایه ) و ورودی دیگر برای سیگنال دوم در نظر گرفته شود و چنانچه دو سیگنال اعمال شده به دو ورودی باهم اختلاف فاز داشته باشند ان را نشان دهد با این قابلیت که بتوان مقدار اختلاف فاز را در محدوده 1میکروثانیه تا 1میلی ثانیه تعیین کرد مثلا اگر این مقدار روی 5 میکرو ثاتیه تعیین شود مدار اختلاف فاز 5 میکرو ثانیه به بعد را همراه با مقدار اختلاف فاز به صورت عدد روی LCD یا LED نشان دهد. درضمن باتوجه به اینکه دامنه سیگنال دوم بسیار کم میباشد در صورت امکان ورودی دوم را با بیشترین حساسیت تعیین کنید.
با تشکر وبا آرزوی موفقیت برای شما.

دوست عزیز با میکرو می شود این کار را کرد ولی چون میکرو یک چیپ منطقی هست مستقیما نمی توان سیگنال انالوگ برای پردازش به ان تزریق کرد ابتدا باید با استفاده از مدارات جانبی انالوگ سیگنال را به منطق تبدیل کرد و بعد به ای سی داد چشم من این مدار را برای شما طراحی می کنم

ولی باید یک مقدار صبر کنی:eek:k:

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,401
هرمزگان
www.irantk.ir
افا میثم توضیحات مربوط به یک مدار هست
و هم تایمر و هم الارم روی یک میکرو باشه
اگر با اتمگا8 باشه که خیلی بهتره
هر وقت وقت کردید بنویسیدش زیاد مهم نیست که کی باشه
حسابی شرمنده شما هستم امیدوارم بتونم جبران کنم اقا میثم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

mobaraki

کاربر vip
کاربر
2008-10-08
204
613
تهران/شهرری
طریقه راه اندازی وارتباط دهی با میکرو

سلام
اگه کسی با مودم gprs کار کرده و نحوه را اندازی اونو بلده لطفا در سایت قرار بدهید
- نحوه نصب LCD گرافیکی تاچ دار به مودم
- نحوه نصب کیبرد
- نحوه دستور دهی با یک موبایل
و...
لطفا راهنمایی کنید

آدرس datasheet مودم :
http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=153&proid=209

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام آقا میثم
آیا در ایسی هایی مانند Atmega8 مدار A/D وجود ندارد؟
به هر حال منتظر طراحی مدار هستم .لطفا مدار را دقیقا طبق مشخصات داده شده طراحی کنید. در ضمن چندان عجله ندارم.
متشکرم.

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام آقا میثم
دو نکته را درباره مدار درخواستی فراموش کردم.یکی خروجی آلارم اعلام کننده وجود اختلاف فاز و دیگر اینکه نشان دهنده میزان ولتاژ باطری را در نوشتن برنامه در نظر داشته باشید.درضمن اگر مدار برای lcd 16*2 طراحی شود
بهتر است.
با تشکر.

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
سلام آقا میثم
دو نکته را درباره مدار درخواستی فراموش کردم.یکی خروجی آلارم اعلام کننده وجود اختلاف فاز و دیگر اینکه نشان دهنده میزان ولتاژ باطری را در نوشتن برنامه در نظر داشته باشید.درضمن اگر مدار برای lcd 16*2 طراحی شود
بهتر است.
با تشکر.

با سلام خدمت دوست عزیزم اول اینکه در مگا هشت مبدل وجود دراد ولی متقیما هر نوع سیگنالی را نمی توان به ان تزریق کرد چشم من مدار را در اولین فرصت برای شما
طراحی می کنم

من به علت اشکال لی که چند روز در شبکه اینترنت بود نتوانسته به سایت سر بزنم امیدوارم بنده را عفو کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: irantksat

artemis

کاربر
2009-03-14
1
0
با سلام
علت سوختن میکرو 64 اتصال کوتاه بین پایه های 52 53 vcc , G چه مواردی می تواند باشد؟ با تشکر

ERS ELECTRONICS

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
68
392
از جمع اقایون کسی در مورد پروگرام ایسی های uoc تی وی کار کرده منظورم ایپرام نیست برنامه داخلی ایسی منظورمه در واقع در مورد FIRMWARE ای سی هایی مثل 9361 -555-VCT49 و غیره هستش که سیستم انها بر اساس 8051 کار میکنه اما اولا ای فایل را نیازه و دوم طریقه ولیست پایه های پروگرامینگ اگه کسی کار میکنه اطلاع بده تا همکاری کنیم

بالا