آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,200
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
سلام

با سلام خدمت دوستان گرامی پوزشز اینکه چند روزی هست که نتوانسته به سایت سر بزنم به این علت اول خطوط شبکه کرمان مشکل پیدا کرده بود و در نهایت اینترنت بنده قطع شده بود و بعر از رفع مشکل از طریق سرور محلی بنده امروز موفق به دسترسی به اینترنت شده ام برای رفع این مشکل خط اینترنت را دارم به شرکت دیگر انتقال می دهم که دیگر چنین مشکلی پیش نیاید امیدوارم بنده را عفو کنید

در خواستها ی شما دوستان اماده است که در اسرع وقت در اختیار شما قرار می دهم

راستی تا یادم نرفته عید همه دوستان مبارک امیدوارم سال خوبی را داشته باشید

:dast:

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,200
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
salam
mkhastam bedoonam register chie?

با سلام خدمت دوست گرامی دوست عزیز ابتدا عرض کنم این یک سایت فارس می باشد از شما خواشمندم در تاپیک فارسی بنویسید

رجیستر به خانه های حافظه رم گفته می شود که هر کدام دارا ی یک ادرس رقمی هگز می باشد براینکه سی پی یو بتواند محاسبات منطقی خود را انجام دهد به حافظه های موقت برای ذخیره اطلا عات نیاز دارد در میکرو ما دو نوع رجیستر داریم یک رجستر خاص و دیگر عموی

لازم به ذکر است که زمانی که تغذیه میکرو قطع می شود حافظه رم پاک می شود

رجستر های عمومی رجستر ی هستند که برای ذخیره موقت اطلاعات به کار می رود و ما می توانیم در ان مقداری را به طور موقت ذخیره کنیم به طور مثال وقتی ما در برنامه بیسیک یک متغییر را تعریف می کنیم انگار اینکه ما داریم یکی از خانه ای رم را برای کاری استفاده می کنیم فقط با این تفاوت که به جایی اینکه از ادرس ان استفاده کنیم به ان خانه یک کارکتر به صورت نام به ان اختصاص می دهیم

رجستر های خاص رجستر هایی هستند که برای کنترل قسمتهایی مانند کنترل پورت پیکر بندی تایمر ها پورت سریال مبدل انالوگ به دیجیتال و غیره استفاده می کنیم به طور مثال اگر به خواهیم در پورت a میکرو مقداری بنویسیم باید به رجیستر پورت a مقدرا دهیم
هر تغییری در رجستر های خاص در عملکرد امکانات میکرو تاثیر می گذارد
هر قسمت از میکرو مثلا تایمرها دارای یک یا چند رجستر کنترلی می باشد که برای پیکر بندی ان باید به رجستر مقدار داد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

sevda_world

کاربر
2009-04-13
2
0
led rgb

با سلام خدمت شما دوست عزیز
می خواستم ببینم نحوه کار با led های rgb (سه رنگ) توسط میکرو چه طوری است؟
البته با تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید توسط میکرو موج pwn تولید کرد و با آی سی 74hc595 که یک شیفت رجیستر است اون رو روی پایه های led شیفت داد.
کار اول یعنی تولید pwm رو بلدم ولی اینکه چه طور باید اون رو به آی سی داد و آی سی برای led ها فرستاد نمیدونم.

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,200
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
با سلام خدمت شما دوست عزیز
می خواستم ببینم نحوه کار با led های rgb (سه رنگ) توسط میکرو چه طوری است؟
البته با تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید توسط میکرو موج pwn تولید کرد و با آی سی 74hc595 که یک شیفت رجیستر است اون رو روی پایه های led شیفت داد.
کار اول یعنی تولید pwm رو بلدم ولی اینکه چه طور باید اون رو به آی سی داد و آی سی برای led ها فرستاد نمیدونم.

با سلام خدمت دوست عزیز

اول بگویید از کدام نوع led rgb مد نظر شماست

دوم اینکه بریا چه کاری می خواهید از این ال ا دی استفاده کنید

با تشکر

sevda_world

کاربر
2009-04-13
2
0
از led های rgb dot matrix 8*8
از اینام برای استفاده در تابلو روان رنگی می خوام استفاده کنم
فقط اینو نمیدونم که یک موج که توسط میکرو تولید می شه چه طوری باید از طریق آی سی برای led ها شیفت داد .

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,200
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
از led های rgb dot matrix 8*8
از اینام برای استفاده در تابلو روان رنگی می خوام استفاده کنم
فقط اینو نمیدونم که یک موج که توسط میکرو تولید می شه چه طوری باید از طریق آی سی برای led ها شیفت داد .

دست عزیز جواب سوال شما را بعد از تحقیق جواب می دهم

a.r.m

کاربر
2009-03-21
1
0
سلام. در atmga 16 چطور بايد وقفه خارجي وتايمرها را فعال كرد.من يه كتاب آموزشي دارم ودر اين باره عين مثال كتاب توي برنامه bascam مينويسم اما ارور ميده. خواهش ميكنم مفصل توضيح بدين كه بايد چه كار هايي كنم.با تشكر

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان اگه امکان داره آموزش کامل پروگرم کردن آیسی atmega32و atmega8 رو در نرم افزار code visn بزارید

ممنون از زخمات دوستان

PERSIAN_EL

کاربر
2009-05-07
1
0
من يك برنامه براي ارتباط ميكرو avr با eeprom هاي سري at25t*** يا eepromهاي spi لازم دارم لطفا كمكم كنيد ؟؟

ayoob.ab66

کاربر
2009-01-27
31
28
با سلام

من یک برد بیسیم با برد بالای 5کیلومتر با avr یا هر مدار دیگریو یک پروگرامر با usb نیاز داریمبا تشکر

بالا