آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
سلام

سلام خدمت دوست عزیز Avr

من مدار را به گفته شما تغیر دادم از ال سی دی 128*64 استفاده کردم

دوم اینکه لامپی که بسوزد می نویسد که لامپ کوچیک سمت راست سوخته است هر لامپ سوخته را در یک سطر می نویسد

سوم اینکه در اخر هر سطر به خاطر محدود بدون فضای سطر کلمه راست را با r نشان دادمو کلمه چپرا با ch نشان داده شده است
درضمن یک کلید به مدار اضافه شده است کار این کلید این که اگر تعداد لامپهای سوخته بیشتر 8 عدد باشد چون در یک صفحه نام انها جای نمی شود برای شناسایی لامپهای دیگر باید این کلید را فشار دهید تا اسامی لامپهای سوخته در صفحه دیگر نشان داده شود ولی اگر تعداد بالا تر از 8 عدد نباشد این کلید هیچ کاری را انجام نمی دهد

در صورت اشکال حتما مطرح کنید چون من وقت زیادی نداشتم تا مدار را به صورت کامل امتحان کنم اما چند لحظهای که امتحن کردم کاملا بدون خطا بود

پیوست‌ها

• 74.3 کیلوبایت بازدیدها: 78

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,401
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام اقا ميثم من اين مداري كه دوستمون قرار داده را ساختم
ولي مشكل در يك رديف از كليد ها دارم مثلا در وارد كردن تايم كليد 1 كه فشار ميدم 2 كار ميكنه و بجاي 4 كليد 5 كار ميكنه و بجاي 7 كليد 8 كار ميكنه
در پروتئوس مشكلي نداره و از صفحه كليد هم درست وصل كردم به نظرتون مشكل از چي ميتونه باشه

و يه مشكل ديگه اي هم هست كه وقتي مدار را با پروتيوس چك ميكنم نوشته مياد و رد ميشه ولي روي مدار من ثابت هست

اين هم لينك توضيحاتي در مورد مدار و نقشه مدار

آخرین ویرایش:

avr

کاربر
2008-10-23
35
60
با سلام ..
یک سوال ..
برنامه ای دارم که برای قفل درب منزل ساخته شده و حال می خواهم بوسیله یک برنامه دیگر پس از اخطار قفل درب به صورت اتوماتیک با سه شماره تلفن (اعم از موبایل ، منزل ، 110 و ...) تماس برقرار کند . سورس هر دو برنامه را برای شما در لینک زیر قرار می دهم . از شما خواستارم در این امر مرا یاری فرمایید ..

توضیح مدار : بعد از ا%
با سلام
من هم دانشجویی داداشتون هستم
شما هم کیخواین از این مدار استفاده کنید؟
اقای میثم گفتن قرار میدن
ایشون لطف میکنن
با تشکر

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,401
هرمزگان
www.irantk.ir
اقا ميثم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
به نظرتون مشكل متونه از چي باشه در ضمن من كريستال داخلي 8 مگاهرتز را فعال كردم

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
اقا ميثم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
به نظرتون مشكل متونه از چي باشه در ضمن من كريستال داخلي 8 مگاهرتز را فعال كردم

با سلام خدمت دوست عزیزم اقای محمودی و AVR اول اینکه من برنامه را نگاه کردم برنامه خیلی بهم ریخته است و کسی که این برنامه را نوشته برنامه نویسی یاد داشته ولی خیلی ادم ناشی بوده

به طور مثال یک قسمت یک برنامه که می توانسته با یکی دو خط نوشته شود با 10 خط نوشته

از این گذشته اقای محمودی کریستالی که به پایه 28 و29 وصل شده است کریستال تام بیس است این کریستال زمان 1 ثانیه را برای زما ساعت تولید می کند که اگر قرار نگیرد ساعت شما کار نمی کند و در نهایت نوشته ایی که می گفتید بر روی ال سی دس دی حرکت نمی کند

مقدار کریستال تایم بیس 32768khz است که این کریستال را می توان در مدارات ساعت دیواری و مچی پیدا کرد در ضمن باید برای جولو گیری از نویز به کریستال تلیم بیس دو عدد خازن 33 پیکو فاراد را برداشته یک سر خازن را به یکی از پایه های کریستال و خازن دیگر را به پایه دیگر کریستال متصل کرد و دو پایهای که از دو خازن باقی می ماند را به gnd وصل کرد

مشکلی که این مدار دارد یک مقدرا سرعتش پاین است که می توان از ان صرفه نظر کردولی در مجموع برنامه خوبی است

اقای محمودی به احتمال خیلی زیاد یا اینکه کی برد را اشتباه وصل کردید یا ای سی مورد دارد تا من در برنامه نگاه می کنم مشکلی ندارد ولی با همه این حال برنامه را با دقت برسی می کنم من قصد دارم برنامه را کاملا تغییر دهم چون این مدار امکانات خوبی ندارد قصد دارم هم به سیستم تلفن نجهزش کنم و هم به سیستم کارت خوان امکانات دیگری باید به ان اضافه شود تا امنیت سیستم بالا رود من سعی خود را می کنم تا مداری کامل در اختیار شما قرار دهم

خانم avr در اسرع وقت مدار را با امکانات عالی در اختیار شما و دوستان قرار می دهم

با تشکر

avr

کاربر
2008-10-23
35
60
با سلام

دوست عزیز با تشکر از شما
این مدار زود راه میوفته؟
با تشکر

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,401
هرمزگان
www.irantk.ir
kسلام
دوست خوبم
يه طرحي دارم كه ممنون ميشم هر وقت وقت كرديد برام بنويسيد
طرح طوري هست كه مدت زمان مشخصي مثلا 3 تا 4 ساعت يك رله وصل باشد و به مدت 30 دقيقه رله قطع شود ودوباره زله وصل و بعد از مدت زماني قطع شود همينطور بدون توقف اين قطع و وصل ادامه پيدا كند
و اگر برق مدار قطع شود و دوباره وصل شود مدار از اول شروع به كار كند
و اين تايم ها بر رو ال سي دي قابل تنظيم باشد
و همچنين يه ميكرو سويچ براي درب هم وجود دارد كه وقتي درب اتاق باز و بسته ميشود يك رله قطع و وصل شود و اگر مدت زمان 5دقيقه درب اتاق باز ماند الارم به صدا در بيايد و قطع نشود تا زماني كه درب اتاق بسته شود

و براي اينكه تايم ها دقيق باشند از چه كريستالي استفاده كنم

به نظرتون ميشه براي اين طرح از atmega8 يا atmega16 استفاده كرد

آخرین ویرایش:

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام آقا میثم
یک مدار میخواهم (ترجیحا با mega8) که بتواند اختلاف فاز دو موج سینوسی
یا مربعی و یا پالس لحظه ای دارای فرکانس یکسان را نشان دهد. مانند فاصله سنج التراسونیک که سیگنال برگشتی را با سیگنال تولید شده برحسب زمان مقایسه میکند و فاصله رانشان میدهد.با این تفاوت که در مدار فاصله سنج ایجاد و قطع سیگنال تابع فرمان IC میباشد ولی در این مدار سیگنال توسط دو منبع مجزا ایجاد میشود یعنی مدار دارای دو ورودی باشد که یکی از ورودیها برای سیگنال اصلی ( سیگنال پایه ) و ورودی دیگر برای سیگنال دوم در نظر گرفته شود و چنانچه دو سیگنال اعمال شده به دو ورودی باهم اختلاف فاز داشته باشند ان را نشان دهد با این قابلیت که بتوان مقدار اختلاف فاز را در محدوده 1میکروثانیه تا 1میلی ثانیه تعیین کرد مثلا اگر این مقدار روی 5 میکرو ثاتیه تعیین شود مدار اختلاف فاز 5 میکرو ثانیه به بعد را همراه با مقدار اختلاف فاز به صورت عدد روی LCD یا LED نشان دهد. درضمن باتوجه به اینکه دامنه سیگنال دوم بسیار کم میباشد در صورت امکان ورودی دوم را با بیشترین حساسیت تعیین کنید.
با تشکر وبا آرزوی موفقیت برای شما.

saegheh_0836

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-24
118
1,201
39
کرمان
atmega8.blogfa.com
kسلام
دوست خوبم
يه طرحي دارم كه ممنون ميشم هر وقت وقت كرديد برام بنويسيد
طرح طوري هست كه مدت زمان مشخصي مثلا 3 تا 4 ساعت يك رله وصل باشد و به مدت 30 دقيقه رله قطع شود ودوباره زله وصل و بعد از مدت زماني قطع شود همينطور بدون توقف اين قطع و وصل ادامه پيدا كند
و اگر برق مدار قطع شود و دوباره وصل شود مدار از اول شروع به كار كند
و اين تايم ها بر رو ال سي دي قابل تنظيم باشد
و همچنين يه ميكرو سويچ براي درب هم وجود دارد كه وقتي درب اتاق باز و بسته ميشود يك رله قطع و وصل شود و اگر مدت زمان 5دقيقه درب اتاق باز ماند الارم به صدا در بيايد و قطع نشود تا زماني كه درب اتاق بسته شود

و براي اينكه تايم ها دقيق باشند از چه كريستالي استفاده كنم

به نظرتون ميشه براي اين طرح از atmega8 يا atmega16 استفاده كرد

دوست عزیز اقای محمودی برنامه اول را که قبلا برای شما نو شته ام
در مورد مدار دوم این که یک مدار سادهای است بله که می شود با هر ای سی که بخواهی این کار عملی مدار را در اسرع وقت برای شما قرار می دهم

با تشکر ولی باید یک دو روز صبر کنید من برای معاینه چشم باید به تهران بروم به محض برگشتن برنامه را با مدار ذر اختیار شما قرار می دهم

بالا