من قصد ساخت این منبع تغذیه رو دارم و دیدم شما راضی هستین ازش.
1-میخواستم ببینم اگه من این رو با تمام قطعاتی که خودش ذکر کرده بسازم بدون مشکل کار میکنه؟
2-جریان 3 امپر قشنگ میده؟
3-محافظ اتصال کوتاه خروجیها رو داره این تغذیه؟
4-من شنیدم یه جا این شکل پی سی بیش باید برعکس بشه درسته/؟؟؟
5-با یک ترانزیستور 3055 جواب میده بدون داغ شدن و جریان دهی 3 امپر؟
از پاسخ گوییتون نهایت سپاسگذاری رو دارم.
سلام
با اجازه استاد گرامي جناب غزال
در مورد سوال شماره 4 اين دوستمان من هم به اين مورد برخورد كردم pcb ساخته شده دقيقا بايد مثل pcbدرپست اول باشد و ما اگر بخواهيم به روش چاپ ليزري و اتو pcb را درست كنيم بايد شكل pcb را برعكس كنيم چون هنگام چاپ بر روي فيبر به صورت آيينه اي چاپ ميشود.واگر اين pcbرا مستقيما بر روي كاغذ گلاسه چاپ كنيم و بر روي فيبر منتقل كنيم فيبر به دست آمده وارونه خواهد بود
سلام
با اجازه استاد گرامي جناب غزال
در مورد سوال شماره 4 اين دوستمان من هم به اين مورد برخورد كردم pcb ساخته شده دقيقا بايد مثل pcbدرپست اول باشد و ما اگر بخواهيم به روش چاپ ليزري و اتو pcb را درست كنيم بايد شكل pcb را برعكس كنيم چون هنگام چاپ بر روي فيبر به صورت آيينه اي چاپ ميشود.واگر اين pcbرا مستقيما بر روي كاغذ گلاسه چاپ كنيم و بر روي فيبر منتقل كنيم فيبر به دست آمده وارونه خواهد بود
والا منم خیلی سر همین قضیه گیج شدم منتها چون ابزارشو نداشتم دادم بیرو نبران زدن پی سی بی شو.حالم امروز بیاد دستم ببینم چجور زدن.
اگه بر عکس زده باشن بازم میشه راه انداخت مدار رو دیگه؟ فکر کنم باید قطعات رو بعضیاشو از زیر نصب کرد. کلا باید با دیدن شماتیک فکر کنم نصبش کنم.