با تشکر دوستان و دست اندر کاران این سایت خوب و مخصوصا اقای غزال عزیز بالاخره ساختم منبع رو و نتیجه هم گرفتم :89:اما یک سری موارد هست که از دوستان تقاضای کمک دارم:
منبع من تا ولتآژ 29 و جریان 3.25 رو داره نشون میده و به حای 3055 از فت 2807 استفاده کردم.
میشه درمورد تک تک موارد زیر جوابم رو بدین که قشنگ بفهمم قضیه چیه :
1.وقتی به منبع چیزی وصل نیست و فقط مولتی متر رو میزنم به دو سر خروجیش ولتاژ 29 رو نشون میده.
2.وقتی یک مقاومت 10 واتی بهش وصل کردم و با ولت متر ولتاژ رو میگیرم ولتاژ 0.9 رو نشون میده.
3.دوستم وقتی داشت ولتاژ رو اندازه میگرفت اومد جریان رو اندازه بگیره که حواسش نبود و موازی وصل کرد امپر متر رو:27000000: و یکی از اپ امپ ها داغ کرد و سوخت(شمارش یادم نمیاد الان) میخواستم ببینم ایای قطعه دیگه ای سوخته؟ چون با تعویض اون الان داره درست کار میکنه.
4.با وجود اتفاقی که تو شماره 3 گفتم ایا محافظ اتصال کوتاهش برقراره؟؟ و بدرستی کار میکنه؟
5.طراحی خوده مدار به این صورته که وقتی بار میکشیم ال ای دی روشن میشه؟
6.تریمر 100 کیلو کاربردش چی هست تو این مدار؟؟چکار میشه باهاش کرد؟
7.وقتی از منبع بار وصل میکنم (یه مقاومت0.47 اهمی 10 واتی) و نهایتش که همون 3.25 هست میکشم فت بسیار داغ میکنه جوری که هیت سینک هم خیلی داغ میشه.ایا این طبیعیه و مشکلی پیش نمیاد؟ امکانش هست فت بسوزه؟(خمیر سیلیکون هم بهش زدم و واشر عایقم استفاده کردم)
8.اگر جای فت از همون 3055 استفاده کنم جریان دهیم کم میشه؟(3055 ام از این مالزیایی ها هستش و اصل نیست)
9.اگه دوتا 3055 رو موازی کنم میتونم همین جریانی ک با فت رو میگیرم بگیرم و کمتر داغ بشه؟؟؟
10.اگه بخوام برای هیت سینک فن بزارم به فن رو به صورت مکش بزارم یا اینکه جوری بزارم ک باد بخوره بهش؟
کلا اگه درمورد این داغ شدن و کاهشش راهنمایی کنید ممنون میشم