سلام
اقای مهندس من همه فت های تو این انجمن که گفته بود اقای نصوحی و سایر دوستان خریدم خودم هم یه فت 50 امپری خریدم IRF260N خوب حالا مشکل اینجاست که بلا استثنا همشون 2 الی 3 ولت افت دارن و یعنی مثل ترانزیستور نیستن و مشکل دومم که نمیدونم طبیعیه یا نه اینکه وقتی به پایه ی درین فت IRF260N ولتاژ 40 ولت ثابت میدم و پایه ی سورس رو به لامپ 12 ولت وصل میکنم که 1 امپر جریان میکشه و پایه دیگه لامپو وصل میکنم به منفی و به پایه ی گیت ولتاژ 18 ولت میدم در حالت بی باری تو خروجی 15 ولت هست و وقتی لامپ مذکور رو وصل میکنم ولتاژ میشه 12 ولت که فت به شدت داغ میکنه و وقتی ولتاژ گیت فت رو یهو قطع میکنم ( سیم منبع تغذیه رو که به گیت وصله در میارم تو ولتاژ ماکسیمم خروجی منبه تغذیه که 18 ولته ) خروجی ثابت میمونه که باید قطع بشه یهو ( البته کم کم حدود 2 دقیقه طول میکشه خود به خودی در حالت بی باری ولتاژ خروجی 0 بشه اما در حالتی که لامپ وصله میشه 40 ولت و دیگه افت نمیکنه ) که تو ترانزیستور قطع میشه یهو ولی تو فت اینطور نمیشه ایا این طبیعیه ؟ البته مدار به صورت زیر بستم تا اول فت رو ازمایش کنم بعد بنداز به جای 2n3055 هایمنبع تو این سایت.
با تغییر ولتاژ منبع تغذیه ای که تو همین سایت هست مثل شکل نور لامپ تغییر میکنه و هدفم ازمایش فت بود البته این چون تو داخل مدار منبع تغذیه نیست افت ولتاژ خروجی فکر کنم طبیعی باشه همون افت ولتاژ 15 به 12 که تو بالا گفتم رو میگم .
سپاس