- 2012-03-18
- 10,107
- 80,046
باسلام
خدمت دوست گرامی و استاد محترم آقای غزال:
3 عدد سیم خروجی منبع تغذیه 0 - 30 ولت مزبور را که شامل پایه های بیس، کلکتور و امیتر ترانزیستور 2N3055 میباشند از ترانزیستور جدا کردم یک رادیاتور بزرگ مخصوص:
hidden content may not be quoted
درود
ایراد ولتاژ بواسطه آمپر بالاست که خازن تغذیه در آمپر بالا جوابگو نیست و باید بزرگتر بشه و نیاز به افزایش ولتاژ ترانس نیست ( در صورت افزایش ولتاژ ماکزیمم بیشتر داغ میکنه)
اصولا فت بسیار کارآمدتر از ترانزیستوره و بسیار کمتر داغ میکنه اگر ایراد فت را برطرف کنید بهتره
با 4 ترانزیستور مشکل ضعف درایور هم پیش میاد و ولتاژ خروجی هم متاثر از بار میشه
برای اعمال تغییرات جهت افزایش آمپر آقای نصوحی بشرح پست 156 از پتانسیومتر 50 کیلو استفاده کرد و من در پست 155 روش دیگری جهت انتخاب دلخواه ماکزیمم جریان پیشنهاد کردم البته روش شما از این حیث که r7 با مقدار 22/ کمتر داغ میکنه بهتره ولی دقتش کمتر میشه و ماکزیمم جریان بسادگی و بدلخواه قابل انتخاب نیست مثلا اگه بخوای حداکثر 10 آمپر بده بسادگی با تغییر r7 نمیشه .
حرارت فت با حرارت ترانزیستور قابل قیاس نیست و مطمئنم با 2N3055 در 10 آمپر نتیجه خوبی نمیده خصوصا که تعداد ترانزیستورها نیاز به جریان بیس قابل توجه داره ولی جریان گیت فت بسیار کمتره یعنی گیت چندین فت کمتر از بیس یک 2N3055 است که یکی از مزایای قابل توجه فت است.
بنظر میرسه آقای نصوحی نیمه کاره گذاشت ولی با توجه به پشتکار قابل تحسین شما مطمئنم شما بالاخره نتیجه مطلوبی خواهی گرفت.
سپاس