سلام
استاد گرامی من با فت IRFP260N تست کردم که حدود 7 آمپر جریان میده که فکرکنم ترانسم دیگه از این حد بیشتر جریانش نیست وبه خوبی کار میکنه فقط اینکه وقتی ولوم جریان تا آخره و اتصال کوتاه میکنی مدار قطع نمیشه! و ولوم ولتاژ تا وسط کار میکنه و الباقی هرز میچرخه یعنی به وسط که میرسه ولتاژ دیگه بیشتر نمیشه! دلیلش چی میتونه باشه؟یه سوال دیگه اینکه من مقاومت R18 که 56 کیلو بود برای جریان بیشتر به 6/8 کیلو تغییر دادم آیا مشکلی در مدار پیش نمیاره؟ممنون از راهنمایهاتون.
درود
عزیزم محدود کننده جریان یعنی همین که اگه میخوای بیشتر از 7 آمپر نده یعنی نباید ولتاژ بالاتر از 21 ولت به بار 3 اهمی بده
یا اگر بار شما 1 اهمی است نباید ولتاژ بیشتر از 7 ولت بهش بده چون اگه 10 ولت بهش بده درواقع 10 آمپر بهش داده و اگه 20 ولت بهش بده یعنی 20 آمپر داده
لذا در بار 1 اهمی ولتاژ بیش از 7 ولت نمیده
و به بار 2 اهم ولتاژ بیش از 14 ولت نمیده یعنی نمیتونی ولتاژ را برای بار 2 اهمی بالاتر از 14 ولت ببری و روی 14 ولت استپ میکنه چون محدود کننده جریان بدقت کار میکنه و مراقب خطای شما هست.
اتفاقا اگه چنین عکس العملی نشون نده خرابه
ضمنا برای افزایش جریان مقدار R18 را قبلا در این تاپیک محاسبه کرده ام که بخاطر ندارم ولی تصور میکنم با 6/8 کیلو 7 آمپر نمیده و احتمالا اشتباه میکنی و یا تغییر دیگری هم اعمال کردی
در هر صورت 6/8 اشکالی نداره.
اما قبلا چکار کردی که خازن ترکیده و فت سوخته بود ؟
شدت حرارت فت چقدره؟
سپاس