آی پی امداد
abtahi

منبع تغذيه 0~ 30 ولت

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
استاد عزیز ببخشید که زیاد سوال میکنم من تایپیکهارو نگاه کردم ولی از افزایش جریان خروخی چیزی سر در نیاوردم! من میخوام خروجیش 5 آمپر جریان بده! تو اینترنت هم زیاد سرج کردم اما به جز مدار زیر چیزی که ساده باشه پیدا نکردم!

http://8pic.ir/images/ou9sdboylis17ygbldt8.jpg
http://8pic.ir/images/bq102phnbxnykucedmmj.jpg
http://8pic.ir/images/uiayv5fvamsasj06efwz.jpg

درود
عرض کردم نقشه مورد نظر شما اشکال داره و ضعیف تر از نقشه مورد نظر این تاپیکه.
برای افزایش جریان از پست 152 همین تاپیک مطالعه کن.

اگه دقت زیادی نمیخوای و میخوای خیلی ساده باشه در تاپیک زیر بابت طراحی و رفع نقائص این تغذیه بسیار ساده و کارآمد و بدون آی سی مشارکت کن و نقشه و طرح اولیه پیشنهادی را مونتاژ کن تا ضعف هاشو رفع کنیم .
http://www.irantk.ir/irantk65053/
سپاس

آخرین ویرایش:

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,300
ایران
باسلام

این مداری که شما قرار دادی در دو عکس زیر من یک قطعه نامشخص را با علامت ؟ گذاشتم که معلوم نیست کسی از همکاران بزرگوار میتواند راهنمایی کند؟

k1.jpg

3.jpg

4.jpg

در نقشه شماتیک وسط هم معلوم نیست البته در عکس سیاه و سفید بالا که من نوشته ام همان قطعه ؟ یک P دیده میشود.

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,300
ایران
باسلام

خدمت دوست گرامی استاد غزال

من در مدار دومی که ساخته بودم خازن الکترولیتی 10000 میکروفاراد 63 ولت را دو عدد بصورت موازی بستم (20000 میکروفاراد 63 ولت) و مقاومت 0/22 اهم 10 وات را بحالت اول برگرداندم یعنی مجددا 0/47 اهم 10 وات قرار دادم و باهمان چهار عدد 2N3773 ترانزیستور موتورلا بدون اینکه داغ کند براحتی 15 آمپر بار آزمایش کردم و جواب داد.
البته هنوز فرصت نکردم ماسفت استفاده کنم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
باسلام

این مداری که شما قرار دادی در دو عکس زیر من یک قطعه نامشخص را با علامت ؟ گذاشتم که معلوم نیست کسی از همکاران بزرگوار میتواند راهنمایی کند؟

مشاهده فایل‌پیوست 110395

مشاهده فایل‌پیوست 110393

مشاهده فایل‌پیوست 110394

در نقشه شماتیک وسط هم معلوم نیست البته در عکس سیاه و سفید بالا که من نوشته ام همان قطعه ؟ یک P دیده میشود.

درود

استاد رضا عزیز

بنظر میرسه پتانسیومتر داخلی برای کالیبره کردن باشه ولی این نقشه ایرادات زیادی داره
اساسا در نقشه هر سه پایه پتانسیومتر جریان استفاده شده ولی در تصویر سوم pcb از دو پایه استفاده شده
و پایه وسط در نقشه با مقاومت 1 کیلو سری نشده ولی در pcb شده و الی ماشاء الله

ضمنا بابت توفیق شما در جریان بالا با توجه به پشتکار قابل تحسین شما برای من قابل پیش بینی بود که بالاخره موفق خواهی شد.
اما با مقاومت 47/ قطعا تغییر دیگری در بخش جریان اعمال فرمودی که اجازه دریافت بیش از 3 آمپر را داده

سپاس

آخرین ویرایش:

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,300
ایران
باسلام

استاد گرامی
با راهنمایی های ارزنده حضرتعالی موفقیت حاصل شد
تغییرات عمده را در تاپیک های قبلی خدمتان تقدیم کردم فقط دیود پل 10 آمپر را با یک دیود پل 35 آمپری تعویض و به بدنه جعبه پیچ کردم و با سیم به برد مربوطه لحیم کردم البتع برای احتیاط یک فیوز در خروجی ثانویه 6/3 آمپری و یک فیوز 2 آمپری در ورودی اولیه قرار دادم که بمحض افزایش 15 آمپر که میترش را تازه تا 20 آمپر تهیه کردم نمایش که داد فیوز هم سوخت و دوباره همان اندازه فیوز گذاشتم

آخرین ویرایش:

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,300
ایران
باسلام

منتهی ولتاژ نهایت تا 26 ولت میباشد

البته قبلا هم آی سی ها را بجای TL081 با LM741 تعویض کردم و بجای دو ترانزیستور بترتیب BC547 و BC557 با BC546 و BC556 جایگزین کرده بودم این دو ترانزیستور قوی تر بودند.

اینهم فیلم مونتاژ این منبع تغذیه که در چهار قسمت در آدرس زیر تقدیم کردم و آنهم برابر نقشه دیگر که در فیلم مشاهده میشود علاوه بر تغییرات فوق تغییرات دیگری اضافه کرده تا ولتاژ بیشتری نیز در خروجی داشته باشیم:

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
من چندتا سوال دارم که اگه اساتید راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.
1-آیا این منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه محافظ دارد یا باید مدار جداگانه بزاریم؟
2-آیا اگه به جای 2n3055 از IRF540n استفاده کنم بهترین حالت برای جریان بیشتر تعویض کدام قطعات است؟من تقریبا تمام پستها رو خوندم و دوستان نظرات متفاوتی داشتند که نمیدونم کدوم بهتره؟
3-بهترین و دقیقترین راه اندازه گیری جریان خروجی چه مقاومتی هست؟
بازم ممنون از راهنمایی عزیزان

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
باسلام
من چندتا سوال دارم که اگه اساتید راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.
1-آیا این منبع تغذیه در برابر اتصال کوتاه محافظ دارد یا باید مدار جداگانه بزاریم؟
2-آیا اگه به جای 2n3055 از IRF540n استفاده کنم بهترین حالت برای جریان بیشتر تعویض کدام قطعات است؟من تقریبا تمام پستها رو خوندم و دوستان نظرات متفاوتی داشتند که نمیدونم کدوم بهتره؟
3-بهترین و دقیقترین راه اندازه گیری جریان خروجی چه مقاومتی هست؟
بازم ممنون از راهنمایی عزیزان

درود

بله منبع کامل و ایده آلی است و محدود کننده دقیقجریان و محافظ اتصال کوتاه هم داره و تحلیل کل مدار و عیب یابی آن در تاپیک زیر تقدیم شده
http://www.irantk.ir/irantk37235/

2- افزایش جریان و استفاده از فت و تغییر ناچیز قطعات به تفصیل در تاپیک حاضر مورد بحث قرار گرفته و منتج به نتیجه مطلوب هم گردیده.

3- می تونی از مقاومت 3 الی 6 اهم برای تست جریان استفاده کنی .

سپاس

aidinmamad

کاربر
2014-02-06
113
232
تبریز
سلام
اقای مهندس من دیروز داشتم به خروجی منبع تغذیه یه ایسی 555 و خروجیشو به یه سیم پیچ وصل کردم برای اینکه لازم داشتم به سیم پیچ فرکانس 20 کیلو هرتز 12 ولت بدم که ناگهان خازن C7 ترکید که 50 ولت 10 میکرو فاراد بود من اول فک کردم مدار کلا از کار افتاده بعدا فهمیدم خازن ترکیده ، مشکل چی بوده مدار هم 4 آمپر میکشیده تو 12 ولت ؟
باتشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
اقای مهندس من دیروز داشتم به خروجی منبع تغذیه یه ایسی 555 و خروجیشو به یه سیم پیچ وصل کردم برای اینکه لازم داشتم به سیم پیچ فرکانس 20 کیلو هرتز 12 ولت بدم که ناگهان خازن C7 ترکید که 50 ولت 10 میکرو فاراد بود من اول فک کردم مدار کلا از کار افتاده بعدا فهمیدم خازن ترکیده ، مشکل چی بوده مدار هم 4 آمپر میکشیده تو 12 ولت ؟
باتشکر

درود

سلف و ترانس فرکانس بالا ولتاژهای بالا تولید میکنه که موجب صدمه خازن شده.
قطعا مدار حساب شده ای نبوده که ولتاژ بالا را به تغذیه منتقل کرده.

سپاس

بالا