یه سوال
الان اومدم بجای p2=10k از ولوم 50 کیلو استفاده کردم.
جریان تا حدود 9آمپر میاد.
مشکلی هست اگه از همین ولوم استفاده کنم؟
(ببخشید که کاری که گفتید رو نکردم، هم وقت نداشتم و هم قطعه)
این فت هم تو مشخصاتش جریان ماکزیمم رو نوشته 33 اهم.که البته برای جریان بالاتر هم میشه از فت قوی تر استفاده کرد.
به این منبع تغذیه کاملا ایمان آورد. حرف که نداره.
از منبع تغذیه های بازاری که با قیمتهای کذایی فروخته میشه خیلی بهتره.چون هم خیلی منعطفه و هم اینکه نویز نداره. از یه منبع سوئیچینگ وقتی 3آمپر میکشی، اگه یه اسپیکر نزدیکش باشه شروع به صدای ویز ویز میکنه
سلام
نه اشکالی نداره ولی با روش شما تاثیر پتانسیوممتر از حالت خطی دورتر میشه ولی قطع نظر از این مورد ، اشکال دیگری نداره .
البته نمیتونی از فت 33 آمپری 15 آمپر هم بکشی چون داغ میکنه و در شرایط خاصی 33 آمپر تحمل میکنه نه در هر شرایطی
9 آمپر را در چه ولتاژی دریافت کردید اگر در ولتاژ بالا مثلا در 24 ولت دریافت کردی دراینصورت در ولتاژهای پایین مثلا در 5 ولت 9 آمپر دریافت کن که قطعا خیلی بیشتر داغ میکنه
ضمنا درست فرمودید که منبع سوئیچینگ مفت هم گرونه خصوصا برای امور تعمیرات و آزمایشگاه و تحقیقات
من تغذیه های مختلفی ساختم ولی فقط خاطر این تغذیه را میخوام و همیشه از این تغذیه استفاده میکنم
بالاخره نفرمودی ماکزیمم ولتاژ خروجی حدود 3 الی 4 ولت کمتر شد یا نه ؟
ضمنا شما 5 آمپر خواستی و من پتانسومتر اضافی محاسبه کردم تا حداکثر جریان خروجی از 4.7 الی 5.9 قابل تنظیم بشه و بتونی دقیقا روی 5 آمپر تنظیم کنی و انتخاب جریان خیلی غیر خطی نشه
بازم تست کن تا اگه معایبی داره مطلع بشیم و رفع کنیم چون بسیاری از دوستان متقاضی آمپر بالا هستند و کسی این پیشنهاد را اجرا نمیکرد
سپاس