با سلام فن cpu را بردارید سیستم را برای لحظه کوتاه روشن کنید ببینید cpu گرم میشه یا نه
نتیجه را اعلام کنید .
بله سي پي يو گرم ميشه
با سلام فن cpu را بردارید سیستم را برای لحظه کوتاه روشن کنید ببینید cpu گرم میشه یا نه
نتیجه را اعلام کنید .
با سلام و تشکر از راهنمایی های جناب majid tech این ارور در دیباگرهای مختلف متفاوت است ولی در اکثر آنها و بنا به تجربه وقتی d0 - d1 میزنه شما باید از صحت :
1- رم 2- اسلت رم (هم داخل شیارها و پایه ها و هم پایه های لحیم شده زیر مادربرد ) 3- آی سی کنترلر رم 4- خازنهای کنار اسلت رم .
در کل بیشتر به رم مربوط میشود ولی میتونه از قسمتهای دیگه هم باشه شما اینها را بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید تا اگر نشد بخشهای دیگر را توضیح بدهم .
با تشکر .
با سلام
مادربرد گیگا مدل gt-8vt800 دارم،مادربرد روشن میشه،سی پی گرم میشه،ولتاژ پینهای روم رو چک کردم درست بودن،خازنها همگی از نظر ظاهری سالم ولی با این وجود چندتاشون که ظرفیت بالا داشتن رو تعویض کردم،فتهای کنار سی پیو هم که سالم بودن(متاسفانه دیباگر ندارم)
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
مشاهده فایلپیوست 30366
با سلام خدمت اساتید
مادربرد asus p4sgx-mx برام امده که دو نوع رم sd و ddr میخوره. صاحبش هر دو نوع رم را همزمان استفاده کرده . الان در هر حالت بوق ممتد رم میزنه البته با تاخیر زیاد. اگه ممکنه کمکم کنید.
باسلام خدمت دوستان من نیاز مبرم به سیدی مادر برد اسروک ان برد p4i45gv دارم لطفا برام ارسال کنید با تشکر