آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hadi11

کاربر
2008-03-09
4
3

با سلام و تشکر از راهنمایی های جناب majid tech این ارور در دیباگرهای مختلف متفاوت است ولی در اکثر آنها و بنا به تجربه وقتی d0 - d1 میزنه شما باید از صحت :
1- رم 2- اسلت رم (هم داخل شیارها و پایه ها و هم پایه های لحیم شده زیر مادربرد ) 3- آی سی کنترلر رم 4- خازنهای کنار اسلت رم .

در کل بیشتر به رم مربوط میشود ولی میتونه از قسمتهای دیگه هم باشه شما اینها را بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید تا اگر نشد بخشهای دیگر را توضیح بدهم .

با تشکر .

با تشكر از راهنماييتون
وقتي رم رو برميدارم بايوس بوق رم ميزنه آيا با اين وجود بازهم مشكل مربوط به رم ميشه؟
در ضمن اين مساله در مورد كارت گرافيك صادق نيست يعني بود و نبودش فرقي نداره ممكنه ايراد به گرافيك مربوط بشه؟

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
با سلام
مادربرد گیگا مدل gt-8vt800 دارم،مادربرد روشن میشه،سی پی گرم میشه،ولتاژ پینهای روم رو چک کردم درست بودن،خازنها همگی از نظر ظاهری سالم ولی با این وجود چندتاشون که ظرفیت بالا داشتن رو تعویض کردم،فتهای کنار سی پیو هم که سالم بودن(متاسفانه دیباگر ندارم)

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

27122010023.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxn

maxn

کاربر
2008-11-01
9
38
با سلام دوستان
راستش من تعمیر کار مادربورد نیستم ولی قبلا 1/2 مورد تعمیر کردم امروز یه کیس اوردن که پاور نمی شد اول تست کردم دستی پاور روشن نمی شد مثل مواقعی که خروجی پاور اتصال باشه با در آوردن تغذیه سی پی یو همون فیش 12 ولت چهار سیم پاور روشن شد
بعد چک کردم دیدم مسیر اون ولتاژ اتصال کوتاه -بعد سی پیو در آوردم و پاور کردم و فقط 12 ولت سیپیو انداختم پاور دستی روشن کردم روشن شد ولی بعد چند ثانیه یکی از خازنای اطاف سی پسو ترکید !! و البته خورد به پیشونی بنده و جانباز هم کرد منو
بعد برسی دیدم که 12 ولت مستقیم به سی پیو میره مسیرو چک کردم و یک ععد فت که سوخته بود و اتصال کوتاه بود پیدا کردم و از روی مادر ب.رد ازراک تعویض کردم الان که کابلای پاور میندازم بدونه cpu کیس پاور میشه بدونه اینکه من دست بزنم .
حالا یه سوال دارم :ایا مادربورد ایراد داره یا چون cpu ? نداره اینجوه ؟ من cpu سالم بندازم روش ؟یا نه میسوزه ؟ مدلشم AXPER xp-M5M800

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
با سلام
مادربرد گیگا مدل gt-8vt800 دارم،مادربرد روشن میشه،سی پی گرم میشه،ولتاژ پینهای روم رو چک کردم درست بودن،خازنها همگی از نظر ظاهری سالم ولی با این وجود چندتاشون که ظرفیت بالا داشتن رو تعویض کردم،فتهای کنار سی پیو هم که سالم بودن(متاسفانه دیباگر ندارم)

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

مشاهده فایل‌پیوست 30366

up

tasvirsaz

کاربر vip
کاربر
2010-12-14
24
354
گرمسار
با سلام خدمت اساتید
مادربرد asus p4sgx-mx برام امده که دو نوع رم sd و ddr میخوره. صاحبش هر دو نوع رم را همزمان استفاده کرده . الان در هر حالت بوق ممتد رم میزنه البته با تاخیر زیاد. اگه ممکنه کمکم کنید.

majid_tech

کاربر
با سلام خدمت اساتید
مادربرد asus p4sgx-mx برام امده که دو نوع رم sd و ddr میخوره. صاحبش هر دو نوع رم را همزمان استفاده کرده . الان در هر حالت بوق ممتد رم میزنه البته با تاخیر زیاد. اگه ممکنه کمکم کنید.

با سلام موسفتهای تغذیه رم را چک کنید

موفق باشید

abdanan11

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-27
292
814
آبدانان
باسلام خدمت دوستان من نیاز مبرم به سیدی مادر برد اسروک ان برد p4i45gv دارم لطفا برام ارسال کنید با تشکر

majid_tech

کاربر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا