آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
با تشكر از پاسخ شما
پاور گرين/ مشكل باد كردگي ندارن / با لوپ بررسي ميكردم يكي دو جا لحيم سرد پيدا كردم /كه اونها را ترميم كردم ولي هنوز ايرور 80 ميده با ديباگر qpci (چه ديباگري خوبه/ اينهاي كه چهار سگمنت دارن يا 8 تايها / مال بنده دو سگمنت است).

با سلام شما دو عامل اصلی رو دنبال کن اول ببین آی او و چیپ جنوبی موقع روشن کردن گرم میکنند بعد با فشار شست روی چیپ جنوبی و اتصال سویچ تغذیه مادربورد روشن میشود

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
سلام دوستان
مین برد ASUS مدل A8S-X AMD 939 کارت گرافیک رو نمیشناسه و موقع روشن شدن بعد از یه تک بوق ( تقریبا معادل 2 ثانیه ) ، 3تا بوق کوتاه پشت سر هم به فاصله یک ثانیه از همدیگه میزنه و بعد برای 2 یا 3 ثانیه ساکت میشه و بعد یه بوق که فکر میکنم مربوط به تست dRAM هستش رو به طول 2 ثانیه میزنه و بعدش دیگه هیچی . . .

اصلا تصویری وجود نداره و کارت گرافیک هم سالم هستش ، روی S BRIUGHT هیت سینگ نیست وگراماش خیلی زیاده ( البته به نظر من ) در ضمن زیر اسلت pci -e یه ic هست که کمی داغ به نظر میرسه ( توی شکل مشخص شده)
من دیباگر ندارم ، و فقط یه هیتر معمولی دارم و بس البته شاید بتونم یه سشوار صنعتی از یه جایی گیر بیارم . با این اوصاف اگه ممکنه منو راهنمایی کنین دوستان

http://up.iranblog.com/Files0/13f655d73d92494bbddb.JPG

سلام
این دو که شما گفتید خیلی به ندرت اتفاق میافتد که این مشکل را درست کنند بیشتر عیب از چیپ شمالی که روی آن خنک کننده است و مدار تغذیه آن است دو عدد فت یا ترانزیستور خازنی کنار چیپ شمالی است

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
دوستان عزیز و گرامی من با این مادربردهای Elite چیکار کنم! دیگه دهنم صاف شد!

هروقت برق میره و یا خودم کیس رو از برق جدا می کنم بعدش دوباره وصل می کنم بایوسش ریست میشه!!! یعنی باید دوباره تاریخ و ساعت و ... رو تنظیم کنم! باطری سالم!!!

با تشکر راهنمایی کنید!

با سلام
شما دو عدد ترانزیستور نصب سطحی کنار یا نزدیک باطری رو امتحان کن و اگه میشه دوباره مدل دقیق مادر بورد رو بنویس

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
باسلام من يه مادربرد نو دارم كه سوئيچ نمي كنه روي i/oولتاژ ندارم و روي پل چنوبي هم فقط ولتاژ 3/5 دارم پاور سالمه كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

علیک سلام
شرح شما زیاد درست نیست لطف کنید اول ولتاژ پین سویچ دوم گرم نشدن آی او و چیپ های اصلی را بنویسید

ali8889

کاربر
2010-10-22
447
1,823
چون آی او همه ورودی خروجی ها از این قطعه میگذرد در مقام اول تعویض است البته اگر فیوز های پشت پورتها نسوخته بعد چیپ جنوبی باید تعویض شود

جناب محمود عزیز میخواستم بدونم مادربردهای که بدون cpu سوئیچ میکنند اما با گذاشتن cpu عمل سوئیچ انجام نمیدن آیا میتونه از I/O باشه چون با دیباگر QPCI که دارم وقتی بدون CPU مادربرد چک میکنم چراغ CLOCK هم روشن میشه که نشون میده ولتاژ به CPU میره البته من قبلش تمام موفست ها اطراف CPU چک میکنم
و همچنین داغ شدن قطعات ولی الان چندین مادربرد دارم که همین مشکلات دارند و هیچ جای مادربرد هم داغ نمیکنه و موفست ها هم سالم هستند ممنون میشم راهنمایی فرماید

با تشکر فراوان

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
جناب محمود عزیز میخواستم بدونم مادربردهای که بدون cpu سوئیچ میکنند اما با گذاشتن cpu عمل سوئیچ انجام نمیدن آیا میتونه از I/O باشه چون با دیباگر QPCI که دارم وقتی بدون CPU مادربرد چک میکنم چراغ CLOCK هم روشن میشه که نشون میده ولتاژ به CPU میره البته من قبلش تمام موفست ها اطراف CPU چک میکنم
و همچنین داغ شدن قطعات ولی الان چندین مادربرد دارم که همین مشکلات دارند و هیچ جای مادربرد هم داغ نمیکنه و موفست ها هم سالم هستند ممنون میشم راهنمایی فرماید

با تشکر فراوان
سلام
مادربوردی که با گذاشتن سی پی یو روشن نمیشود یا خود سی پی یو سوخته یا چیپ شمالی

mani_bm63

کاربر
2010-01-14
6
3
کمک !!

با سلام

یک مادربرد I WILL - P4SE2 برای تعمیر آوردن. در ابتدا مشکلش این بود که خازن های اطراف CPU که 6تا بودن باد کرده بودن و نشتی داشتن . من در ابتدا این خازن ها را به درستی تعویض کردم و مادر برد روشن شد و OK بود ولی بعد از 30 دقیقه که گذشت و من برای تست مادربرد را دوباره روشن کردم بر روی دیباگر erorr - c0 را می دهد. من بایوس را با پروگرمر دوباره پروگرم کردم ولی همان مشکل ادامه دارد !!

لطفا سریعا کمک کنید !!

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
با سلام

یک مادربرد I WILL - P4SE2 برای تعمیر آوردن. در ابتدا مشکلش این بود که خازن های اطراف CPU که 6تا بودن باد کرده بودن و نشتی داشتن . من در ابتدا این خازن ها را به درستی تعویض کردم و مادر برد روشن شد و OK بود ولی بعد از 30 دقیقه که گذشت و من برای تست مادربرد را دوباره روشن کردم بر روی دیباگر erorr - c0 را می دهد. من بایوس را با پروگرمر دوباره پروگرم کردم ولی همان مشکل ادامه دارد !!

لطفا سریعا کمک کنید !!

علیک سلام
احتمالا دیباگر شما کد اشتباه میده شما پایه سی پی یو رو روکشش و بردار ببین پایه های خراب نشده ببین خازنها خوب به مادر بورد لحیم شده شل نیست سی پی یو سالمه یا نه

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با سلام

لطفا سریعا کمک کنید !!

سلام دوست عزیز اگر اطراف سی پی یو باز هم خازنی وجود دارد که از نظر ظاهری سالم هستند شما باید آنها را هم تعویض کنید .

در ضمن ترانزیستورهای کنترلر سی پی یو را هم چک کنید و مطمئن شوید که سالم هستند .

باطری بایوس را در آورده و بعد از 15 دقیقه دوباره جا بزنید و از داخل setup گزینه ی load default را انتخاب کنید .

با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا