آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza257

کاربر
2010-01-16
3
0
با سلام و خسته نباشید . من یک مادربورد گیگا مدل GA-8N775 دارم. مادبورد روشن میشه ولی بالا نمیاد و هیچ بوقی نمیزنه. یه چیپ روی مادبورد به شماره ISL 6537ACR ( کنترولر دوئل چنل )هست که خیلی داغ میشه و در تصویر مشخص کردم . سوالی که از عزیزان داشتم اینه که آیا با عوض کردن اون مشکل برطرف می شه یا نه و چطوری می تونم مشابهشو گیر بیارم ؟ از روی یک ماردبورد هم مدل خودش !یا اینکه مشابهی داره . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . GA8N775.jpg

matinmobile

کاربر
2010-12-04
2
0
با سلام خدمت دوستان . يه مادر برد دارم با اين مدل . abit NF-M2PV اينم عكسش :
nf-m2pv_top_500.jpg

اين مادر برد رو تا به پاور وصل ميكني فن ها شروع به كار ميكنن ولي روشن نميشه. اينم بگم كه ديباگر ندارم چون هر قدر گشتم كه بتونم ار جايي بخرم نبود.
البنه تا جايي كه من دستگيرم شد مشكل از CPUVCORE هست . چون موقعي كه فن ها دارن كار ميكنن cpu اصلا داغ نميكنه. اگه ممكنه يه كمكي بكنيد من اين مادر برد رو راه بندارم تا ببيتم ميتونم كارت ديباگر گير بيارم و بخرم . ممنون.

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
با سلام خدمت دوستان عزیز!!!

چندتا سوال داشتم که به تعمیر مادربرد مرتبط میشه اما اگر هم جای اشتباهی سوالم رو مطرح کردم دیگه شرمنده آخه جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!

1.می خواستم بدونم که آیا مولتی متری که برای تعمیر موبایل استفاده می شود فرقی با مولتی متر های دیگر نمی کند؟ یعنی مولتی متر یک وسیله ی استاندارد است و من می تونم از هر مولتی متری برای تعمیر مادربرد و لوازم کامپیوتر استفاده کنم؟

2.آیا هیتر و هویه هوای گرم و هیت و هیتر هوای گرم همشون یکی هستند !؟؟؟؟؟ (منظورم اینه که اینا فقط اصطلاحات مختلفی از یک دستگاه هستند؟)

3.میخوام یک هیتر QUICK700 خریداری کنم! آیا برای تعمیر مادربرد خوب هستش؟!

با تشکر!

rahmanian

کاربر
2010-12-06
5
1
سلام ایا راهی هست که بتوان به وسیله ان و بدون تعویض io خرابی ان را تشخیص داد

rahmanian

کاربر
2010-12-06
5
1
ایا راهی هست که با ان بتوان بدون تعویض ای او خرابی ان را تشخیص داد

rahmanian

کاربر
2010-12-06
5
1
سلام من یه مادر بورد دارم که بدون هیچ مشکلی بالا میاد قفط تنها مشکلی که دارد این است که اسلت های pci ان مودم و غیره را نمیشناسد

Ya Xun

کاربر
2010-07-19
96
189
آقا یکی هم نه جوابی به ما بده . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
پست 175

majid_tech

کاربر
با سلام خدمت دوستان . يه مادر برد دارم با اين مدل . abit NF-M2PV اينم عكسش :

اين مادر برد رو تا به پاور وصل ميكني فن ها شروع به كار ميكنن ولي روشن نميشه. اينم بگم كه ديباگر ندارم چون هر قدر گشتم كه بتونم ار جايي بخرم نبود.
البنه تا جايي كه من دستگيرم شد مشكل از CPUVCORE هست . چون موقعي كه فن ها دارن كار ميكنن cpu اصلا داغ نميكنه. اگه ممكنه يه كمكي بكنيد من اين مادر برد رو راه بندارم تا ببيتم ميتونم كارت ديباگر گير بيارم و بخرم . ممنون.

با سلام
اگر به محض اتصال پاور و بدون سوییچ کردن مادربرد روشن بشه مشکل از اتصال کوتاه شدن ترانزیستور یا ترانزیستور های دور و بر 24 پین است

شما ترانزیستور ها را چک کنید و فعلا برای تست مادربرد سوکت 4 پین را از مادربرد جدا کنید فعلا با آن کاری نداریم برای تست پس از تعویض ترازیستور یا هر قطعه شورت شده شما فقط 24 پین را وصل کنید فعلا مشکل سوییچ کردن را حل کنید و سپس بریم سراغ vcore

موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

majid_tech

کاربر
با سلام و خسته نباشید . من یک مادربورد گیگا مدل GA-8N775 دارم. مادبورد روشن میشه ولی بالا نمیاد و هیچ بوقی نمیزنه. یه چیپ روی مادبورد به شماره ISL 6537ACR ( کنترولر دوئل چنل )هست که خیلی داغ میشه و در تصویر مشخص کردم . سوالی که از عزیزان داشتم اینه که آیا با عوض کردن اون مشکل برطرف می شه یا نه و چطوری می تونم مشابهشو گیر بیارم ؟ از روی یک ماردبورد هم مدل خودش !یا اینکه مشابهی داره . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .مشاهده فایل‌پیوست 29840

با سلام
الان مادربرد شما ram error میده (بوق ممتد)
اگر دیباگر دارید دیباگر چه کدی نشون میده
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا