majid_tech
کاربر
با سلام دوستان
راستش من تعمیر کار مادربورد نیستم ولی قبلا 1/2 مورد تعمیر کردم امروز یه کیس اوردن که پاور نمی شد اول تست کردم دستی پاور روشن نمی شد مثل مواقعی که خروجی پاور اتصال باشه با در آوردن تغذیه سی پی یو همون فیش 12 ولت چهار سیم پاور روشن شد
بعد چک کردم دیدم مسیر اون ولتاژ اتصال کوتاه -بعد سی پیو در آوردم و پاور کردم و فقط 12 ولت سیپیو انداختم پاور دستی روشن کردم روشن شد ولی بعد چند ثانیه یکی از خازنای اطاف سی پسو ترکید !! و البته خورد به پیشونی بنده و جانباز هم کرد منو
بعد برسی دیدم که 12 ولت مستقیم به سی پیو میره مسیرو چک کردم و یک ععد فت که سوخته بود و اتصال کوتاه بود پیدا کردم و از روی مادر ب.رد ازراک تعویض کردم الان که کابلای پاور میندازم بدونه cpu کیس پاور میشه بدونه اینکه من دست بزنم .
حالا یه سوال دارم :ایا مادربورد ایراد داره یا چون cpu ? نداره اینجوه ؟ من cpu سالم بندازم روش ؟یا نه میسوزه ؟ مدلشم AXPER xp-M5M800
با سلام مادربرد شما ایراد دارد و ربطی به cpu ندارد پس از تعمیر و رفع عیب از قسمت تغذیه cpu شما میتوانید جهت صحت کارکرد مادربرد پاور را وصل کرده و ولتاژ سلف بغل Cpu را بسنجید چنانچه cpu شما از نوع 478 باشد ولتاژ باید مابین 1.5 تا 1.6 باشد و اگر از نوع LGA775 باشد باید مابین
1.1 تا 1.3 باشد
موفق باشید !