آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر
با سلام دوستان
راستش من تعمیر کار مادربورد نیستم ولی قبلا 1/2 مورد تعمیر کردم امروز یه کیس اوردن که پاور نمی شد اول تست کردم دستی پاور روشن نمی شد مثل مواقعی که خروجی پاور اتصال باشه با در آوردن تغذیه سی پی یو همون فیش 12 ولت چهار سیم پاور روشن شد
بعد چک کردم دیدم مسیر اون ولتاژ اتصال کوتاه -بعد سی پیو در آوردم و پاور کردم و فقط 12 ولت سیپیو انداختم پاور دستی روشن کردم روشن شد ولی بعد چند ثانیه یکی از خازنای اطاف سی پسو ترکید !! و البته خورد به پیشونی بنده و جانباز هم کرد منو
بعد برسی دیدم که 12 ولت مستقیم به سی پیو میره مسیرو چک کردم و یک ععد فت که سوخته بود و اتصال کوتاه بود پیدا کردم و از روی مادر ب.رد ازراک تعویض کردم الان که کابلای پاور میندازم بدونه cpu کیس پاور میشه بدونه اینکه من دست بزنم .
حالا یه سوال دارم :ایا مادربورد ایراد داره یا چون cpu ? نداره اینجوه ؟ من cpu سالم بندازم روش ؟یا نه میسوزه ؟ مدلشم AXPER xp-M5M800

با سلام مادربرد شما ایراد دارد و ربطی به cpu ندارد پس از تعمیر و رفع عیب از قسمت تغذیه cpu شما میتوانید جهت صحت کارکرد مادربرد پاور را وصل کرده و ولتاژ سلف بغل Cpu را بسنجید چنانچه cpu شما از نوع 478 باشد ولتاژ باید مابین 1.5 تا 1.6 باشد و اگر از نوع LGA775 باشد باید مابین
1.1 تا 1.3 باشد

موفق باشید !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

mehdi_teh

کاربر
2010-08-23
5
4
با سلام خدمت استادان عزیز
من یه سیستم 4 هسته جدیدن خریدم و توی بازیها صفحه بازی قاطی میکنه و ارور میده

ERROR
.A problem caused the program to stop working correctly
Windows will close the program and notify you if a solution is
.available
سیستم من این هستش:
VGA: ATI RADEON HD 4350 1G
mather bord: E_LATE GROUP A740GM-M
CPU:AMD Athlon(tm) ll X4 630
RAM: 2G
اگه امکانش هست مشکلشو به من بگید و راهنماییم کنید ممنون میشم.

خواهشن زود جواب بدین.........
مــتــــشـــکـــرم#$V686

آخرین ویرایش:

mani_bm63

کاربر
2010-01-14
6
3
با سلام

یک مادربرد I WILL - P4SE2 برای تعمیر آوردن. در ابتدا مشکلش این بود که خازن های اطراف CPU که 6تا بودن باد کرده بودن و نشتی داشتن . من در ابتدا این خازن ها را به درستی تعویض کردم و مادر برد روشن شد و OK بود ولی بعد از 30 دقیقه که گذشت و من برای تست مادربرد را دوباره روشن کردم بر روی دیباگر erorr - d0 را می دهد. من بایوس را با پروگرمر دوباره پروگرم کردم ولی همان مشکل ادامه دارد !!

لطفا سریعا کمک کنید !!

mani_bm63

کاربر
2010-01-14
6
3
لطفا راه های مشخص شدن و تست کردن آی سی IO را بیان کنید !!

چگونه میشه فهمید که مشکل مادربرد از آس سی IO است ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali8889

ali8889

کاربر
2010-10-22
447
1,823
با سلام یک مادربرد soyo برام اومده که در اطراف cpu چهار عدد خازن بادکرده داشت که تعویض کردم اما الان مادربرد وقتی cpu را میزارم با رم یک استارت چند ثانیه میخورد و بعد خاموش میشود بدون cpu روشن میشه و دیباگر هم هیچ کدی نشون نمیده موفست های اطراف cpu را چک کردم سالم بود سوکت مادربرد هم LG775 هست ممنون میشم دوستان راهنمایی فرمایند

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
با سلام
شما اگر کارت یو اس بی نصب کردید ولی کار نکرد دو راه دارید 1 : تعویض IO آی او 2: چیپ جنوبی

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
با سلام
شما اگر کارت یو اس بی نصب کردید ولی کار نکرد دو راه دارید 1 : تعویض IO آی او 2: چیپ جنوبی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali8889

mahmoodgl

کاربر
2007-08-02
11
23
دوست عزیز میشه کمی بیشتر توضیح دهید

با تشکر
چون آی او همه ورودی خروجی ها از این قطعه میگذرد در مقام اول تعویض است البته اگر فیوز های پشت پورتها نسوخته بعد چیپ جنوبی باید تعویض شود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا