آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر
با سلام خدمت دوستان عزیز!!!

چندتا سوال داشتم که به تعمیر مادربرد مرتبط میشه اما اگر هم جای اشتباهی سوالم رو مطرح کردم دیگه شرمنده آخه جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!

1.می خواستم بدونم که آیا مولتی متری که برای تعمیر موبایل استفاده می شود فرقی با مولتی متر های دیگر نمی کند؟ یعنی مولتی متر یک وسیله ی استاندارد است و من می تونم از هر مولتی متری برای تعمیر مادربرد و لوازم کامپیوتر استفاده کنم؟

2.آیا هیتر و هویه هوای گرم و هیت و هیتر هوای گرم همشون یکی هستند !؟؟؟؟؟ (منظورم اینه که اینا فقط اصطلاحات مختلفی از یک دستگاه هستند؟)

3.میخوام یک هیتر QUICK700 خریداری کنم! آیا برای تعمیر مادربرد خوب هستش؟!

با تشکر!

با سلام
مولتی متر فرقی نمیکنه. هیتر هم بهتر هست از yaxun استفاده کنی من چند مدل داشتم اذیت شدم ولی یه yaxun 850 خریدم خیلی راضی هستم

موفق باشید!

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
با سلام.

من این سوالم رو در فروم های مختلف پرسیدم و فکر کنم در همین فروم هم پرسیده ام اما آخر به جوابی نرسیدم و یکبار دیگه این پست رو ارسال می کنم!

-=====
مادربرد E-Lite در کامپیوتر های گیم نتم به کاربرده شده!

2-3 تا از این مادربرد ها این مشکل رو دارند که وقتی از برق میکشی و دوباره به برق وصل می کنی بایوسش دیفالت میشه و هنگام روشن کردن اررور F1 میده!
و باید ساعت و تاریخ و ... رو دوباره تنظیم کنم! تجربه ی خودم نشون میده که در این شرایط مشکل از باطری میشه !
اما باطری رو هم عوض کردم!اما درست نشده!گاهی اوقات برق هم قطع نمیشه و کامپیوتر چند دقیقه ایی خاموش است این مشکل براش پیش میاد و بعضی وقت ها هم یک روز خاموشه و وقتی روشن میکنم هیچ مشکلی نداره!

خواهشا یک راهنمایی کنید که چگونه می تونم متوجه بشم که این مشکل از کجاست؟!

majid_tech

کاربر
با سلام.

من این سوالم رو در فروم های مختلف پرسیدم و فکر کنم در همین فروم هم پرسیده ام اما آخر به جوابی نرسیدم و یکبار دیگه این پست رو ارسال می کنم!

-=====
مادربرد E-Lite در کامپیوتر های گیم نتم به کاربرده شده!

2-3 تا از این مادربرد ها این مشکل رو دارند که وقتی از برق میکشی و دوباره به برق وصل می کنی بایوسش دیفالت میشه و هنگام روشن کردن اررور F1 میده!
و باید ساعت و تاریخ و ... رو دوباره تنظیم کنم! تجربه ی خودم نشون میده که در این شرایط مشکل از باطری میشه !
اما باطری رو هم عوض کردم!اما درست نشده!گاهی اوقات برق هم قطع نمیشه و کامپیوتر چند دقیقه ایی خاموش است این مشکل براش پیش میاد و بعضی وقت ها هم یک روز خاموشه و وقتی روشن میکنم هیچ مشکلی نداره!

خواهشا یک راهنمایی کنید که چگونه می تونم متوجه بشم که این مشکل از کجاست؟!

با سلام

استفاده از باتری های بی کیفیت چینی معمولا موجب سردرگمی میشود حتما از باتری های مرغوب استفاده کنید بنده یا از سونی اصل استفاده میکنم یا از ماکسل

شما نخست جا باتری را از لحاظ لحیم سردی چک کنید (خرابی کنتاکتورهای جا باتری هم این مشکل را به وجود می آورد) سپس بایوس را قلع کشی کنید

چنانچه به نتیجه نرسیدید با یک پاور دیگر چک کنید

فعلا این موارد را بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید
(لطفا پس از بررسی بهم پیغام خصوصی بدید تا یادم نره)

با تشکر موفق باشید!

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
دوست عزیز شما بایوس رو آپدیت کنین و امتحان کنین

mehdi_teh

کاربر
2010-08-23
5
4
با سلام به دوستان
من مادربرد ELITE GROUP A740 GM-M دارم Audio Driver شو میخواستم.

ممنون

hadi11

کاربر
2008-03-09
4
3
با سلام
من يك مادربرد asrock 775v88 دارم. روشن ميشه ولي تصوير نداره. ارور ديباگر d1-d0 لطفا راهنمايي كنيد.متشكرم

majid_tech

کاربر
با سلام
من يك مادربرد asrock 775v88 دارم. روشن ميشه ولي تصوير نداره. ارور ديباگر d1-d0 لطفا راهنمايي كنيد.متشكرم

با سلام فن cpu را بردارید سیستم را برای لحظه کوتاه روشن کنید ببینید cpu گرم میشه یا نه

نتیجه را اعلام کنید .

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با سلام

با سلام و تشکر از راهنمایی های جناب majid tech این ارور در دیباگرهای مختلف متفاوت است ولی در اکثر آنها و بنا به تجربه وقتی d0 - d1 میزنه شما باید از صحت :
1- رم 2- اسلت رم (هم داخل شیارها و پایه ها و هم پایه های لحیم شده زیر مادربرد ) 3- آی سی کنترلر رم 4- خازنهای کنار اسلت رم .

در کل بیشتر به رم مربوط میشود ولی میتونه از قسمتهای دیگه هم باشه شما اینها را بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید تا اگر نشد بخشهای دیگر را توضیح بدهم .

با تشکر .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

hadi11

کاربر
2008-03-09
4
3
با سلام و تشكر از راهنمايي عزيزان
سي پي يو گرم ميشه
موقعي كه رم رو برمي دارم هم بوق رم ميزنه و ارور ديباگر عوض ميشه آيا بازهم ممكنه مشكل رم باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا