mehdi8320000
کاربر
هیچ کس نیست جواب بده
هیتر مدل Gordak 952 من و خیلی از دوستانم از این مدل استفاده میکنیم،جواب خودش رو پس داده،حدودا 70 تومن
درضمن گویا این تاپیک به دیار باقی پیوسته منتظر جواب کسی نباش که بیهودهست
هیچ کس نیست جواب بده
سلام دوست منسلام به همه دوستان و اساتید عزیز
چند مورد وامدربرد مختلف مثل گیگا ، Asus ، ElightGroup و ... دستم رسیده و هر کاری میکنم مشکلشونو متوجه نمیشم.
به محض اینکه به پاور وصل میشن، روشن میشن و سریع خاموش میشن و بعد هرماری میکنم دیگه سویچ نمیشن. ترانزیستورهای قسمت v-core رو دونه به دونه چک کردم و همگی سالمن. چیپهای شمالی و جنوبی و همینطور IO داغ نمیشن.
سپاسگذار میشم که راهنماییم کنید...
سلام دوستان ، یک مادر msi رسیده دستم که اصلا روشن نمیشه ولی وقتی به اتصال سیمهای پاور روشنش می کنم ، کارت دیباگر هیچ کدی را نشون نمیده و چراغ ریست روشنه ، ولی cpu داغ میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سلام . شما میتوانید با کندن پایه از cpu های قدیمی 478 و با لحیم کاری ظریف روی این مادربرد استفاده کردسلام
یک مادربرد مدل اینتل DH55TC که i7 رو ساپورت میکنه
متاسفانه 2 تا از پینها از وسط شکسته شده،ممنون میشم از دوستان اگر تجربه ای در تعمیر همچین موردهایی دارند بیان کنند.
مشاهده فایلپیوست 29570
با سلام دوست عزيز اين ديباگر از كجا خريدي / ايا سايتي هست كه بفروشه؟یه سوال از دوستان دارم .
من از این مدل دیباگر استفاده میکنم . نمیدونم درست عمل میکنه یا نه ؟
ولی وقتی من بایوس رو از مادربردی برمیدارم بازم چراغ بایوس روی کارت روشن میمونه !
خوب روی مادربرد خرابی من از کجا باید بفهمم که مشکل از بایوس هست چون بود و نبود بایوس روی مین چراغ رو روشن میکنه .
این کارت من خراب هست یا همه کارتهای دیگر هم اینطوری عمل میکنند ؟
كسي نيست جواب بده/تايپك داره از رونق ميفته!!!با سلام دوستان
بنده يك مادربوردي دارم هنوز بعد يكسال تعمير نشده !!! و چند وقت پيش دوباره شروع كردم براي عيب يابي. مشكلاتي كه دارم به صورت زير است
1- مادربورد ASUS M2A-VM 1.01
2- روشن نميشود . بعضي وقتها با چندين بار فشار كليد پاور كيس روشن ميشود (خارج کیس هم همینطوره)
3-اگر روشن شود ! تصوير نمي دهد
4-ديباگر خطاي 80 ميده (به محض روشن شدن مادربورد اين خطا ظاهر ميشود) / نوع ديباگر QPCI است
5-موقعي كه روشن شد CPU بدون فن كم كم گرم ميشود
6-روي ديباگر بغير چراغ RESET ، بقيه روشن است
7-دسترسي به پروگرامر ندارم اما مولتي متر دارم (براي ولتاژ گيري)
8-هيچكدام از خازنها باد نكرده اند
9-باطري از مدار خارج و حتي تعويض كردم
10- با اتصال جامپر بايوس براي ريست هم مشكل حل نشد.
دوستان اين تمام جزئيات مشكل بنده / حالا مادربورد روشن نميشه و اگر هم بشه ديباگر خطاي 80 ميده. كلافه شدم !!! / اصلا اين خطاي 80 در اين مادربورد و ديباگر ما چي ميخواد بگه ؟!! راهنمايي كنيد/ نقاطي براي ولتاژ داريد اعلام يا نقشه ولتاژي قرار دهيد.
با تشكر فراوان
كسي نيست جواب بده/تايپك داره از رونق ميفته!!!