آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

چند مورد وامدربرد مختلف مثل گیگا ، Asus ، ElightGroup و ... دستم رسیده و هر کاری میکنم مشکلشونو متوجه نمیشم.

به محض اینکه به پاور وصل میشن، روشن میشن و سریع خاموش میشن و بعد هرماری میکنم دیگه سویچ نمیشن. ترانزیستورهای قسمت v-core رو دونه به دونه چک کردم و همگی سالمن. چیپهای شمالی و جنوبی و همینطور IO داغ نمیشن.
سپاسگذار میشم که راهنماییم کنید...​
سلام دوست من
شما حداقل 23 مورد را باید چک کنی.اگر از تعمیرات سررشته داری بگو تا ادامشو بگم.منو بخاطر کوتاهیام ببخشید.این قسمت نمرده.هرکس سوالی داره میتونه تلفنی فعلااز من بپرسه.من در خدمتم
برکت خداوند با شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام دوستان ، یک مادر msi رسیده دستم که اصلا روشن نمیشه ولی وقتی به اتصال سیمهای پاور روشنش می کنم ، کارت دیباگر هیچ کدی را نشون نمیده و چراغ ریست روشنه ، ولی cpu داغ میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دوست من سلام.
هیچوقت این کار شرت را نکن که IO رو میسوزونی.روپایه های IO بگرد دنبال 3.3
تا بعد
من دسترسیم به نت خیلی محدود شده
برکت خداوند با شما باد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست من سلام
اسمشو یلدم نمیاد.الان در دسترسم نیست.ولی از 70 یا 80 به بالا خرید کن.ببین قدرت هواش کم نباشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alimosa

majid_tech

کاربر
سلام
یک مادربرد مدل اینتل DH55TC که i7 رو ساپورت میکنه
متاسفانه 2 تا از پینها از وسط شکسته شده،ممنون میشم از دوستان اگر تجربه ای در تعمیر همچین موردهایی دارند بیان کنند.

مشاهده فایل‌پیوست 29570
با سلام . شما میتوانید با کندن پایه از cpu های قدیمی 478 و با لحیم کاری ظریف روی این مادربرد استفاده کرد

فقط مساله بغرنجی که هست اینه که زیر این پین ها فنر های ظریفی به کار میره که‌ آن هم به ابتکار خودتان یا یه فنر ریز مثل خودش گیر بیاری یا از رشته سیم و ... برای محکم کردن پین استفاده کنی

ولی خداییش خیلی دلم سوخت طرف چطوری دلش اومده با i7 این کار رو انجام بده

موفق باشید !

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
یه سوال از دوستان دارم .
من از این مدل دیباگر استفاده میکنم . نمیدونم درست عمل میکنه یا نه ؟

13.jpg

ولی وقتی من بایوس رو از مادربردی برمیدارم بازم چراغ بایوس روی کارت روشن میمونه !
خوب روی مادربرد خرابی من از کجا باید بفهمم که مشکل از بایوس هست چون بود و نبود بایوس روی مین چراغ رو روشن میکنه .
این کارت من خراب هست یا همه کارتهای دیگر هم اینطوری عمل میکنند ؟
با سلام دوست عزيز اين ديباگر از كجا خريدي / ايا سايتي هست كه بفروشه؟

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
سلام
بهترين نوع ديباگر چيه/آيا داخل سايت فروش داره؟ لينك بديد

با تشكر

آخرین ویرایش:

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
با سلام دوستان

بنده يك مادربوردي دارم هنوز بعد يكسال تعمير نشده !!! و چند وقت پيش دوباره شروع كردم براي عيب يابي. مشكلاتي كه دارم به صورت زير است

1- مادربورد ASUS M2A-VM 1.01
2- روشن نميشود . بعضي وقتها با چندين بار فشار كليد پاور كيس روشن ميشود (خارج کیس هم همینطوره)
3-اگر روشن شود ! تصوير نمي دهد
4-ديباگر خطاي 80 ميده (به محض روشن شدن مادربورد اين خطا ظاهر ميشود) / نوع ديباگر QPCI است
5-موقعي كه روشن شد CPU بدون فن كم كم گرم ميشود
6-روي ديباگر بغير چراغ RESET ، بقيه روشن است
7-دسترسي به پروگرامر ندارم اما مولتي متر دارم (براي ولتاژ گيري)
8-هيچكدام از خازنها باد نكرده اند
9-باطري از مدار خارج و حتي تعويض كردم
10- با اتصال جامپر بايوس براي ريست هم مشكل حل نشد.
دوستان اين تمام جزئيات مشكل بنده / حالا مادربورد روشن نميشه و اگر هم بشه ديباگر خطاي 80 ميده. كلافه شدم !!! / اصلا اين خطاي 80 در اين مادربورد و ديباگر ما چي ميخواد بگه ؟!! راهنمايي كنيد/ نقاطي براي ولتاژ داريد اعلام يا نقشه ولتاژي قرار دهيد.
با تشكر فراوان
كسي نيست جواب بده/تايپك داره از رونق ميفته!!!

majid_tech

کاربر
كسي نيست جواب بده/تايپك داره از رونق ميفته!!!

با سلام . احتمال میدم مورد از پاور باشه با پاور دیگه چک کردین؟ خازنهای بردکه باد کردگی ندارن؟

اگر موارد اشاره شده را چک کردین و مورد حل نشد بایوس را پروگرم کنید

راستی سعی کنید از پاور مرغوب مثل کولر مستر و گرین و ocz و ... استفاده کنید تا هنگام تعمیرات دچار سردرگمی نشوید

موفق باشید!

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
با تشكر از پاسخ شما
پاور گرين/ مشكل باد كردگي ندارن / با لوپ بررسي ميكردم يكي دو جا لحيم سرد پيدا كردم /كه اونها را ترميم كردم ولي هنوز ايرور 80 ميده با ديباگر qpci (چه ديباگري خوبه/ اينهاي كه چهار سگمنت دارن يا 8 تايها / مال بنده دو سگمنت است).

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا