آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

siroos_tz

کاربر
2010-03-29
46
135
اهواز
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

چند مورد وامدربرد مختلف مثل گیگا ، Asus ، ElightGroup و ... دستم رسیده و هر کاری میکنم مشکلشونو متوجه نمیشم.

به محض اینکه به پاور وصل میشن، روشن میشن و سریع خاموش میشن و بعد هرماری میکنم دیگه سویچ نمیشن. ترانزیستورهای قسمت v-core رو دونه به دونه چک کردم و همگی سالمن. چیپهای شمالی و جنوبی و همینطور IO داغ نمیشن.
سپاسگذار میشم که راهنماییم کنید...​

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
سلام دوستان ، یک مادر msi رسیده دستم که اصلا روشن نمیشه ولی وقتی به اتصال سیمهای پاور روشنش می کنم ، کارت دیباگر هیچ کدی را نشون نمیده و چراغ ریست روشنه ، ولی cpu داغ میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

mehdi_m

کاربر
2009-02-06
68
212
سلام دوستان ، یک مادر msi رسیده دستم که اصلا روشن نمیشه ولی وقتی به اتصال سیمهای پاور روشنش می کنم ، کارت دیباگر هیچ کدی را نشون نمیده و چراغ ریست روشنه ، ولی cpu داغ میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ولتاژ سر پین های پاور پلاس بگیر ببین چند اگه اگه 3 تا 5 رو داشتی دیودهای کنار باطری ، کریستال و io را چک کن

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
سلام
یک مادربرد مدل اینتل DH55TC که i7 رو ساپورت میکنه
متاسفانه 2 تا از پینها از وسط شکسته شده،ممنون میشم از دوستان اگر تجربه ای در تعمیر همچین موردهایی دارند بیان کنند.

04122010008.psd.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه

online_on

کاربر
2009-06-02
33
46
خدا داند
با سلام دوستان

بنده يك مادربوردي دارم هنوز بعد يكسال تعمير نشده !!! و چند وقت پيش دوباره شروع كردم براي عيب يابي. مشكلاتي كه دارم به صورت زير است

1- مادربورد ASUS M2A-VM 1.01
2- روشن نميشود . بعضي وقتها با چندين بار فشار كليد پاور كيس روشن ميشود (خارج کیس هم همینطوره)
3-اگر روشن شود ! تصوير نمي دهد
4-ديباگر خطاي 80 ميده (به محض روشن شدن مادربورد اين خطا ظاهر ميشود) / نوع ديباگر QPCI است
5-موقعي كه روشن شد CPU بدون فن كم كم گرم ميشود
6-روي ديباگر بغير چراغ RESET ، بقيه روشن است
7-دسترسي به پروگرامر ندارم اما مولتي متر دارم (براي ولتاژ گيري)
8-هيچكدام از خازنها باد نكرده اند
9-باطري از مدار خارج و حتي تعويض كردم
10- با اتصال جامپر بايوس براي ريست هم مشكل حل نشد.
دوستان اين تمام جزئيات مشكل بنده / حالا مادربورد روشن نميشه و اگر هم بشه ديباگر خطاي 80 ميده. كلافه شدم !!! / اصلا اين خطاي 80 در اين مادربورد و ديباگر ما چي ميخواد بگه ؟!! راهنمايي كنيد/ نقاطي براي ولتاژ داريد اعلام يا نقشه ولتاژي قرار دهيد.
با تشكر فراوان

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا