آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alimosa

کاربر
2009-06-20
14
16
با سلام می شه ای سی ها و چیپست های مادر برد را به همراه عکس و کاربرد ونحوه تستشون نشون بدیدمثل i/o n.b S.B

Sourena_mse

کاربر
2010-11-19
2
0
salam
chiphay e rooy e main board ba dastgah haye makhsoos taviz mishan ke esme uon BGA work hast
hanooz in kar too iran kheyli khub ja naioftadeh vali hastan tamirkaran e maheri ke in dastgah o daran va daran in kar o anjam midan

Sourena_mse

کاربر
2010-11-19
2
0
salam
nadashtan e voltag dar pwm hamishe be dalile kharabi e fet nemitooneh bashe
ic pwm controlet ya hata mitooneh kharabi e fel e kenar e N/B ham bashe

Ya Xun

کاربر
2010-07-19
96
189
salam
chiphay e rooy e main board ba dastgah haye makhsoos taviz mishan ke esme uon BGA work hast
hanooz in kar too iran kheyli khub ja naioftadeh vali hastan tamirkaran e maheri ke in dastgah o daran va daran in kar o anjam midan

salam
nadashtan e voltag dar pwm hamishe be dalile kharabi e fet nemitooneh bashe
ic pwm controlet ya hata mitooneh kharabi e fel e kenar e N/B ham bashe

دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنین و قوانین رو رعایت کنین

Ya Xun

کاربر
2010-07-19
96
189
سلام دوستان
مین برد ASUS مدل A8S-X AMD 939 کارت گرافیک رو نمیشناسه و موقع روشن شدن بعد از یه تک بوق ( تقریبا معادل 2 ثانیه ) ، 3تا بوق کوتاه پشت سر هم به فاصله یک ثانیه از همدیگه میزنه و بعد برای 2 یا 3 ثانیه ساکت میشه و بعد یه بوق که فکر میکنم مربوط به تست dRAM هستش رو به طول 2 ثانیه میزنه و بعدش دیگه هیچی . . .

اصلا تصویری وجود نداره و کارت گرافیک هم سالم هستش ، روی S BRIUGHT هیت سینگ نیست وگراماش خیلی زیاده ( البته به نظر من ) در ضمن زیر اسلت pci -e یه ic هست که کمی داغ به نظر میرسه ( توی شکل مشخص شده)
من دیباگر ندارم ، و فقط یه هیتر معمولی دارم و بس البته شاید بتونم یه سشوار صنعتی از یه جایی گیر بیارم . با این اوصاف اگه ممکنه منو راهنمایی کنین دوستان

http://up.iranblog.com/Files0/13f655d73d92494bbddb.JPG

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
دوستان عزیز و گرامی من با این مادربردهای Elite چیکار کنم! دیگه دهنم صاف شد!

هروقت برق میره و یا خودم کیس رو از برق جدا می کنم بعدش دوباره وصل می کنم بایوسش ریست میشه!!! یعنی باید دوباره تاریخ و ساعت و ... رو تنظیم کنم! باطری سالم!!!

با تشکر راهنمایی کنید!

sadeghhafezi

کاربر
2010-11-18
3
3
باسلام من يه مادربرد نو دارم كه سوئيچ نمي كنه روي i/oولتاژ ندارم و روي پل چنوبي هم فقط ولتاژ 3/5 دارم پاور سالمه كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
سلام،یک مادر برد msi دارم که تک بوق سالم بودن رو می زنه و صفحه مشکی اول که می شه وارد setup شد رو هم نشون می ده ولی بعد از اون وارد یه صفحه مشکی دیگه می شه که گوشه بالا سمت چپ اون یه علامت کوچیک( _ ) خاوش و روشن می شه و دیگه وارد صفحه ای که هارد یا cd رو بوت کنه نمی شه.در ضمن با پروگرامر بایوس رو اپدیت کردم ولی بازم درست نشد.لطفا منو راهنمایی کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا