سلام.من یه مادر برد giga دارم که وقتی روشنش می کنم به شدت افت ولتاژ پیدا میکنه ،برق 12 می شه حدوده 4 ولت،برق 5 می شه 1.4 ولت.در ضمن پاور هم کاملا سالمه.
با سلام ، یک مادربرد گیگا هست که ایراد عجیبی داره، وقتی cpu روی مادربرد هست مادربرد روشن میشه و کارت دیباگر FF و یا de میزنه ولی وقتی cpu روی مادربرد نیست مادربرد اصلا روشن نمیشه و فقط برای یک لحظه برق میاد توی مادربرد و سریع قطع میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اين مادربرد من روشن نميشه مدل گيگابايت k8ne سوكت 754 اي ام دي ولي موقعي كه كليد پاور رو ميزني يك لحظه فن ميچرخه تنها قطعهاي كه داغ ميكنه سي پي يو كامپيوتر است وقتي كه اتصال كوتاه ميكني با سي پي يو بالا ميآيد ولي با رم بالا نميآيد سه سيم پيچ مربوط به سي پي يو دو طرف آنها هر كدام 3 ولت اختلاف داره يعني بين 4.80 الي 4.85 هست هيچ كدام از فتهاي دور سي پي يو خراب نيستند و هيچ خازن باد كردهاي وجود نداره
اين مادربرد من روشن نميشه مدل گيگابايت k8ne سوكت 754 اي ام دي ولي موقعي كه كليد پاور رو ميزني يك لحظه فن ميچرخه تنها قطعهاي كه داغ ميكنه سي پي يو كامپيوتر است وقتي كه اتصال كوتاه ميكني با سي پي يو بالا ميآيد ولي با رم بالا نميآيد سه سيم پيچ مربوط به سي پي يو دو طرف آنها هر كدام 3 ولت اختلاف داره يعني بين 4.80 الي 4.85 هست هيچ كدام از فتهاي دور سي پي يو خراب نيستند و هيچ خازن باد كردهاي وجود نداره
چند مورد وامدربرد مختلف مثل گیگا ، Asus ، ElightGroup و ... دستم رسیده و هر کاری میکنم مشکلشونو متوجه نمیشم.
به محض اینکه به پاور وصل میشن، روشن میشن و سریع خاموش میشن و بعد هرماری میکنم دیگه سویچ نمیشن. ترانزیستورهای قسمت v-core رو دونه به دونه چک کردم و همگی سالمن. چیپهای شمالی و جنوبی و همینطور IO داغ نمیشن.
سپاسگذار میشم که راهنماییم کنید...