آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
با سلام.

دوست عزیز خواهشا یک راهنمایی در رابطه با این اصطلاحات مادربرد بدید!

این فت چیه و چه شکلیه؟!
راهنمایی کنید با تشکر!

این فت چیه که کنار AGP قرار داره!؟

مادربرد سوکت PCI Express داره برای گرافیک! منظور شما از AGP همان سوکت گرافیک است؟؟!

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
راهنمایی کنید با تشکر!

این فت چیه که کنار AGP قرار داره!؟

مادربرد سوکت PCI Express داره برای گرافیک! منظور شما از AGP همان سوکت گرافیک است؟؟!

فت یه نوع ترانزیستوره که معمولاً بین یا کنار اسلات کارت گرافیکه اگر عکس مادر بردت رو میذاشتی رویه عکس نشونت میدادم
موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_62

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
از اساتیدمحترم کسی میدونه چپ ستهای روی مادربرد روچطوری باید عوض کرد :smilie_help:

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
سلام.من یه مادر برد giga دارم که وقتی روشنش می کنم به شدت افت ولتاژ پیدا میکنه ،برق 12 می شه حدوده 4 ولت،برق 5 می شه 1.4 ولت.در ضمن پاور هم کاملا سالمه.

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام ، یک مادربرد گیگا هست که ایراد عجیبی داره، وقتی cpu روی مادربرد هست مادربرد روشن میشه و کارت دیباگر FF و یا de میزنه ولی وقتی cpu روی مادربرد نیست مادربرد اصلا روشن نمیشه و فقط برای یک لحظه برق میاد توی مادربرد و سریع قطع میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ahnor

کاربر
2008-11-30
36
87
با سلام
3.jpg

اين مادربرد من روشن نمي‌شه مدل گيگابايت k8ne سوكت 754 اي ام دي ولي موقعي كه كليد پاور رو ميزني يك لحظه فن مي‌چرخه تنها قطعه‌اي كه داغ مي‌كنه سي پي يو كامپيوتر است وقتي كه اتصال كوتاه مي‌كني با سي پي يو بالا مي‌آيد ولي با رم بالا نمي‌آيد سه سيم پيچ مربوط به سي پي يو دو طرف آنها هر كدام 3 ولت اختلاف داره يعني بين 4.80 الي 4.85 هست هيچ كدام از فت‌هاي دور سي پي يو خراب نيستند و هيچ خازن باد كرده‌اي وجود نداره

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
با سلام
3.jpg

اين مادربرد من روشن نمي‌شه مدل گيگابايت k8ne سوكت 754 اي ام دي ولي موقعي كه كليد پاور رو ميزني يك لحظه فن مي‌چرخه تنها قطعه‌اي كه داغ مي‌كنه سي پي يو كامپيوتر است وقتي كه اتصال كوتاه مي‌كني با سي پي يو بالا مي‌آيد ولي با رم بالا نمي‌آيد سه سيم پيچ مربوط به سي پي يو دو طرف آنها هر كدام 3 ولت اختلاف داره يعني بين 4.80 الي 4.85 هست هيچ كدام از فت‌هاي دور سي پي يو خراب نيستند و هيچ خازن باد كرده‌اي وجود نداره
سلام دوست عزیز درمادربرد شما از چیپ NVIDIA nForce4 استفاده که این چیپ مشکلات زیادی داشته از جمله مشکل شما و فقط با تعویض آن مورد حل خواهد شد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahnor

ahnor

کاربر
2008-11-30
36
87
سلام
فكر نكنم اين چيپ ست پيدا بشه اگه پيدا مي‌شه نحوه پيدا كردن اون را بفرماييد
با تشكر

siroos_tz

کاربر
2010-03-29
46
135
اهواز
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

چند مورد وامدربرد مختلف مثل گیگا ، Asus ، ElightGroup و ... دستم رسیده و هر کاری میکنم مشکلشونو متوجه نمیشم.

به محض اینکه به پاور وصل میشن، روشن میشن و سریع خاموش میشن و بعد هرماری میکنم دیگه سویچ نمیشن. ترانزیستورهای قسمت v-core رو دونه به دونه چک کردم و همگی سالمن. چیپهای شمالی و جنوبی و همینطور IO داغ نمیشن.
سپاسگذار میشم که راهنماییم کنید...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا