آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فر

کاربر
2010-10-21
11
21
سلام
خدا خیرت بده جناب "فر"
من 2 بار سئوالمو مطرح کردم اما متاسفانه مدتیه انجمن اینجور شده که باعث تاسفه که چرا انجمنی که روزی به شکلی بود که هر کاربر بلافاصله جوابش رو میگیرفت الان به این روز افتاده،امیدوارم با همت و پشتکار همدیگه بتونیم شادابی رو به اینجور تاپیکهای در حال مرگ برگردونیم

من دقیقاً متوجه منظورتون در مورد اعلام مین و ... نشدم اما جهت اطلاع پست من در صفحه قبل پست 140

سلام دوستم شما دیباگر از مارک کاسترانیک که من ازش استفاده میکنمو تهیه کنید تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم

ali8889

کاربر
2010-10-22
447
1,823
با سلام دوستان یک مادربرد دارم که دارای دو تا sata است موقعی که هارد به ساتا میزنم توی روشن شدن اولیه نشون میده که هارد(هارد 120) شناخته اما موقعی که میخوام روش ویندوز نصب کنم پیغام صفحه آبی میده رم و گرافیک هم عوض کردم و بایوس هم آپدیت کردم اما هنوز همین مشکل داره ممنون دوستان راهنمایی فرمایند

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
با سلام دوستان یک مادربرد دارم که دارای دو تا sata است موقعی که هارد به ساتا میزنم توی روشن شدن اولیه نشون میده که هارد(هارد 120) شناخته اما موقعی که میخوام روش ویندوز نصب کنم پیغام صفحه آبی میده رم و گرافیک هم عوض کردم و بایوس هم آپدیت کردم اما هنوز همین مشکل داره ممنون دوستان راهنمایی فرمایند
سلام
چه پیغامیه؟phisycal disk??
پاورت رو عوض کن اگر باز گیر داد احتمالاً از هاردته

فر

کاربر
2010-10-21
11
21

سلام دوسته عزیز اگه رم عوض کردی 100درصد از هارده که باید با low level format فرمت کنی درست میشه داداشم

majid_tech

کاربر

با سلام آیا پاور شما به طور فابریک sata ساپورت هست یا از مبدل ide به Sata استفاده کردید؟ اگر از مبدل استفاده کرده باشید باید بگم که شما ولتاژ 3.3 را به هارد نمیرسونید و باید از پاوری استفاده کنید که به طور فابریک ساتا داشته باشه و سعی کنی از مارک های مرغوب مثل گرین استفاده کنید

اگر از مبدل استفاده نمیکنید من احتمال کمبود جریان را میدهم حالا یا خازنهای مادربرد نشتی داره یا خازنهای خروجی پاور نشتی داره

اگرخازنها از نظر ظاهری مشکلی ندارند با یک پاور دیگه تست کنید

البته این مشکل میتواند از داغ کردن cpu هم باشد خمیر سیلیکون هیت سینک و صحت کارکرد فن و تمیز بود هیت سینک را بررسی کنید

این موارد را بررسی کرده و اگر نتیجه نگرفتید مشخصات کامپیوتر و دمای cpu پس از 5 دقیقه کار کرد و مارک و مدل دقیق پاور را ذکر کنید

موفق باشید

majid_tech

کاربر
با سلام، مادربرد (abit (AMD Support هست که بدون وجود گرافیک کار میکنه (منظور ازنکه روی کارت دیباگر نشون میده که خروجی داریم) و بوق سلامت را میزنه ولی وقتی گرافیگ روی آن قرار میدم مادربرد خروجی تصویر نداره و کارت دیباگر به طور مداوم کد C1 و 45 رو میزنه و خروجی نمیده ، بعد از چند بار ریست کردن ممکنه خروجی بده ، گرافیک هم سالمه چون با چند کارت گرافیک امتحان کردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با سلام با تایید فرمایشات bita1th و اساتید دیگر بنده احتمال میدم مشکلتون از پاور باشه چون اینطور که شما میگید مادربرد شما دارای کارت گرافیک آنبرد هست کارت گرافیک از قطعات مصرف یک کامپیوتر هست چون گرافیکهای onboard توان پردازشی بسیار ضعیفتری نسبت به کارتهای گرافیکی دارند بنابراین مصرفشان هم کم است وپاور شما برای گرافیک آنبرد کافی است ولی نمیتواند کارت گرافیک را تامین جریان کند

ولی فرمایش آقای bita 1 th هم درسته چون اگر فت گرافیک بسوزه جریان کارت گرافیک تامین نمیشه و شما با نصب کارت گرافیک. گرافیک آنبرد را هم از مدار خارج میکنید

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام با تایید فرمایشات bita1th و اساتید دیگر بنده احتمال میدم مشکلتون از پاور باشه چون اینطور که شما میگید مادربرد شما دارای کارت گرافیک آنبرد هست کارت گرافیک از قطعات مصرف یک کامپیوتر هست چون گرافیکهای onboard توان پردازشی بسیار ضعیفتری نسبت به کارتهای گرافیکی دارند بنابراین مصرفشان هم کم است وپاور شما برای گرافیک آنبرد کافی است ولی نمیتواند کارت گرافیک را تامین جریان کند

ولی فرمایش آقای bita 1 th هم درسته چون اگر فت گرافیک بسوزه جریان کارت گرافیک تامین نمیشه و شما با نصب کارت گرافیک. گرافیک آنبرد را هم از مدار خارج میکنید

سلام دوست عزیز ، مادربرد گرافیک onboard نداره و با تشکر از دوستان مشکل حل شد، فت را چک کردم سالم بود ولی با تعویض خازن های تغذیه گرافیک مشکل برطرف شد - خازنها از لحاظ ظاهر سالم بودند ولی فکر کنم نشتی داشتند.
با تشکر

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام، مادربرد مارک Giga یکی از ایسی های تغذیه cpu سوخته، شمارش اينه : FP42BB زیرش هم نوشته : 5090MTC به جای این چی می تونم بزارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ali8889

کاربر
2010-10-22
447
1,823
با سلام این سوال من در تاپیک مربوطه مطرح کردم اما متاسفانه کسی جواب نداد امیدوارم در اینجا دوستان راهنمایی کنند و من به شخصه از همه دوستانی که جواب سوالات من و بقیه را میدهن سپاسگزارم

دوستان عزیز من دنبال بایوس مادربرد soyo مدل kt600 oragon pluse هر چی جستجو کردم نتونستم پیداش کنم ممنون میشم دوستان راهنمایی فرمایند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا