آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,755
4,778
با سلام اقا ببخشين اصلا سي پي يو گرم نميشه انگاري اصلا برق نمياد اينم بگم به گفته مشتري بعد از رعدو برق اين اتفاق افتاده . در مورد همان پست 138 هستش در اي صفحه. با تشكر

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
منو هم راهنمایی کنید!

با تشکر!

راستی در رابطه با هویه هوای گرم یا هیتر و تستر مادربرد هم توضیح دهید! قیمت مارک و ...

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
فت کنار سوکت agp ظاهرا خراب است حتما عوضش کن حتی اگر با اهم متر سالم نشون بده

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام، مادربرد (abit (AMD Support هست که بدون وجود گرافیک کار میکنه (منظور ازنکه روی کارت دیباگر نشون میده که خروجی داریم) و بوق سلامت را میزنه ولی وقتی گرافیگ روی آن قرار میدم مادربرد خروجی تصویر نداره و کارت دیباگر به طور مداوم کد C1 و 45 رو میزنه و خروجی نمیده ، بعد از چند بار ریست کردن ممکنه خروجی بده ، گرافیک هم سالمه چون با چند کارت گرافیک امتحان کردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ali8889

کاربر
2010-10-22
447
1,823
با سلام

دوستان من روی مادربرد asus دیباگر گذاشتم پیغام D0 میده البته موقعی مادربرد برام آوردن پایه ها روی سوکت CPU کج شده بود تا حدوددی پایه ها را درست کردم ولی تصویر نمیده

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست من C1 برمیگرده به رم و اسلتهای رم و همون حدود رم.البته یکی از چک پوینتهاش اونجاست.پشت اصلت کارت گرافیک البته منظورم اسلت PCI Expres اصولا یه دونه فت داریم.اونو چک کن تا بعد
برکت خداوند با شماباد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: فر

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام اقا ببخشين اصلا سي پي يو گرم نميشه انگاري اصلا برق نمياد اينم بگم به گفته مشتري بعد از رعدو برق اين اتفاق افتاده . در مورد همان پست 138 هستش در اي صفحه. با تشكر
دوست من فتهای دور cpu رو بیرون از مدار چک کن.پای سلف هارو ولتاژگیری کن.اینها جزء کارای اولیه است ک با خوندن همین قسمت میتونی بهش برسی و نیاز به گفتن دوباره و چندباره نیست
برکت خداوند با شما باد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: فر

فر

کاربر
2010-10-21
11
21
سلام دوستان من الان 2 روز میام تو این تاپیک که واقعا بخش مهمی هم هست ولی هیچ کس نیست دوستان دل سرد نشن چون این سایت بسیار عالیه دوستان پرسش بکنن من و دیگر دوستان خدمت گذاریم چنتا مشکل هست که بر میگرده به خود دوستان 1: مثلا در ساعت 8 دوستی میگه یک مین گیگا دستم رسیده که فلان مشکلو داره وقتی دوستان در حال پاسخ دادن به پرسش هستن همون دوست بدونه اینکه به جوابا دقت کنه 10 دقیقه دیگه میگه همین الان یه مین گیگا دیگه دستم رسید که فلان مشکلو داره بابا چند دقیقه دندون رو جیگر بزار تا مشکل اون مینت برطرف بشه بعد اون ی******و ****** بگو پس با اجازه مدیریت سایت دوستان بیان با شماره مشکلاتشونو مطرح کنن از همین حالا مثلا اولین نفر بعد متن من میشه نفر اول پس اول بنویسه مین 1 در صفحه مثلا 15 که وقتی کسی اومد مشکله شمارو دید روجوع کنه به مین 1 صفحه 15 چون بعضی از دوستان نقل قول نمیکنن : بعد مشکلشو مطرح کنه این طوری عالیه دوستان اگه پرسشی دارن در خدمتیم

آخرین ویرایش:

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
سلام
خدا خیرت بده جناب "فر"
من 2 بار سئوالمو مطرح کردم اما متاسفانه مدتیه انجمن اینجور شده که باعث تاسفه که چرا انجمنی که روزی به شکلی بود که هر کاربر بلافاصله جوابش رو میگیرفت الان به این روز افتاده،امیدوارم با همت و پشتکار همدیگه بتونیم شادابی رو به اینجور تاپیکهای در حال مرگ برگردونیم

من دقیقاً متوجه منظورتون در مورد اعلام مین و ... نشدم اما جهت اطلاع پست من در صفحه قبل پست 140

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا