آی پی امداد
abtahi

مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربرد ۞ قسمت دوم ۞

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فر

کاربر
2010-10-21
11
21
سلام دوستم کریستال کمک در تولید فرکانس میکنه و شبیه آلومینیومه که با 2 تا پایه وصل شده به مین و اکثرا طرفای باطری بگردی پیدا میکنی و i/o هم یک ایسیه که 2تا مارک معروف به اسم ITE و WINBOAND NHVI , و ایسیه بزرگیه که خودشو تو مین نشون میده

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
2.jpg

دوستان عزیز این مادربرد هستش!

بر روی این مادربرد کدام قطعه کریستال لوله ایی می شود!؟ آلومینیومی چیزی در دور و بر باطری نیست !!!

فر

کاربر
2010-10-21
11
21
سلام دوسته گلم در مینهای 775 اون طوری که من برسی کردم میتونی طرفای پل جنوبی و شمالی پیدا کنی البته میتونه جاهای مختلف داشته باشه ولی یک قطعه لولیه ای به طول 3 تا 4 سانته که 2تا پایه داره بگردی پیدا میکنی اسم منم فرزاده داداش

فر

کاربر
2010-10-21
11
21
2.jpg

دوستان عزیز این مادربرد هستش!

بر روی این مادربرد کدام قطعه کریستال لوله ایی می شود!؟ آلومینیومی چیزی در دور و بر باطری نیست !!!

آهان الان دیدم پایین سی پی یوت پله که روش هیدسینگ داره اگه قسمته گیره هیدسینگو در امتداده سمته چپ ادامه بدی بری طرفه usb میبینیش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mostafait

mostafait

کاربر
2007-06-06
22
9
دوست من سلام
محکم چیپ جنوبیتو فشار بده با دست و بعد همزمان سوئیچ کن.اگر نشد کریستال لوله ای کنار چیپ جنوبی رو با پنس شورت کن و ببین شد؟
خبرشو بده
برکت خداوند با شما باد

رفیق این کارهارو انجام دادم اما انگار نه انگار!!!

راستی پاور هم 20 پین هستش اما سوکت مادربرد 24 پین ! قبلا با همین پاورکار می کرد! امکان داره از این باشه!؟>!

کارهای دیگه رو هم بگید انجام بدم!

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام، مادربرد (abit (AMD Support هست که بدون وجود گرافیک کار میکنه (منظور ازنکه روی کارت دیباگر نشون میده که خروجی داریم) و بوق سلامت را میزنه ولی وقتی گرافیگ روی آن قرار میدم مادربرد خروجی تصویر نداره و کارت دیباگر به طور مداوم کد C1 و 45 رو میزنه و خروجی نمیده ، بعد از چند بار ریست کردن ممکنه خروجی بده ، گرافیک هم سالمه چون با چند کارت گرافیک امتحان کردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,755
4,778
با سلام و خسته نباشيد يك مادر بورد الايت اصلا روشن نميشود و يك لحظه روشن ميشود و ديگر روشن نميشود رم و سي پي يو رو عوض كردم لطفا فايل بايوس اين بورد راهم بگذاريد03142010.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام و خسته نباشيد يك مادر بورد الايت اصلا روشن نميشود و يك لحظه روشن ميشود و ديگر روشن نميشود رم و سي پي يو رو عوض كردم لطفا فايل بايوس اين بورد راهم بگذاريدمشاهده فایل‌پیوست 28851

دوست عزیز فت های کنار سی پی یو را چک کن ببین سالمن یا نه ، احتمال زیاد یکی یا بیشتر از اون فتها خراب شده باشه

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
تکرار

با سلام خدمت همکاران ارجمند
مادربردی به دستم رسیده با نام و شکل زیر:
GA-7ZXE
مشاهده فایل‌پیوست 28786
متاسفانه چون فعلاً دیباگرندارم نمی تونم کدی جهت آنالیز خدمتتون بدم(ممنون میشم برندمعتبری جهت خرید معرفی کنید)
اما مشکل:
تمام خازنهایی رو که علامت زدم باد کرده بوده و تعویض گردید.
به محض on کردن دکمه پاور مادربرد روشن میشود.(تا بحال چند مورد اینگونه داشتم که آخرش هم نفهمیدم دلیلش چیه)
تمام کارهای اولیه صورت گرفته و همچنین هیچ کدام از قطعات دمای غیرمعمول ندارند اما به محض روشن شدن مادربرد 8بوق میزند بعد از2ثانیه دوباره 8بوق و ...
حدس خودم بر اینه که این بوق گرافیک باشد اما همه چیز سالم بنظرمیرسه،پین اوت ها هم رو چک کردم صحیح بودن(تمام قطعات پاور-رم-کارت گرافیک 100% سالم و تست شده)

کسی پیشنهادی نداره؟؟:(

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا