آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Avang2005

Banned
2009-02-16
354
2,053
سلام دوست من

سلام دوستان
منم ديروز يه مشكلي مثل دوست قبليمون پيدا كردم متوجه نشدم از چيه ؟
چند ماهه كه يك cpu 2.2 1m دو هسته اي استفاده ميكنم سيستم رو خاموش كردم مجدد كه روشن ميكنم پاور يك لحظه خيلي كم روشن ميشه و مجدد خاموش و دوباره همين تكرار ميشه و به هيچ عنوان اجازه روشن كردن به مادربرد رو نميده . Cpu كه عوض كردم مشكلم حل شد و كاملا دارم ازش استفاده ميكنم . ولي همون cpu روي مادربرد ديگه كامل بدون مشكلي جواب ميده . ماردبرد من به هيچ عنوان cpu دو هسته اي رو جواب نميده . ميخواستم از دوستان بپرسم كه مشكلي سخت افزاري هست ؟ مربوط به كدام چيپست ميشه ؟

شما باید مطابق ورژن مادر بوردتون پروگرام مورد نظر رو دانلود کنید

ورژن را در کنار اسلت ها می نویسن

ممکنه شما پروگرام ورژن پایین تری رو ریختی به همین خاطر باشه

موفق باشید

Avang2005

Banned
2009-02-16
354
2,053
سلام دوست من

سلام دوستان
چند ماهه كه يك cpu 2.2 1m دو هسته اي استفاده ميكنم سيستم رو خاموش كردم مجدد كه روشن ميكنم پاور يك لحظه خيلي كم روشن ميشه و مجدد خاموش و دوباره همين تكرار ميشه و به هيچ عنوان اجازه روشن كردن به مادربرد رو نميده . Cpu كه عوض كردم مشكلم حل شد و كاملا دارم ازش استفاده ميكنم . ولي همون cpu روي مادربرد ديگه كامل بدون مشكلي جواب ميده . ماردبرد من به هيچ عنوان cpu دو هسته اي رو جواب نميده . ميخواستم از دوستان بپرسم كه مشكلي سخت افزاري هست ؟ مربوط به كدام چيپست ميشه ؟

شما باید مطابق ورژن مادر بوردتون پروگرام مورد نظر رو دانلود کنید

ورژن را در کنار اسلت ها می نویسن

ممکنه شما پروگرام ورژن پایین تری رو ریختی به همین خاطر باشه

موفق باشید

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
من بايوس رو از طريق آنلاين با نرم افزار @bios آپديت كردم ولي نكته اي هست كه اينه قبل از آپديت ورژن f14a بود ولي بعد از آپديت f14 شد حالا هم هر كاري ميكنم همون ورژن f14a رو پيدا كنم دوباره آپديت كنم پيداش نكردم . يعني ممنكه فقط از همين آپديت بايوس باشه

majid_tech

کاربر
سلام . اتفاقا بايوس رو آپديت كردم ولي نشد .
مدل ماردبرد هم giga 965p-s3 است ممنون ميشم كمكم كنين .

با سلام مادربرد شما باید ا core2extreme را هم ساپورت کنه بنابرین همانطور که دوستان ذکر کردند حتما بایوس را تا آخرین ورژن آپدیت کنید

موفق باشید!

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
من آخرين ورژني كه سايت گيگا بايت در اختيار داده آپديت كردم ولي متاسفانه همون مشكل رو فقط با cup هاي دو هسته اي دارم
با سلام دوست عزیر هنگامیکه سیستم لود میشود تاریخ اپدیت انرا مینویسد مادر برد pls3باید دوهسته ای را ساپورت کند یکبار دیگر اپدیت بگیرید توصیه میکنم از انلاین استفاده نکنید

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
سلام دوستان

با سلام ، دوست عزیز شما حتمآ با یک پاور دیگه هم تست کنید ببینید مشکل حل میشود ؟

در ضمن بعضی مادربردها با بعضی از سی پی یو ها ست نمیشوند که باید بایوس آپدیت بشه ، شما با یک سی پی یو دو هسته ای بالاتر تست کنید ببینید مشکل حل میشه ؟

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
نه دوستان ظاهرا اين مادربرد ما ديگه نميخواد cpu هاي دو هسته اي ساپورت كنه امروزم دو نوع ديگه هم گذاشتم كه همون مشكل قبلي روشن و خاموش شدن پاور رو دارم . . ظاهرا يه مشكل سخت افزاري واسه مادربرد پيش اومده .
يه سوال ديگه : بايوس مادربرد 945gct-m2 رو دانلود كردم ولي فايلي براي پروگرامر نداره (مثلا فايل hex , bin . bit, jet ) وجود نداره اونا رو بايد چه جوري با پروگرامر آپديت كنم ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا