آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

safirco

کاربر
2010-04-26
3
4
سلام دوست عزیز من این مشکل برام زیاد پیش اومده و با اپدیت بایوس مادربرد این حل شده

masodkhan12

کاربر
2010-02-19
1
1
باسلام وخسته نباشید من سی دی مادربردم گم شده ویندوزایکس پی را که نصب کردم سیستم صدا نداره پرسیدم گفتند باید سی دی مادربردرا پیدا کنی گیرم نیامده لطفا مراراهنمایی کنید مادربرددراگون 8وای-پی4848پی p4848pباتشکر مسعود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
شما باید مدل مینبرد را جهت دانلود درایور تو موتور های جستوجو سرچ کنید.

یا برید به یه فروشگاه نرم افزاری و درخواست cd درایور های جامع رو بدید.

این cd ها اکثر درایور های صدا رو دارند و همچنین درایور های دیگه.

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام و خسته نباشید خدمات عزیزان زحمت کش

من فکر میکنم اگه بجای اینکه هر کی مشکلشو بگه و استادان عزیز جواب بدن
اگه روش ولتاز گیری قسمتهای مختلف مادر برد را توضیح بدن بهتر به نتیجه میرسیم
مثلا این قسمت مادربرد پاورشه اگه این قسمت مشکل داره فلان فت ها رو جستجو کنیم و هر جلسه سراغ یه مادربرد بریم اینجوری زودتر به نتیجه میرسیم و قسمتهای مختلف و عیب یابی آنرا یاد بگیریم

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
166
اصفهان
باسلام وخسته نباشید من سی دی مادربردم گم شده ویندوزایکس پی را که نصب کردم سیستم صدا نداره پرسیدم گفتند باید سی دی مادربردرا پیدا کنی گیرم نیامده لطفا مراراهنمایی کنید مادربرددراگون 8وای-پی4848پی p4848pباتشکر مسعود

اگه سی دی اون را پیدا نکردی
شماره ای سی صدا را تو گوگل سرچ کن ودرایورش رو بگیر مشکلت حل میشه

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
با سلام خدمت اساتید

ماردر برد تصویر ندارد

سلام .

قبل از هر کاری ,سعی کنید یه مرور کلی برای کلیه پست های این تاپیک داشته باشید.

بعد سعی کنید حد اقل یه کارت دیباگر داشته باشید تا سریعتر به جواب برسیم...

و اینکه قبل از هرکاری مین را با پاور سالم و با توان کافی و دیگر قطعات که از سلامت اونا اطمینان دارید تست کنید.

در مرحله بعد تمامی قسمت های مین و قطعات روی برد را از لحاظ خرابی ظاهری چک کنید ...

بعد از موارد گفته شده ,با کمک دوستان میتونیم وارد فاز تعمیر بشیم...(هر چند اکثر دوستان حرفه ای فعالیتشونا در این تاپیک متوقف کردند ولی با این حال و با مطالعه پست های قبلی و تست موارد گفته شده ,میشه به نتیجه رسید.)

mdmehry

کاربر
2010-03-01
2
0
سلام
من یه لپ تاپ msi دارم.الان چند وقتیه که lcd اون گاهی وقتها پرش میکنه البته این پرش خیلی سریع هست و هر از چند گاهی بروز میکنه میخواستم ببینم به نظر شما این مشکل از چیه.ببخشید که سوالم رو بیجا مطرح کردم.

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
با سلام خدمت دوستان
من يه مادربرد خريدم بنامasrock/n68 //amd خروجي كابلLPTنداره منظورم همون 25پين هست من الان با همون كابل 25پين كار دارم اگه دوستان راهنماي كنن تبديل چيزي داره يانه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا