آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
نه دوستان ظاهرا اين مادربرد ما ديگه نميخواد cpu هاي دو هسته اي ساپورت كنه امروزم دو نوع ديگه هم گذاشتم كه همون مشكل قبلي روشن و خاموش شدن پاور رو دارم . . ظاهرا يه مشكل سخت افزاري واسه مادربرد پيش اومده .
يه سوال ديگه : بايوس مادربرد 945gct-m2 رو دانلود كردم ولي فايلي براي پروگرامر نداره (مثلا فايل hex , bin . bit, jet ) وجود نداره اونا رو بايد چه جوري با پروگرامر آپديت كنم ؟
سلام دوست عزیز در مورد 945gct-m2 من فایل بایوسشو گرفتن یه فایل *.rom داره که میتونی بایوسو آپدیت کنی هم از طریق سیستم خودت هم از طریق tnm یا دیگر پروگرامر ها واست می زارم استفاده کن.موفق باشی.

پیوست‌ها

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
سلام .
ممنونم . من اين گزينه تشكر رو پيدا نكردم . به خاطر همين از مديران عذر ميكنم كه تاپيك اضافه باز كردم .
دوست عزيز اين فايلي كه محبت كردين آپلود كردين براي پروگرام كردن فايلي نداره . اون فايل 871826A1.ROM هم وقتي ميخوام با tnm پروگرام كنم نميشناسه .فكر ميكنم حتما بايد فايل hex or bin باشه . ميشه اين فايل rom رو با نرم افزاري تبديل كرد .

آخرین ویرایش:

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
از دوستان با تجربه و اساتيد درخواست راهنمايي دارم .
يك مادربرد گيگا مدل 8I845PE2C هست كه بايوس اونو از سايت خود گيگابايت
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=11659
گرفتم . ولي فقط همين فايل 8i845pep.f4 رو داره از فايل HEX يا BIN خبري نيست . من بايد همين فايل رو داخل پروگرامر لود كنم ؟
من ميتونم از نرم افزارهاي ديگه پروگرامر استفاده كنم كه قابليت دريافت همچنين فايل هايي يا فايل rom رو داشته باشه ؟

پیوست‌ها

• 178.6 کیلوبایت بازدیدها: 155

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
دوستان يه سوال ديگه هم دارم .
مادربرد albatron px848 like هست كه به محضي كابل پاور رو ميزني سيستم روشن ميشه ولي بالا نمياد ؟ ميشه راهنمايي كنيد مربوط به كدوم چيپست ميشه ؟

siroos_tz

کاربر
2010-03-29
46
135
اهواز
درود به همه اساتید

یه مادربرد به مدل Iwill p4ht2-ver 1.0 داشتم که ترانزیستور شماره p60n03 داشت و سوخته بود. مادربرد روشن شد و بالا اومد. ولی به محض اینکه کابل برق پاور سیستم رو به برق وصل می کنیم بدون سویچ کردن روشن می شه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
از دوستان با تجربه و اساتيد درخواست راهنمايي دارم .
يك مادربرد گيگا مدل 8I845PE2C هست كه بايوس اونو از سايت خود گيگابايت
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=11659
گرفتم . ولي فقط همين فايل 8i845pep.f4 رو داره از فايل HEX يا BIN خبري نيست . من بايد همين فايل رو داخل پروگرامر لود كنم ؟
من ميتونم از نرم افزارهاي ديگه پروگرامر استفاده كنم كه قابليت دريافت همچنين فايل هايي يا فايل rom رو داشته باشه ؟
شما پسوند فایل را به bin یا rom تغییر دهید و بایوس را پروگرام بفرمایید

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
دوستان يه سوال ديگه هم دارم .
مادربرد albatron px848 like هست كه به محضي كابل پاور رو ميزني سيستم روشن ميشه ولي بالا نمياد ؟ ميشه راهنمايي كنيد مربوط به كدوم چيپست ميشه ؟
دوست عزیز کدی را که دیباگر به شما میدهد را اعلام بفرمایید تا بهتر راهنمایی کنیم
متشکرم

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
درود به همه اساتید

یه مادربرد به مدل iwill p4ht2-ver 1.0 داشتم که ترانزیستور شماره p60n03 داشت و سوخته بود. مادربرد روشن شد و بالا اومد. ولی به محض اینکه کابل برق پاور سیستم رو به برق وصل می کنیم بدون سویچ کردن روشن می شه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوست عزیز شما سویچ پاور را به مدت 10 ثانیه نگه دارید در صورت خاموش نشدن عکسی ار مادربردتان قرار دهید تا بهتر راهنمایی کنیم

microbit

کاربر
2009-05-07
63
308
گیلان
www.azadshop.net
با عرض سلام خدمت همه عزیزان
دوستان یک مادر برد Elite مدل 945GCT-M2V برای تعمیر آوردن
مشکلش اینه که در صورتی که سیستم به برق وصل نباشه تنظیمات بایوس بعد از حدود نیم ساعت از بین میره... چندین بار cmos clr کردم و باطری رو عوض کردم ولس مشکلش حل نشد
به نظر شما ایراد از آی سی بایوس هست؟
چاره چیه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

conversant

کاربر
2009-11-06
134
709
سلام

یه مین abit kn9 هست که بالا نمیاد و روی دیباگر بعد از c1 و ... میرسه به کد F7 و شروع به زدن نوعی بوق شبیه امبولانس میکنه و ممتد هست تا زمانی که برق قطع بشه...

cpu /پل شمالی/جنوبی گرم میشه(معمولی) و همینطور کلیه موسفت ها ,دیود ها ... سالم هستند..

کلیه این تاپیک رو مطالعه کردم و روش هایی رو به کار بستم اما...

شک خودم بر روی پاک شدن برنامه بایوس هست...

میخوام نظر شما رو هم در این مورد بدونم؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا