آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر
اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایید
مادربرد 8s648fxp-rz gigabyte
قبلا سی پی یو سلرون دی 2.5 533 256 روی اون به خوبی کار می کرد ولی یه بار اونرو از سر جاش خارج کردم و گذاشتم الان دیگر نه با این سی پی یو و نه هر سی پی یو بالاتر از 1.7 سلرون کار نمی کنه ( فقط با سی پی یو 1.7 کار می کنه )
دوستان اطلاع دارند که مادبرد ساپورت می کنه در ضمن با چندین سی پی یو 2.4 2.5 2.8 با کش های مختلف تست کردیم بایوسش رو هم با اخرین ورژن مربوط اپدیت کردم باز همین مشکل باقی است جای خاصی برای تنظیم باس سی پی یو نیست دیگر نمی دانم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با پوزش از اساتید, بنده احتمال میدم90% از کریستال و10%از ic چند برابر کننده فرکانس باشد

mani_bm

کاربر
2010-01-14
9
14
کمک در مورد نحوه ولتاژ گیری !!

اساتید محترم لطف کنند بفرمایند که چگونه می توان ولتاژ کریستال ها را گرفت و هر کدام از کریستال ها چه ولتاژی باید داشته باشد !!؟

1- کریستال 14.3 ؟
2- کریستال 25 ؟
3- و ... ؟

فرکانس رم را چگونه باید اندازه گیری کرد و باید چقدر باشد ؟

با سپاس از همه اساتید

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
اساتید محترم لطف کنند بفرمایند که چگونه می توان ولتاژ کریستال ها را گرفت و هر کدام از کریستال ها چه ولتاژی باید داشته باشد !!؟

1- کریستال 14.3 ؟
2- کریستال 25 ؟
3- و ... ؟

فرکانس رم را چگونه باید اندازه گیری کرد و باید چقدر باشد ؟

با سپاس از همه اساتید
دوست عزیز شما ولتاژ کریستال به شماره 32768 را که کنار چیپ جنوبی است اندازه گیری کنید

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
تمامی مراحل روشن شدن مین برد از ولت های پاور تاپین های مین برد و فرمانهای آن به آیسی ها را لطفا توضیح دهید با تشکر

baby202020

کاربر vip
کاربر
2007-11-15
51
115
با سلام من میخئاستم بدانم چیپ ست را باید از کجا تهیه کنم

majid_tech

کاربر
با سلام من میخئاستم بدانم چیپ ست را باید از کجا تهیه کنم

با سلام خسته نباشيد. عيدتون مبارك . چيپست را نميشه از بازار پيدا كرد و فقط تو نمايندگي هاي اصلي مثل آواژنگ . سازگار ارقام و... پيدا ميشه البته من فقط از تبريز خبر دارم و شهر هاي ديگه رو نميدونم معمولا تعميركاران از برد هاي اوراقي در ميارند

موفق باشيد ! براتون سال خوبي را آرزو مندم:bs_iloveyou:

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
سلام دوستان
منم ديروز يه مشكلي مثل دوست قبليمون پيدا كردم متوجه نشدم از چيه ؟
چند ماهه كه يك cpu 2.2 1m دو هسته اي استفاده ميكنم سيستم رو خاموش كردم مجدد كه روشن ميكنم پاور يك لحظه خيلي كم روشن ميشه و مجدد خاموش و دوباره همين تكرار ميشه و به هيچ عنوان اجازه روشن كردن به مادربرد رو نميده . cpu كه عوض كردم مشكلم حل شد و كاملا دارم ازش استفاده ميكنم . ولي همون cpu روي مادربرد ديگه كامل بدون مشكلي جواب ميده . ماردبرد من به هيچ عنوان cpu دو هسته اي رو جواب نميده . ميخواستم از دوستان بپرسم كه مشكلي سخت افزاري هست ؟ مربوط به كدام چيپست ميشه ؟

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام دوستان
چند ماهه كه يك cpu 2.2 1m دو هسته اي استفاده ميكنم سيستم رو خاموش كردم مجدد كه روشن ميكنم پاور يك لحظه خيلي كم روشن ميشه و مجدد خاموش و دوباره همين تكرار ميشه و به هيچ عنوان اجازه روشن كردن به مادربرد رو نميده . Cpu كه عوض كردم مشكلم حل شد و كاملا دارم ازش استفاده ميكنم . ولي همون cpu روي مادربرد ديگه كامل بدون مشكلي جواب ميده . ماردبرد من به هيچ عنوان cpu دو هسته اي رو جواب نميده . ميخواستم از دوستان بپرسم كه مشكلي سخت افزاري هست ؟ مربوط به كدام چيپست ميشه ؟
با سلام دوست عزیز اگر مین مشکل سخت افزاری داشته باشد اصلا بالا نمیاید شما بهتر است بایوس را دیفالت کنید یا اپدیت کنید

majid_tech

کاربر
سلام دوستان
چند ماهه كه يك cpu 2.2 1m دو هسته اي استفاده ميكنم سيستم رو خاموش كردم مجدد كه روشن ميكنم پاور يك لحظه خيلي كم روشن ميشه و مجدد خاموش و دوباره همين تكرار ميشه و به هيچ عنوان اجازه روشن كردن به مادربرد رو نميده . Cpu كه عوض كردم مشكلم حل شد و كاملا دارم ازش استفاده ميكنم . ولي همون cpu روي مادربرد ديگه كامل بدون مشكلي جواب ميده . ماردبرد من به هيچ عنوان cpu دو هسته اي رو جواب نميده . ميخواستم از دوستان بپرسم كه مشكلي سخت افزاري هست ؟ مربوط به كدام چيپست ميشه ؟

با سلام و عرض خسته نباشید برند (مارک) و مدل و ورژن مادربردتون را به طور دقیق ذکر بفرمایید

موفق باشید

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
سلام . اتفاقا بايوس رو آپديت كردم ولي نشد .
مدل ماردبرد هم giga 965p-s3 است ممنون ميشم كمكم كنين .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا