آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

321

کاربر
2007-09-03
30
226
نه مادربرد د2 رو پشتیبانی میکنه ولی یه دفه این طوری شد
وموقعی که رمو اشباه تو اسلات زدیم بعد روشن کردیم
رم مشکلی پیدا نکرده فقط مین مشکل داره قبلا کار میکرده
با بعضی رمهای 533 کار میکنه تاکید میکنم بعضی
مین برد msi مدل:ms-7258____pt890ne0-v

majid_tech

کاربر
نه مادربرد د2 رو پشتیبانی میکنه ولی یه دفه این طوری شد
وموقعی که رمو اشباه تو اسلات زدیم بعد روشن کردیم
رم مشکلی پیدا نکرده فقط مین مشکل داره قبلا کار میکرده
با بعضی رمهای 533 کار میکنه تاکید میکنم بعضی
مین برد msi مدل:ms-7258____pt890ne0-v

پس اگه این طوری باشه من فکر میکنم مورد شما اسلات باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 321

ahmet

کاربر vip
کاربر
2009-07-30
54
150
azarbayjan shargi bonab
با عرض سلام و خسته نباشید
یه مادر برد گیگا مدل 8s648fxp -rz هستش مشکل اینه که سی پی یو بعد از مدتی داغ میکنه روی دیباگر هم عدد 88 رو نشون میده
متشکر

mani_bm

کاربر
2010-01-14
9
14
با سلام

تعدادی مادربرد مارک های مختلف دارم که آی سی آی او آنها را یکی از دوستانم برداشته و من می خواهم آنها را تعمیر کنم. چگونه و از کجا شماره فنی آن آی سی ها را متوجه بشوم !!؟

مادر برد همانند آن ها هم ندارم که بتوانم از روی آنها شماره آی سی را تشخیص بدم !!

آیا سایتی یا مرجعی موجود هست که با دادن شماره سریال و یا نوع و مدل مادر برد شماره فنی آی سی های موجود بر روی مادر برد ( آی سی آی او - آی سی بایوس - آی سی صدا - آی سی شبکه - آی سی ساتا و ... ) را ارائه دهد !!؟

majid_tech

کاربر
با سلام

تعدادی مادربرد مارک های مختلف دارم که آی سی آی او آنها را یکی از دوستانم برداشته و من می خواهم آنها را تعمیر کنم. چگونه و از کجا شماره فنی آن آی سی ها را متوجه بشوم !!؟

مادر برد همانند آن ها هم ندارم که بتوانم از روی آنها شماره آی سی را تشخیص بدم !!

آیا سایتی یا مرجعی موجود هست که با دادن شماره سریال و یا نوع و مدل مادر برد شماره فنی آی سی های موجود بر روی مادر برد ( آی سی آی او - آی سی بایوس - آی سی صدا - آی سی شبکه - آی سی ساتا و ... ) را ارائه دهد !!؟

با سلام مدل مادربرد را بفرمایید ببینم میتونم کمکتون بکنم:bs_iloveyou:

موفق باشید!

mani_bm

کاربر
2010-01-14
9
14
سوال من کلی بود و می خواستم بدون آیا مرجعی هست که بتوانم استفاده کنم !!؟

mani_bm

کاربر
2010-01-14
9
14
یه مادر برذ الایت دارم و عکسشو ضمیمه کردم . مشکل این که وقتی روشن میکنم دیباگر اف اف نشون میده و ولتاژ رم درست است ولی فرکانس آن خیلی بالا هست !!

چه کنم ؟ مشکل از کجا هست ؟

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CAdministrator%5CMy%20Documents%5CMani%5Cweb%5CKN1.JPG

majid_tech

کاربر
یه مادر برذ الایت دارم و عکسشو ضمیمه کردم . مشکل این که وقتی روشن میکنم دیباگر اف اف نشون میده و ولتاژ رم درست است ولی فرکانس آن خیلی بالا هست !!

چه کنم ؟ مشکل از کجا هست ؟

اگه ff همون اول نشون بده یعنی اینکه یا cpu ولتاژ نداره یا کلاک نداره اگه مشکل ولتاژ گیری داری عکسشو بزار تا بگم از کجا ولتاژ بسنجی

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایید
مادربرد 8s648fxp-rz gigabyte
قبلا سی پی یو سلرون دی 2.5 533 256 روی اون به خوبی کار می کرد ولی یه بار اونرو از سر جاش خارج کردم و گذاشتم الان دیگر نه با این سی پی یو و نه هر سی پی یو بالاتر از 1.7 سلرون کار نمی کنه ( فقط با سی پی یو 1.7 کار می کنه )
دوستان اطلاع دارند که مادبرد ساپورت می کنه در ضمن با چندین سی پی یو 2.4 2.5 2.8 با کش های مختلف تست کردیم بایوسش رو هم با اخرین ورژن مربوط اپدیت کردم باز همین مشکل باقی است جای خاصی برای تنظیم باس سی پی یو نیست دیگر نمی دانم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bosaeidi

automa

کاربر
2010-02-19
1
1
با سلام
کامپیوتر من مدتی است که وقتی یه مدت کار می کنم مخصوصا برنامه های پرحجم یک دفعه صفحه نمایش به یک رنگ (سفید - سیاه کرم ) تبدیل می شود و دیگر کیبرد از کار می افتد و حتما باید کامپیوتر را ریست کنم تا درست شود بعضی اوقات باید آن را خاموش روشن کرد
وقتی یکی از دو رم خود را که هر کدام یک گیگ می باشند(فرقی نمی کند کدام را در بیاورم) را در آوردم کامپیوتر مدت بیشتری کار کر د ولی مشکل همچنان باقیست مدت یک سال است که من از این قطعات استفاده می کنم قدیم این مشکل را نداشت
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست
باتشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bosaeidi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا