آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
کسی نیست جواب مشکل من را بده
مین بردی l4IGVM6 V.3 دارم که داخل نصب ویندوز مرحله اول کپی را رد می کند بعد از ریست شدن داخل مرحله نصب روی لگوی ویندوز روی لود شدن چند بار پر میشود وروی آن سیستم هنگ می کند پاور و رم کابلهای اتصال به هارد و سی دی رام و خود هارد و بایوس را آپدیت و تعویض کردم باز هم مشکل حل نشد در ضمن این مین داخل کیس که بود در قسمت ROM خط می انداخت بعد آن را بیرون کیس آوردم بیرون مشکل آن رفع شد این مین هم اسلت AGP ندارد چگونه می توانم از سالم بودن مدار گرافیک ON BOARD مطمن شوم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
مشکل مین winfast دارم که با زدن کارت گرافیک داخل مین و در آوردن رم روی مین بوق رم دیگر نمی زند و با در آوردن کارت گرافیک بوق رم می زند من احتمال بایوس می دهم اما چگونه این بایوس را فلش کنم وقتی مین بالا نمی آید دستگاه پروگرم هم ندارم آیا روش دیگری هست

saeed rafat

کاربر
2009-01-05
79
272
سلام من یه مادربورد سوکت 754 ای ام دی دارم که روشن نمیشه
خانه هایه 3.3 ولتش اتصال دارن ممنون اگه راهنمایی کنید.

majid_tech

کاربر
سلام من یه مادربورد سوکت 754 ای ام دی دارم که روشن نمیشه
خانه هایه 3.3 ولتش اتصال دارن ممنون اگه راهنمایی کنید.

با سلام اول اطمینان حاصل کنید که که اتصال کوتاه از سوکت نیست سپس همه ماسفتها را از نظر شرت شدگی چک کنید سپس نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید!

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
166
اصفهان
با سلام
مشکل مین winfast دارم که با زدن کارت گرافیک داخل مین و در آوردن رم روی مین بوق رم دیگر نمی زند و با در آوردن کارت گرافیک بوق رم می زند من احتمال بایوس می دهم اما چگونه این بایوس را فلش کنم وقتی مین بالا نمی آید دستگاه پروگرم هم ندارم آیا روش دیگری هست

یه کارت گرافیک دیگه بزار ببین خوب میشه
اگه نشد یه گرافیک pci از این قدیمی ها 2m گیر بیار وبا اون تست کن:violent-smiley-093:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا