آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

tofan_2050

کاربر
2008-04-21
72
75
با سلام دوست عزیز مادر بد msiبایوس را اپدیت کن ویا خازنهای کنار رم را تعویض کن ایویل بایوس چک شود بعد تغذیه رم

با سلام بایوس ایویل مشکل نداره حتی عوض کردم
ولی زمانی که روشن میکنم اون قسمتی که توی عکس علامت زدم داغ میشه
هر پنج تا فت
فت ها همشون داغ مشن
شماره فتها 5sl02s , 0t03s
گه قرار عوض بشن مشابه دارند یا نه
اینم لینک عکس

http://up.iranblog.com/7/1263390631.jpg

آخرین ویرایش:

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
سلام دوست عزیز
من تازه یه سیستم جمع کردم وقتی میخوام هارد به هارد کنم سیستم میاد بالا همین که میخواد وارد دیسکتاب بشه یه سری نوشته ابی میاد روی صفحه ریستارت میشه باز همون ایراد قبلی تکرار میشه البته با هارد خودش مشکل نداره راحت میاد بالا هر دو هارد سا تا هستش حتی با هارد ade امتحان کردم مثل قبل بود درضم نوشته که روی صفحه میاد امان نمیده بخونمش بلافاصله ریستارت میشه اگه راهنمای کنین ممنون میشم AMD

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
ga-800vm
بعد از اینکه روشن کنم فن اون برا 3 ثانیه می چرخد و خاموش می شود
بدون هیچ کارتی و بدون رم و خارج از کیس با یه پاور سالم تست کردم

• Like

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام دوست عزیز
من تازه یه سیستم جمع کردم وقتی میخوام هارد به هارد کنم سیستم میاد بالا همین که میخواد وارد دیسکتاب بشه یه سری نوشته ابی میاد روی صفحه ریستارت میشه باز همون ایراد قبلی تکرار میشه البته با هارد خودش مشکل نداره راحت میاد بالا هر دو هارد سا تا هستش حتی با هارد ade امتحان کردم مثل قبل بود درضم نوشته که روی صفحه میاد امان نمیده بخونمش بلافاصله ریستارت میشه اگه راهنمای کنین ممنون میشم AMD

با سلام دوست عزیز وارد بایوس شوید(setup )سپس در قسمت advanc futehr برورید و بوت شدن سیستم را از روی هارد خودش انتخاب کنید تا چنین مشکلی بوجود نیاید

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
ga-800vm
بعد از اینکه روشن کنم فن اون برا 3 ثانیه می چرخد و خاموش می شود
بدون هیچ کارتی و بدون رم و خارج از کیس با یه پاور سالم تست کردم

با سلامcpu سیپیو را از مدار خارج کنید سپس امتحان کنید البته اول باتری بایوس را بر دارید و باز اگر مشکل داشت فتها را چک کنید سوکتatx را دراورید دوباره امتحان کنید

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
با سلامcpu سیپیو را از مدار خارج کنید سپس امتحان کنید البته اول باتری بایوس را بر دارید و باز اگر مشکل داشت فتها را چک کنید سوکتatx را دراورید دوباره امتحان کنید

باتری رو برداشتم و برق atx رو هم برداشتم با این حال بعد از چند ثانیه خاموش می شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
مین بردی l4IGVM6 V.3 دارم که داخل نصب ویندوز مرحله اول کپی را رد می کند بعد از ریست شدن داخل مرحله نصب روی لگوی ویندوز روی لود شدن چند بار پر میشود وروی آن سیستم هنگ می کند پاور و رم کابلهای اتصال به هارد و سی دی رام و خود هارد و بایوس را آپدیت و تعویض کردم باز هم مشکل حل نشد در ضمن این مین داخل کیس که بود در قسمت ROM خط می انداخت بعد آن را بیرون کیس آوردم بیرون مشکل آن رفع شد این مین هم اسلت AGP ندارد چگونه می توانم از سالم بودن مدار گرافیک ON BOARD مطمن شوم

آخرین ویرایش:

majid_tech

کاربر
باتری رو برداشتم و برق atx رو هم برداشتم با این حال بعد از چند ثانیه خاموش می شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام با این حساب ایراد تو پاورت هست خازنهای خروجی پاورت را از نظر باد کردگی چک کن نتیجح را اعلام کن

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
با چند پاور سالم تست کردم اما همین مشکل باقی است

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا