آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

partorayan

کاربر
2008-12-26
4
5
سلام .
من 4 تامادربرد albatron PX915p-2v دارم که مشکل همگی شون اینه که کیبرد رو شناسایی نمیکنن . مادربرد تصویر میده و در post خطای کیبرد میگیره چند بوق میزنه انگار که دکمه ای گیر کرده در ضمن برق هم داخل کیبرد و موس نمیاد . جک ps/2 رو هم عوض کردم قطعات و پشت کیبرد رو کامل چک کردم نتیجه نداد لطفا کمک کنید

majid_tech

کاربر
سلام .
من 4 تامادربرد albatron PX915p-2v دارم که مشکل همگی شون اینه که کیبرد رو شناسایی نمیکنن . مادربرد تصویر میده و در post خطای کیبرد میگیره چند بوق میزنه انگار که دکمه ای گیر کرده در ضمن برق هم داخل کیبرد و موس نمیاد . جک ps/2 رو هم عوض کردم قطعات و پشت کیبرد رو کامل چک کردم نتیجه نداد لطفا کمک کنید

با سلام با کیبرد دیگری چک کنید اگه نشد ic i/o را عوض کنید نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام با کیبرد دیگری چک کنید اگه نشد ic i/o را عوض کنید نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید
با سلام دوست عزیز شما بهتر است تغذیه کیبرد را تست کنید اغلب اوقات تغذیه 5 ولت مشکل دارد

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
166
اصفهان
دوستان شرمنده اینجا مطرح میکنم ولی چندتا مادر برد دارم لنگ ای سی io(it8712
از کجا میتونم گیر بیارم من اصفهان زندگی میکنم به فروشگاه های سایت گفتم ولی اونا نداشتن
اگه کسی تو تهران می تونه برام بگیره پست کنه ممنون میشم یا شماره فروشنده را بهم بده ممنون میشم

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
با سلام دوست عزیز شما بهتر است تغذیه کیبرد را تست کنید اغلب اوقات تغذیه 5 ولت مشکل دارد

با سلام خدمت شما دوست عزیز همان طور که استاد عزیز آقای davodpor فرمودند شما اول ولتاژ 5 ولت را چک کن وبعد از آن (در صورت وجود ولتاژ) چند عدد مقاومت سری (R PACK)اطراف چیپ IO و 1عدد بعد از سوکت PS2 آنها را تعویض کنید
موفق باشید

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
دوستان شرمنده اینجا مطرح میکنم ولی چندتا مادر برد دارم لنگ ای سی io(it8712
از کجا میتونم گیر بیارم من اصفهان زندگی میکنم به فروشگاه های سایت گفتم ولی اونا نداشتن
اگه کسی تو تهران می تونه برام بگیره پست کنه ممنون میشم یا شماره فروشنده را بهم بده ممنون میشم
با سلام دوست عزیز خرابی it7812سه حالت دارد روشن میشود سیستم بالا نمیاید.دوم بالا میاید ولی تصویر ندارد . داغ کردن بیش از حد.در ضمن قیمت ایسی 9000 در صورت نیاز سفارش دهید

asd gegar

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-04
811
2,455
اهواز
یک مادربورد گیگا مدل ga-8ig1000 pro-g دارم که برق نمی رسونه
ایرادش هم از پاور بود چون بر اتر نوسان برق پاورش خاموش شد یه دیود فرکانسی سوخته بود داخل پاور عوضش کردم فنش روشن شد وقتی به مادربورد وصلش کردم خاموشش کرد در صورتی که من قبلا با یه پاور سالم دیگه روشنش کرده بودم

دوستان خواهشا راهنمایی کنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

majid_tech

کاربر
یک مادربورد گیگا مدل ga-8ig1000 pro-g دارم که برق نمی رسونه
ایرادش هم از پاور بود چون بر اتر نوسان برق پاورش خاموش شد یه دیود فرکانسی سوخته بود داخل پاور عوضش کردم فنش روشن شد وقتی به مادربورد وصلش کردم خاموشش کرد در صورتی که من قبلا با یه پاور سالم دیگه روشنش کرده بودم

دوستان خواهشا راهنمایی کنن

با سام شما مادربرد را را با یک پاور دیگر تست کنید اگر نتیجه گرفتید که هیچ ایراد از پاور است و شما ایراد را در بخش پاور مطرح کنید تا پاسخ داده شود

و اگر پاور دیگری وصل کردید و آن را هم خاموش کرد در مادر بورد شما اتصالی وجود دارد

asd gegar

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-04
811
2,455
اهواز
دوست عزیز ایراد از پاورش نیست و همون طور که فرمودین اتصالی داره

میشه راهنمایی کنین و این اتصالیش رو برطرف کنم

سپاسگزارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

majid_tech

کاربر
دوست عزیز ایراد از پاورش نیست و همون طور که فرمودین اتصالی داره

میشه راهنمایی کنین و این اتصالیش رو برطرف کنم

سپاسگزارم

با سلام در اولین فدم همه ماسفت ها را از نظر شورت شدگی چک کنید و سپس قطعات دیگر مثل دیودها و...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا