آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khaled2152

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-03-01
217
966
ممنون میشم این تستر رو برای من بفرستید 09179580016

majid_tech

کاربر
شرمنده
شما لطف کنید هردو حالت رو بفرمایید که باید چکار کرد؟

اما مادبردی که من دارم یه سوت خیلی نازک از تو پاور میاد

اگه این طوری باشه شما تو یکی از لاین های ولتاژ اتصال کوتاه داری مثلا یه قطعه ای سوخته و 3.3 به زمین اتصال پیدا کرده بنابرین در اولین قدم شما باید همه موسفت ها را از نظر شورت شدگی چک کنید:dast:

majid_tech

کاربر
با سلام من مادربرد asrock Prescott 800 دارم زمانی که برق وصل میشه ( یعنی کابل برق رو به پاور وصل می کنم ) کامپیوتر خودبخود روشن میشه و بعد از چند ثانیه خاموش میشه و دیگه کار نمی کنه و باید باز برق رو قطع کنم وهی تکرار میشه

با سلام ببینید آیا در کانکتور 24 پین سیم سبز به سیم های سیاه اتصال دارد ؟

:dast:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
یا سلام دوست عزیز
میشه ادرس محل فروش تستر رو بدین من توی کرج پیدا نکردم اگه درس دقیق محل فروش دیباگرو بدین ممننون میشم

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
با سلام
مین برد ga-8i865p دارم که یک هفته پیش آیسی پل جنوبی آن سوخته بود و سوختگی و داغی آن از مشخصات سوخته بودن آن می داد من آن را دادم و برایم تعویض کردند و روز اول روشن شد و پاور آن را هم تعویض کردم روز بعد می خواستم مین دیگری را امتحان کنم سی پیو آن را درآوردم و روی مین دیگری انداختم بعد که سی پیو را سر جای خودش انداختم دیگر مین بالا نیامد
سی پیو را روی مین دیگری انداختم سی پیو مشکلی نداشت کارت و گرافیک ورم پاور را تعویض کردم و حتی بایوس را clear cmos کردم باز هم مشکل حل نشد وقتی هم اسپیکر روی مین می اندازم و رم را در می آورم بوق نمی زند و آیسی پل جنوبی هم داغ و سوختگی ندارد

با عرض سلام شما کد دیباگرتان را بفرمایید تا بهتر راهنمایی کنیم
متشکرم

tofan_2050

کاربر
2008-04-21
72
75
یک مادربرد IWill برد قرمز هم دارم که تصویر نمیاد و دیباگر کد C1C0 رو میده
یک مادربرد msi برد قرمز هم دارم که لوگوی اولش میاد و دیگه هیچی کار نمیکنه و تو همون وضعیت میمونه و دیباگر کد 66FF رو میده

آخرین ویرایش:

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
آقای داوود پور اگر خواستم ولتاز قسمت رم را در مین ga-8i865p بگیرم باید قطعات را در این مین ولتاز بگیرم

آخرین ویرایش:

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
یک مادربرد IWill برد قرمز هم دارم که تصویر نمیاد و دیباگر کد C1C0 رو میده
یک مادربرد msi برد قرمز هم دارم که لوگوی اولش میاد و دیگه هیچی کار نمیکنه و تو همون وضعیت میمونه و دیباگر کد 66FF رو میده

با سلام دوست عزیز مادر بد msiبایوس را اپدیت کن ویا خازنهای کنار رم را تعویض کن ایویل بایوس چک شود بعد تغذیه رم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nekooee
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا