اگه این طوری باشه شما تو یکی از لاین های ولتاژ اتصال کوتاه داری مثلا یه قطعه ای سوخته و 3.3 به زمین اتصال پیدا کرده بنابرین در اولین قدم شما باید همه موسفت ها را از نظر شورت شدگی چک کنید:dast:
با سلام من مادربرد asrock Prescott 800 دارم زمانی که برق وصل میشه ( یعنی کابل برق رو به پاور وصل می کنم ) کامپیوتر خودبخود روشن میشه و بعد از چند ثانیه خاموش میشه و دیگه کار نمی کنه و باید باز برق رو قطع کنم وهی تکرار میشه
با سلام
مین برد ga-8i865p دارم که یک هفته پیش آیسی پل جنوبی آن سوخته بود و سوختگی و داغی آن از مشخصات سوخته بودن آن می داد من آن را دادم و برایم تعویض کردند و روز اول روشن شد و پاور آن را هم تعویض کردم روز بعد می خواستم مین دیگری را امتحان کنم سی پیو آن را درآوردم و روی مین دیگری انداختم بعد که سی پیو را سر جای خودش انداختم دیگر مین بالا نیامد
سی پیو را روی مین دیگری انداختم سی پیو مشکلی نداشت کارت و گرافیک ورم پاور را تعویض کردم و حتی بایوس را clear cmos کردم باز هم مشکل حل نشد وقتی هم اسپیکر روی مین می اندازم و رم را در می آورم بوق نمی زند و آیسی پل جنوبی هم داغ و سوختگی ندارد
یک مادربرد IWill برد قرمز هم دارم که تصویر نمیاد و دیباگر کد C1C0 رو میده
یک مادربرد msi برد قرمز هم دارم که لوگوی اولش میاد و دیگه هیچی کار نمیکنه و تو همون وضعیت میمونه و دیباگر کد 66FF رو میده
یک مادربرد IWill برد قرمز هم دارم که تصویر نمیاد و دیباگر کد C1C0 رو میده
یک مادربرد msi برد قرمز هم دارم که لوگوی اولش میاد و دیگه هیچی کار نمیکنه و تو همون وضعیت میمونه و دیباگر کد 66FF رو میده