آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khoolad

کاربر
2007-09-20
72
161
با سلام خدمت شما عزيزان بخش مادربرد من يه مشكل بزرگ دارم از اساتيد بزرگ خواهشمندم با حوصله مطلب منو بخونيين اگه راهنمايي دوستان ساده باشه خودم انجام ميدم اگر نه با ذكر قيمت تعمير برام پيام خصوصي بزنيين تا در اسرع وقت با پاداش براتون پستش كنم
من تعمير كار تلوزيون در شهر كوچكمون هستم در كنار تعميرات سيستم هم ميبندم در ميان اينهمه سيستم به يه مشكل بزرگ برخوردم كه باعث شد 4 تا مادربرد نو رو در عرض چند دقيقه بسوزم شركتي كه باهاش كار ميكردم در مشهد(كامپيوتر 2000) يه مادر برد جديد به نام - اي سونيك -كه
با ساپورت سي پي يو قديم و قطعات جديد برام فرستاد چندتايي بستم كار ميكرد در دفعه بعد كه لوازم درخواست كردم يه نوع پاوري رو فرستاد كه بعدا فهميدم كه با اين نوع مادر برد مچ نبود و باعث سوختن مادر برد ها ميشد در صورتيكه پاورها روي مين برد هاي ديگه كار ميكرد و سالم بودند اما سوختن 4 تا مين قصه درازي داره كه بيش از اين باعث درد سرتون نميشم زمانيكه مادر برد نو رو با اين پاور نصب ميكردم همين اول كه برق رو وصل ميكردم بدون زدن كليد پاور خودش روشن ميشد در ضمن الان با پاور مدل ديگه هم ميبندم همون طوريه و اصلا هيچ عكس العملي از خودش نشون نميده نه بوق ميزنه و نه مانيتور رو روشن ميكنه هر 4 تاش مثل همن و يه مشكل دارند منتظر پاسخ ميمونم و اگه سوالي دارين يا اگه ميخواين كه ولت قسمتي رو بگيرم در خدمت هستم فقط خواهش ميكنم كمكم كنيين

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
با سلام خدمت شما عزيزان بخش مادربرد من يه مشكل بزرگ دارم از اساتيد بزرگ خواهشمندم با حوصله مطلب منو بخونيين اگه راهنمايي دوستان ساده باشه خودم انجام ميدم اگر نه با ذكر قيمت تعمير برام پيام خصوصي بزنيين تا در اسرع وقت با پاداش براتون پستش كنم
من تعمير كار تلوزيون در شهر كوچكمون هستم در كنار تعميرات سيستم هم ميبندم در ميان اينهمه سيستم به يه مشكل بزرگ برخوردم كه باعث شد 4 تا مادربرد نو رو در عرض چند دقيقه بسوزم شركتي كه باهاش كار ميكردم در مشهد(كامپيوتر 2000) يه مادر برد جديد به نام - اي سونيك -كه با ساپورت سي پي يو قديم و قطعات جديد برام فرستاد چندتايي بستم كار ميكرد در دفعه بعد كه لوازم درخواست كردم يه نوع پاوري رو فرستاد كه بعدا فهميدم كه با اين نوع مادر برد مچ نبود و باعث سوختن مادر برد ها ميشد در صورتيكه پاورها روي مين برد هاي ديگه كار ميكرد و سالم بودند اما سوختن 4 تا مين قصه درازي داره كه بيش از اين باعث درد سرتون نميشم زمانيكه مادر برد نو رو با اين پاور نصب ميكردم همين اول كه برق رو وصل ميكردم بدون زدن كليد پاور خودش روشن ميشد در ضمن الان با پاور مدل ديگه هم ميبندم همون طوريه و اصلا هيچ عكس العملي از خودش نشون نميده نه بوق ميزنه و نه مانيتور رو روشن ميكنه هر 4 تاش مثل همن و يه مشكل دارند منتظر پاسخ ميمونم و اگه سوالي دارين يا اگه ميخواين كه ولت قسمتي رو بگيرم در خدمت هستم فقط خواهش ميكنم كمكم كنيين
دوست عزیز شما ولتاژ های پایه کریستالرا اعلام کن و در صورت احتیاج اعلام نمایید تا آدرس را برایتان با پیغام خصوصی بفرستم
متشکرم

mahditala

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
183
367
مادربرد ایسوز مدل p4p800se با دیباگر ارور d0 میده مشکل کجاست بایوس را هم پروگرم کردم بازم بالا نمیاد

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
مادربرد ایسوز مدل p4p800se با دیباگر ارور d0 میده مشکل کجاست بایوس را هم پروگرم کردم بازم بالا نمیاد

باعرض سلام خدمت شما دوست عزیز شما با فشار بر روی چیپ جنوبی و شمالی مادربرد را سویچ کنید و نتیجه را علام کنید
موفق باشی

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
برای تشخیص سوختگی چیپ جنوبی و شمالی و io به جز داغ شدن شدید چه مراحلی را باید طی کرد

majid_tech

کاربر
با سلام خدمت همه دوستان
من یه مادر بورد gigabyte-ga-k8nsدارم
مشکل اینه که cpuداغ نمیکنه بوق هم نمیده

با سلام . شما موسفتهای دور و بر cpu ار چک کنید . احتمال قوی تغذیه cpu قطع است

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا