آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
برا مادبردهایی که اصلا روشن نمیشن حتی با شورت کردن
حتی بدون atx شورت کردم روشن نمیشه چکار باید کرد؟
پاور سالمه لطفا راهنمایی کنین سه تا مادربرد به این صورت دارم
ََ Albatron pm 800 pro ,
Abit 145g
با سلام دوست عزیز برای تعمیر چنین مادر بردهای ابتدا فرمان پاور را اتصال کوتاه کنید سپس مادر برد را از لحاظ گرمای قطعات چک کنید قطعه مشکوک را بیرون اورید اغلب اوقات اتالی در مسیرatxاست وگاهی چیپ میسوزد اگر مسیرatxباشد یک لحظه فن میچرخد اگر چیپ باشد حالتهای زیادی رخ میدهد (روشن نشدن.بالا نیامدن .نشناختن پورتها و...)

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
سلام
من کیسم روشن بود پشت کیس هم باز بود یک دفعه چای داخل کیس من سیریع خاموش کردم با سشوار هم خشکش کردم ولی بعدش روشن نشد بعد چند ساعت زدم روشن شد برای بار دوم باز روشن نشد من هم تعمیر کار هستم ولی کار من تلوزیون وغیره در ضمن اب قسمت کارت گرافیک ریخت درضمن پاور هم سالم هست اگه پاور سالم نبود که بعضی وقتها روشن نمیشد اگه راهنمای بفرماین ممنون میشم اسم مادر برد مشخص نیست ولی این که من میبینم اینهecs / ddri

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام
من کیسم روشن بود پشت کیس هم باز بود یک دفعه چای داخل کیس من سیریع خاموش کردم با سشوار هم خشکش کردم ولی بعدش روشن نشد بعد چند ساعت زدم روشن شد برای بار دوم باز روشن نشد من هم تعمیر کار هستم ولی کار من تلوزیون وغیره در ضمن اب قسمت کارت گرافیک ریخت درضمن پاور هم سالم هست اگه پاور سالم نبود که بعضی وقتها روشن نمیشد اگه راهنمای بفرماین ممنون میشم اسم مادر برد مشخص نیست ولی این که من میبینم اینهecs / ddri
با سلام دوست عزیز مادر برد را باز کنید وقسمتهایکه چای در ان نفوذ کرده را با تینر بشوید مخوصا بایوس ورم سپس خشک کنید ونتیجه را اعلام کنید

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
شما پرسش را به طور کامل مطرح نمیکنید بعد که آدم میخواد شما رو راهنمایی کنه یه جواب دیگه میدید
:confused:

شما وقتی پاور را شورت میکنید آیا فن پاور کار میکنه یا یه سوت خیلی نازک از تو پاور میاد

:confused:

شرمنده
شما لطف کنید هردو حالت رو بفرمایید که باید چکار کرد؟

اما مادبردی که من دارم یه سوت خیلی نازک از تو پاور میاد

آخرین ویرایش:

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
سلام دوستان
تستر رو از کجا باید بخرم ایا تستر همون دیباگر هست یا باهم فرق دارن مندر کرج هستم توی کرج کسی سراغ داره کجا میفروشن اگهراهنما کنین ممنون میشم

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
سلام مجدد
من کیس رو باز کردم پیچ های مادربرد رو باز کردم درست شد مشکل که الان دارم میخوام ویندوز عوض کنم تمام مراحل رو انجام میدم تا اون جای پیش میرم میخواد وارد صفحه f8 بشه هارد رو نمیشناسه هارد با کابل ساتا هست ولی با adeرا میشناسه ولی ساتا را نمیشناسه اگه راهنمای کنین ممنون میشم

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
سلام مجدد
من کیس رو باز کردم پیچ های مادربرد رو باز کردم درست شد مشکل که الان دارم میخوام ویندوز عوض کنم تمام مراحل رو انجام میدم تا اون جای پیش میرم میخواد وارد صفحه f8 بشه هارد رو نمیشناسه هارد با کابل ساتا هست ولی با adeرا میشناسه ولی ساتا را نمیشناسه اگه راهنمای کنین ممنون میشم

با سلام ، دوست عزیز موارد زیر را بدقت چک کنید :

در اثر ریختن چای یا آب روی برد نارسایی ایجاد میشود و باعث میشود گاهی مادربرد شما تصویر بدهد و گاهی هم تصویر ندهد که با شستشو بوسیله اسپری خشک یا تینر و مسواک معمولا مشکل حل میشود . (در صورتی که در اثر ریختن چای قطعه ای نسوخته باشد ) .

ابتدا وارد setup شوید و ببینید هارد sata شناسایی شده است یا خیر ؟ اگر شناخته نشده بود مراحل زیر را بررسی کنید :

پورت sata را از روی مادربرد چک کنید .

کابل های برق و دیتای sata که به هارد متصل شده اند را تعویض کنید .

فیش برقی که از پاور به هارد متصل میشود را دقیق چک کنید و ببینید که ولتاژ کافی دارد یا نه ؟

در انتها اگر تمام مراحل بالا را چک کردید و مشکل نداشت به احتمال خیلی زیاد برد هارد شما سوخته است .

با تشکر.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: karim_9

tofan_2050

کاربر
2008-04-21
72
75
با سلام من مادربرد asrock Prescott 800 دارم زمانی که برق وصل میشه ( یعنی کابل برق رو به پاور وصل می کنم ) کامپیوتر خودبخود روشن میشه و بعد از چند ثانیه خاموش میشه و دیگه کار نمی کنه و باید باز برق رو قطع کنم وهی تکرار میشه

آخرین ویرایش:

کورش 5

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-06-23
270
1,216
با عرض سلام وخسته نباشيدخدمت اساتيدمحترم
چندسوال داشتم.يكي اينكه بعضي ازوقتهاهنگامي كه دارم بااينترنت كارميكنم وميخواهم واردسايت ديگري بشوم وارد نميشودوپيغام خطاميدهد.وديگرهمBack نميكندومجبور ميشوم پنجره راببندم.ودرهمين زمان اگربخواهم ازاينترنت خارج شوم ان پنجره ايي كه مربوط به ديسكانت شدن است لحظه اي ميايدوميرود.وديگرهيچ كاري انجام نميدهدمگراينكه يا با Start خاموش كنم ويا اينكه ريست كنم تادرست شود. سوال بعدي راجع WORD است به اين صورت كه
زماني كه مطلبي را مي نويسم زماني كه بخوام فاصله بندازم نقطه مي اندازد و زيركلمات خطهايي قرمزرنگ وبصورت هفت - هشت مي اندازد. البته word 2003 ميباشد.
ممنون ميشوم كه راهنماييم فرمايد.باتشكرمجدد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
مین برد ga-8i865p دارم که یک هفته پیش آیسی پل جنوبی آن سوخته بود و سوختگی و داغی آن از مشخصات سوخته بودن آن می داد من آن را دادم و برایم تعویض کردند و روز اول روشن شد و پاور آن را هم تعویض کردم روز بعد می خواستم مین دیگری را امتحان کنم سی پیو آن را درآوردم و روی مین دیگری انداختم بعد که سی پیو را سر جای خودش انداختم دیگر مین بالا نیامد
سی پیو را روی مین دیگری انداختم سی پیو مشکلی نداشت کارت و گرافیک ورم پاور را تعویض کردم و حتی بایوس را clear cmos کردم باز هم مشکل حل نشد وقتی هم اسپیکر روی مین می اندازم و رم را در می آورم بوق نمی زند و آیسی پل جنوبی هم داغ و سوختگی ندارد

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bosaeidi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا