آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با عرض سلام خدمت دوست خوبم آقای داودپور ، میخواستم بپرسم آیا پروگرامری که معرفی کردید قابلیت آپدیت بایوس انواع پلیرها (mp3-mp4-mp5 ) و همچنین بایوس نوت بوک ها ( معروف به بایوس حوله ای ) را دارد ؟

دوم اینکه آیا آداپتور یا تبدیل های آن در بازار موجود است ؟ آیا در صورتی که بایوس جدیدی به بازار عرضه شود ، شرکت سازنده پروگرامر از لحاظ پشتیبانی آداپتورها و تبدیل های آن خدماتی ارائه میدهد ؟

با تشکر از شما .
با سلام دوست عزیز پروگرامر ذکر شده قابلیت اپدیت را دارد هم از نظر نرم افزاری وهم سخت افزاری بله برای پروگرام کردن انواع فلشها وبایوسهای موجود کاربرد دارد در رابطه با اداپتور در حال حاضر اداپتورهای plcc32/tsop 48/tsop 32 ,tsop40 بردها کفی ان موجود است در رابطه با پشتیبانی اگر ایسی جدیدی به بازار عرضه شود ودستگاه انرا ساپورت نکند با ایمیل به شرکت شرکت انرا بر روی سایت ویا راهکار ی برای ان قرار میدهد با تشکر

majid_tech

کاربر
کار این سوکت برق چیه؟ از پاور به اون وصل کنیم یا خروجی می ده؟
http://rapidshare.com/files/331837401/A.jpg.html

با سلام

پاورهای atx12 v 1.3 یک کانکتور کمکی 6 پینی دارد که آن را aux مینامیم که برق اضافی 3.3 و 5 را به مادربرد میرساند این مساله موجب بروز مشکلاتی شد از جمله مشکلات این بود که cpu های AMD نیاز به AUX داشتند در صورتی که اینتل فقط از کانکتور p4 استفاده میکرد بنابرین برخی از تولید کنندگان مادربرد به این فقکر افتادند که به جای گذاشتن دو کانکتور برق از کانکتور molex یا همون برق IDE استفاده کردند:bs_iloveyou:

july61981

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-16
344
392
برا مادبردهایی که اصلا روشن نمیشن حتی با شورت کردن
حتی بدون atx شورت کردم روشن نمیشه چکار باید کرد؟
پاور سالمه لطفا راهنمایی کنین سه تا مادربرد به این صورت دارم
ََ Albatron pm 800 pro ,
Abit 145g

majid_tech

کاربر
برا مادبردهایی که اصلا روشن نمیشن حتی با شورت کردن
حتی بدون atx شورت کردم روشن نمیشه چکار باید کرد؟
پاور سالمه لطفا راهنمایی کنین سه تا مادربرد به این صورت دارم
ََ Albatron pm 800 pro ,
Abit 145g

شما پرسش را به طور کامل مطرح نمیکنید بعد که آدم میخواد شما رو راهنمایی کنه یه جواب دیگه میدید
:confused:

شما وقتی پاور را شورت میکنید آیا فن پاور کار میکنه یا یه سوت خیلی نازک از تو پاور میاد

:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا