microbit
کاربر
با سلام و تشکر...
دست کم با 10 پاور نو تست کردم...
دست کم با 10 پاور نو تست کردم...
سلام من یه مادر بورد مرکوری به مدل زیر دارم
http://www.mercury-pc.com/product-de...productid=439#
وقتی کلید پاور رو میزنم از پاور برای روشن شدن برق نمیکشه
فقط یه لحظه کوتاه فن تکون میخوره
مشکل از کجا میتونه باشه؟
مادربورد رو با 3 تا پاور سالم 500 و 400 و 350 وات تست کردم ولی جواب نداد
برد روی میز هستش و فقط کابل 20 پین پاور بهش وصل هستش
دستم رو به کنار جا پیچ مادربرد میزنم برق میگیرتم
بایوس هم با بایوس یه مادربورد دیگه مثل خودش عوض کردم ولی باز جواب نداد
بعد از اینکه پاور روشن میشه و خاموش می کنه حتما سیم برق یا کلیدش رو باید قطع کنم و دوباره وصل کنم تا سیستم روشن بشه(یعنی یه لحظه فن تکون بخوره)
یکی از مسفت ها وقتی که مولتی متر روی بوق بود و به پایه هاش وصل میکردم بوق میزد و وقتی که مسفت رو از مین جدا کردم و با مولتی متر امتحان کردم دیگه بوق نزد و مجبور شدم دوباره سر جای خودش لحیم کنم
دیگه کدوم یکی از قطعات رو امتحان کنم؟
با سلام خدمت اساتید و مهندسین محترم سایت که واقعاً از دادن هیچ اطلاعاتی به کاربرا دریغ نمیکنن و صمیمانه کمک میکنن ... ممنونم از شما..
دوستان بنده فروشگاه کامپیوتر دارم و گهگاهی دست به تعمیرات هم میزنم.. برای اولین بار میخوام یک مادر برد رو تعمیر کنم
تقریباً تمام مطالب و پرسش و پاسخهای پستهای قبلی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم...
اما سوال من:
یک مدل مادر برد ASUS P4XP-X که تا قبل از رسیدن به دست من روشن بوده و صاحبش واسه تعویض ویندوز آورده بود پیش من.. وقتی وصلش کردم دیدم سیستم اصلاً بوت نمیشه... و هیچ بوقی هم نمیزنه ولی روشنه...
فرداش دیدم به کل مادر برد اصلاً روشن نمیشه ولی led سبز روی برد برق رو دریافت میکنه و روشنه
خلاصه تمام کارهای اولیه رو انجام دادم
1. باطری رو در آوردم و بایوس رو ریست کردم
2. تمام کابلها و قطعات رو جدا کردم و قطعه به قطعه پیش رفتم ولی باز مادر برد روشن شد ولی بوت نشد
3. قطعات اصلی رو تعویض کردم ولی باز نشد و حتی از پاور نو هم استفاده کردم
4. با تستر که امتحان کردم فقط چنتا از چراغهای led روی تستر روشن و خاموش میشن و همزمان با اون صدای تیک تیک از داخل پاور شنیده میشه و مادربرد هم که از روی فن CPU مشخصه ظاهراً قطع و وصل میشه (یک حالت اتصالی مانند داره)
5. با هیتر پینهای پشت مین و پایه های کلیه خازنها رو یک بار هویه کاری کردم و احتمال لحیم سردی رو از بین بردم و نشتی هم در خازنها ندیدم
با اینحال مشکل همچنان باقیست و پاور مدام تیک تیک میزنه.
خواهش میکنم لطفاً اگر قطعه ای جهت تست مد نظر هست نحوه تست و مقدار بازدهی اون رو ذکر بفرمائید که سریعتر بتونم نتیجه رو اعلام کنم
با تشکر از شما... و با عرض پوزش فعلاً گذاشتن عکس برام مقدور نیست
منتظرم
بله باید مدتی پاور رو خاموش کنیم و بعد روشن کنیم یا کابل برق رو یه بار بکنیم و دوباره وصل کنیمبا سلام آیا برای روشن کردن دوباره بعد از تکان خوردن فن نیاز است کلید پشت پاور را مدتی خاموش کنیم و دوباره روشن کنیم اگر اینطور باشد شما اتصال کوتاه در یکی از مسیرهای ولتاژ(3.3 -5-12-...) دارید شما اول ماسفتها را از لحاظ شرت شدگی چک کنید و خازنها را از نظر ظاهری بررسی کنید نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید!
12 زرد و 5 قرمز و 3.3 سبز هستش
کابل مشکی مولتی متر رو به یکی از سیمهای مشکی 20 پین برد وصل کردم و کابل قرمز مولتی متر رو از پشت برد به رنگها اتصال دادم ولی هیچ کدوم بوق نزد
سلامنه
12= زرد
5= قرمز
3.3= نارنجی شما همون مافت را از ندار خارج کن و ببین مشکلت حل میشه یعنی سیستم کارمیکنه؟ درسته که باید یک جایی ایراد بده چون ماسفت را حذف کردی و لی تست کن ببین به صورت پایدار کار میکنه؟؟؟ نتیجه را تاعلام کن