آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

321

کاربر
2007-09-03
30
226
اسیلسکوپ20 mhz دارم
دوستان آیا
نقاط مخصوصی برای تست روی مین برد وجود دارد تا
از سلامت ان مطمئن شوم (شکل موجش)

321

کاربر
2007-09-03
30
226
حالا هر قسمتی که ممکنه
فرق نمیکنه

fariborz tehrani

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-11
15
5
سلام من یه مادربورد سویوp4-s661fx daragonدارم نمی دونم چرا سیگنال نمی ده الیته قطع ووصل میشه جالب اینکه از امروز نه سیگنال به طور کامل قطع شده و با استارت حتی فن سی پی یو کار نمی کنه ابته یه تکون میخوره اما دیگه هیچ مین هم کامل از کیس باز کردم وجداست وجالب اینکه وقتی سیم پاور 2 چهار پین رو جدا کنم بعد روشن کنم فن سی پی یو به طور کامل ودرست کار می کنه البته بدون سیگنال میشه لطفا راهنمائی کنید البته چند تا ÷اور هم عوض کردم نشد

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
سلام من یه مادربورد سویوp4-s661fx daragonدارم نمی دونم چرا سیگنال نمی ده الیته قطع ووصل میشه جالب اینکه از امروز نه سیگنال به طور کامل قطع شده و با استارت حتی فن سی پی یو کار نمی کنه ابته یه تکون میخوره اما دیگه هیچ مین هم کامل از کیس باز کردم وجداست وجالب اینکه وقتی سیم پاور 2 چهار پین رو جدا کنم بعد روشن کنم فن سی پی یو به طور کامل ودرست کار می کنه البته بدون سیگنال میشه لطفا راهنمائی کنید البته چند تا ÷اور هم عوض کردم نشد

با سلام ، به احتمال زیاد روی مادربرد کنار سوکت 12 ولت قطعه ای اتصال کوتاه شده ؛ یا فت کنار سوکت 12 ولت یا فتهای کنار سوکت cpu با دنبال کردن مسیر و تست قطعات میتونید به قطعه معیوب برسید .
موفق باشید .

321

کاربر
2007-09-03
30
226

درود بر شما
به این پین چهارتای نگاه کن مدار اون دنبال کن
سیمهای زردو
حالا سه عدد خازن باید موازی باشه
اونرا از مدار خارج کن
حالا هر دوی فیشهای پاور وصل
اگر خوب شدسیستم بالاامد نتیجه را اعلام تا عیب بگم

fariborz tehrani

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-11
15
5
درود بر شما
به این پین چهارتای نگاه کن مدار اون دنبال کن
سیمهای زردو
حالا سه عدد خازن باید موازی باشه
اونرا از مدار خارج کن
حالا هر دوی فیشهای پاور وصل
اگر خوب شدسیستم بالاامد نتیجه را اعلام تا عیب بگم

با سلام روی مدار به موازات سوکت چها پین (پاور2) دو خازن موازی وجود دارد چه کار کنم البته کنار دو خازن بعد از یه r60 یه خازن بعد r60بعدخازن r60 وخازن اخر حلا کدوم خازنها را خارج کنم با تشکر

321

کاربر
2007-09-03
30
226
درود
خازنهای شیمی نه جامد با ظرفیت 1000 الی 4000 در این محدود رنج
از نقطه شروع چهار پین تا جای قبل از موسف هرچی موازی است بااین
ظرفیت است در بیاربصورت استاندار باید سه خازن باشه
قبل از هویه کاری از وارد بودن با هویه مطمئن باش
هویه 40 وات نوک قلع اندود شده بهمراه روغن لحیم
آلمانی باشه بهتر
از فشار دادن نوک هویه بر پایهای خازن پرهیز
کن اول کمی روغ به پایها بزن
بعد نوک هویه بر پایه بذار تا لحیم مذاب گردد
سپس با چپ و راست کردن خازن بیرون بیار
اگر هیتر داشتی گه بهتر حرارت زیاد باد کم(بجای روغن کمی فلکس بزن)ی
موق باشی

microbit

کاربر
2009-05-07
63
308
گیلان
www.azadshop.net
با سلام خدمت اساتید و مهندسین محترم سایت که واقعاً از دادن هیچ اطلاعاتی به کاربرا دریغ نمیکنن و صمیمانه کمک میکنن ... ممنونم از شما..
دوستان بنده فروشگاه کامپیوتر دارم و گهگاهی دست به تعمیرات هم میزنم.. برای اولین بار میخوام یک مادر برد رو تعمیر کنم
تقریباً تمام مطالب و پرسش و پاسخهای پستهای قبلی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم...
اما سوال من:
یک مدل مادر برد ASUS P4XP-X که تا قبل از رسیدن به دست من روشن بوده و صاحبش واسه تعویض ویندوز آورده بود پیش من.. وقتی وصلش کردم دیدم سیستم اصلاً بوت نمیشه... و هیچ بوقی هم نمیزنه ولی روشنه...
فرداش دیدم به کل مادر برد اصلاً روشن نمیشه ولی led سبز روی برد برق رو دریافت میکنه و روشنه
خلاصه تمام کارهای اولیه رو انجام دادم
1. باطری رو در آوردم و بایوس رو ریست کردم
2. تمام کابلها و قطعات رو جدا کردم و قطعه به قطعه پیش رفتم ولی باز مادر برد روشن شد ولی بوت نشد
3. قطعات اصلی رو تعویض کردم ولی باز نشد و حتی از پاور نو هم استفاده کردم
4. با تستر که امتحان کردم فقط چنتا از چراغهای led روی تستر روشن و خاموش میشن و همزمان با اون صدای تیک تیک از داخل پاور شنیده میشه و مادربرد هم که از روی فن CPU مشخصه ظاهراً قطع و وصل میشه (یک حالت اتصالی مانند داره)
5. با هیتر پینهای پشت مین و پایه های کلیه خازنها رو یک بار هویه کاری کردم و احتمال لحیم سردی رو از بین بردم و نشتی هم در خازنها ندیدم
با اینحال مشکل همچنان باقیست و پاور مدام تیک تیک میزنه.
خواهش میکنم لطفاً اگر قطعه ای جهت تست مد نظر هست نحوه تست و مقدار بازدهی اون رو ذکر بفرمائید که سریعتر بتونم نتیجه رو اعلام کنم
با تشکر از شما... و با عرض پوزش فعلاً گذاشتن عکس برام مقدور نیست
منتظرم

majid_tech

کاربر
با سلام خدمت اساتید و مهندسین محترم سایت که واقعاً از دادن هیچ اطلاعاتی به کاربرا دریغ نمیکنن و صمیمانه کمک میکنن ... ممنونم از شما..
دوستان بنده فروشگاه کامپیوتر دارم و گهگاهی دست به تعمیرات هم میزنم.. برای اولین بار میخوام یک مادر برد رو تعمیر کنم
تقریباً تمام مطالب و پرسش و پاسخهای پستهای قبلی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم...
اما سوال من:
یک مدل مادر برد asus p4xp-x که تا قبل از رسیدن به دست من روشن بوده و صاحبش واسه تعویض ویندوز آورده بود پیش من.. وقتی وصلش کردم دیدم سیستم اصلاً بوت نمیشه... و هیچ بوقی هم نمیزنه ولی روشنه...
فرداش دیدم به کل مادر برد اصلاً روشن نمیشه ولی led سبز روی برد برق رو دریافت میکنه و روشنه
خلاصه تمام کارهای اولیه رو انجام دادم
1. باطری رو در آوردم و بایوس رو ریست کردم
2. تمام کابلها و قطعات رو جدا کردم و قطعه به قطعه پیش رفتم ولی باز مادر برد روشن شد ولی بوت نشد
3. قطعات اصلی رو تعویض کردم ولی باز نشد و حتی از پاور نو هم استفاده کردم
4. با تستر که امتحان کردم فقط چنتا از چراغهای led روی تستر روشن و خاموش میشن و همزمان با اون صدای تیک تیک از داخل پاور شنیده میشه و مادربرد هم که از روی فن cpu مشخصه ظاهراً قطع و وصل میشه (یک حالت اتصالی مانند داره)
5. با هیتر پینهای پشت مین و پایه های کلیه خازنها رو یک بار هویه کاری کردم و احتمال لحیم سردی رو از بین بردم و نشتی هم در خازنها ندیدم
با اینحال مشکل همچنان باقیست و پاور مدام تیک تیک میزنه.
خواهش میکنم لطفاً اگر قطعه ای جهت تست مد نظر هست نحوه تست و مقدار بازدهی اون رو ذکر بفرمائید که سریعتر بتونم نتیجه رو اعلام کنم
با تشکر از شما... و با عرض پوزش فعلاً گذاشتن عکس برام مقدور نیست
منتظرم

با سلام با پاور دیگری امتحان کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا