سلام من یه مادربورد سویوp4-s661fx daragonدارم نمی دونم چرا سیگنال نمی ده الیته قطع ووصل میشه جالب اینکه از امروز نه سیگنال به طور کامل قطع شده و با استارت حتی فن سی پی یو کار نمی کنه ابته یه تکون میخوره اما دیگه هیچ مین هم کامل از کیس باز کردم وجداست وجالب اینکه وقتی سیم پاور 2 چهار پین رو جدا کنم بعد روشن کنم فن سی پی یو به طور کامل ودرست کار می کنه البته بدون سیگنال میشه لطفا راهنمائی کنید البته چند تا ÷اور هم عوض کردم نشد
سلام من یه مادربورد سویوp4-s661fx daragonدارم نمی دونم چرا سیگنال نمی ده الیته قطع ووصل میشه جالب اینکه از امروز نه سیگنال به طور کامل قطع شده و با استارت حتی فن سی پی یو کار نمی کنه ابته یه تکون میخوره اما دیگه هیچ مین هم کامل از کیس باز کردم وجداست وجالب اینکه وقتی سیم پاور 2 چهار پین رو جدا کنم بعد روشن کنم فن سی پی یو به طور کامل ودرست کار می کنه البته بدون سیگنال میشه لطفا راهنمائی کنید البته چند تا ÷اور هم عوض کردم نشد
درود بر شما
به این پین چهارتای نگاه کن مدار اون دنبال کن
سیمهای زردو
حالا سه عدد خازن باید موازی باشه
اونرا از مدار خارج کن
حالا هر دوی فیشهای پاور وصل
اگر خوب شدسیستم بالاامد نتیجه را اعلام تا عیب بگم
با سلام خدمت اساتید و مهندسین محترم سایت که واقعاً از دادن هیچ اطلاعاتی به کاربرا دریغ نمیکنن و صمیمانه کمک میکنن ... ممنونم از شما..
دوستان بنده فروشگاه کامپیوتر دارم و گهگاهی دست به تعمیرات هم میزنم.. برای اولین بار میخوام یک مادر برد رو تعمیر کنم
تقریباً تمام مطالب و پرسش و پاسخهای پستهای قبلی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم...
اما سوال من:
یک مدل مادر برد asus p4xp-x که تا قبل از رسیدن به دست من روشن بوده و صاحبش واسه تعویض ویندوز آورده بود پیش من.. وقتی وصلش کردم دیدم سیستم اصلاً بوت نمیشه... و هیچ بوقی هم نمیزنه ولی روشنه...
فرداش دیدم به کل مادر برد اصلاً روشن نمیشه ولی led سبز روی برد برق رو دریافت میکنه و روشنه
خلاصه تمام کارهای اولیه رو انجام دادم
1. باطری رو در آوردم و بایوس رو ریست کردم
2. تمام کابلها و قطعات رو جدا کردم و قطعه به قطعه پیش رفتم ولی باز مادر برد روشن شد ولی بوت نشد
3. قطعات اصلی رو تعویض کردم ولی باز نشد و حتی از پاور نو هم استفاده کردم
4. با تستر که امتحان کردم فقط چنتا از چراغهای led روی تستر روشن و خاموش میشن و همزمان با اون صدای تیک تیک از داخل پاور شنیده میشه و مادربرد هم که از روی فن cpu مشخصه ظاهراً قطع و وصل میشه (یک حالت اتصالی مانند داره)
5. با هیتر پینهای پشت مین و پایه های کلیه خازنها رو یک بار هویه کاری کردم و احتمال لحیم سردی رو از بین بردم و نشتی هم در خازنها ندیدم
با اینحال مشکل همچنان باقیست و پاور مدام تیک تیک میزنه.
خواهش میکنم لطفاً اگر قطعه ای جهت تست مد نظر هست نحوه تست و مقدار بازدهی اون رو ذکر بفرمائید که سریعتر بتونم نتیجه رو اعلام کنم
با تشکر از شما... و با عرض پوزش فعلاً گذاشتن عکس برام مقدور نیست
منتظرم