آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen.anjom

کاربر
2009-11-10
1
0
من 1مادر بورد asus دارم .بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا تمیاد.فقط فن cpu کار میده.کسیس میتونه کمکم کنه؟

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
من 1مادر بورد asus دارم .بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا تمیاد.فقط فن cpu کار میده.کسیس میتونه کمکم کنه؟

با سلام ، این ایراد خیلی دلیل میتونه داشته باشه شما باید بیشتر توضیح بدید ؛ مثلا اگر رم را بردارید سیستم بوق رم میزنه یا نه یا اینکه وقتی سیستم بالا میاد رفتارش عادیه یا وقتی بالا نمیاد اصلا تصویر نمیده یا ویندوز بالا نمیاد و ... شما توضیحات بیشتر بده تا دوستان بهتر بتونند شما را راهنمایی کنند .
با تشکر :boos:

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
بچه ها ای ارور دیباگر ماله چیه روی سون سگمنت فقط چهارتا خط میفته اینطوری
_ _ _ _

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
هر دو کار را انجام دادم ولی بازم روشن میشه ، ولی ایندفعه یه چیز دیگه هم متوجه شدم اینکه usb ها کار نمی کنن مثلا وقتی موس را بهشون وصل می کنم موس را میشناسه ولی کار نمی کنه یا وقتی فلش بهش وصل میکنم اصلا چراغ روی فلش روشن نمیشه البته یه بار روشن شد ولی خیلی کم نور !!!!!!:sadwalk:

دوست عزیز سلام :
اول از سالم بودن موس و فلش مطمئن شوید اگر سالم بودند ، مشکل از یو اس بی شما است که دو حالت دارد :
1- پورت یو اس بی خراب است که با تعویض درست میشود .
2- اگر با تعویض هم درست نشد و پورت سالم بود ، کنترلر یو اس بی معیوب است که اگر مارک و مدل مادربرد را بگویید ، دقیقآ به شما میگویم که کدام قطعه سوخته است .(در 90 درصد مادربردها کنترل یو اس بی به عهده پل یا چیپست جنوبی است که معمولا در صورت معیوب بودن به شدت داغ میکند یا بطور فیزیکی خال میزند ) .
با تشکر

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
ببخشید اقای davodporعلی اقا باز ستاره سهیل شده نیست لطف کن شما جواب منو بده
مادربرد گیگا مدل8i865p-g دارم که یکی ازماسفتهای تقذیه cpu سوخته بود تعویض کردم اما حالا وقتی روشن میکنمش دوتا ماسفت پایین اسلات رم بلای اسلات گرافیک سمت راست به شدت داغ میکنه .پل جنوبی هم به شدت داغ میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنین لینک عکس مادربرد روهم میزارم.باتشکر از دوستان درضمن شماره ماسفتها 06n03l
http://up.iranblog.com/3/1257242962.jpg

سلام دوست عزیز:
در این مدل مادریردهای گیگا معمولآ اول همون دو تا ماسفت میسوزه که اگر زود به دادش برسی که هیچ ولی اگر با همان حالت سوخته یا حالتی که کار میکند و خیلی داغ میکند کار کنی و چند بار خاموش و روشن کنید ، بلافاصله پل جنوبی میسوزد ، چون اون دو تا ماسفت کنترل ولتاژ پل جنوبی هستند .
حالا اگه شما ماسفتها را تعویض کردید و باز هم داغ میکند ، پل جنوبی سوخته است .
با تشکر

321

کاربر
2007-09-03
30
226
سلام
مین برد ga-8sd533 است
عیبش اینه وقتی روشنش میکنم یک بوق سلامت میزنه و مقدار رم گرافیک
نشود میده بعد کلن خاموش میشه تاکید میکنم خاموش میشه
بعضی وقتی همینکه دوشاخش به پریز بزنم خود بخوخد روشن میشه وبعد از اون
مراحل هم خاموش میشه
پاورو یکسره کنم کار میکونه
کارهای که انجام دادم پاور-گرافیک-رم-سی پی یو-را عوض کردم خوب نشد
ترانزیستورهای مسفت رادیات دار متوسط و ایسی رگولاتور apl تست شده
سالم است
بتعمیرات آشنای کامل دارم
لطفن اهل فن کمک کنید.

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
سلام دوست عزیز:
در این مدل مادریردهای گیگا معمولآ اول همون دو تا ماسفت میسوزه که اگر زود به دادش برسی که هیچ ولی اگر با همان حالت سوخته یا حالتی که کار میکند و خیلی داغ میکند کار کنی و چند بار خاموش و روشن کنید ، بلافاصله پل جنوبی میسوزد ، چون اون دو تا ماسفت کنترل ولتاژ پل جنوبی هستند .
حالا اگه شما ماسفتها را تعویض کردید و باز هم داغ میکند ، پل جنوبی سوخته است .
با تشکر

دستت درد نکنه که وقت میذاری وجواب میدی این ارور دیباگر رو نمیدو نی ماله چیه ببین دیباگر من دوتا سون سگمنت داره کنار سون سگمنتا هم دوردیف ledاست که نمایش ولتاژها و...هستند حالا همه ولتاژها درسته اما دیباگرم ledمربوط به زیست روشن میمونه وسون سگمنته هم به جای نشون دادن ارور چهارتا خط نشون میدن اینطوری

_ _ _ _ اینگار یه چیزی مادربرد رو درهمون حالت ریست نگه داشته میتونی کمکم کنی:eek:k:

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
دستت درد نکنه که وقت میذاری وجواب میدی این ارور دیباگر رو نمیدو نی ماله چیه ببین دیباگر من دوتا سون سگمنت داره کنار سون سگمنتا هم دوردیف ledاست که نمایش ولتاژها و...هستند حالا همه ولتاژها درسته اما دیباگرم ledمربوط به زیست روشن میمونه وسون سگمنته هم به جای نشون دادن ارور چهارتا خط نشون میدن اینطوری

_ _ _ _ اینگار یه چیزی مادربرد رو درهمون حالت ریست نگه داشته میتونی کمکم کنی:eek:k:
دوست عزیز بایوس چک کن چون اگه کد هگزی نباشه چیزی نشون داده نمیشه

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
سلام
مین برد ga-8sd533 است
عیبش اینه وقتی روشنش میکنم یک بوق سلامت میزنه و مقدار رم گرافیک
نشود میده بعد کلن خاموش میشه تاکید میکنم خاموش میشه
بعضی وقتی همینکه دوشاخش به پریز بزنم خود بخوخد روشن میشه وبعد از اون
مراحل هم خاموش میشه
پاورو یکسره کنم کار میکونه
کارهای که انجام دادم پاور-گرافیک-رم-سی پی یو-را عوض کردم خوب نشد
ترانزیستورهای مسفت رادیات دار متوسط و ایسی رگولاتور apl تست شده
سالم است
بتعمیرات آشنای کامل دارم
لطفن اهل فن کمک کنید.
دوست عزیز از دیباگر استفاده کن. بعد ببین کدام نقطه زیاد داغ میکنه؟ (میتونی در حالت استارت دستی چک کنی)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 321

321

کاربر
2007-09-03
30
226
دیباگر ندارم
موسفت های سی پی و ای سی درایور مسفت که داخیش حس
میشود ما بغی قطعات نرمال هستند
عیبش هنوزم پابرجاست
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا