mohsen.anjom
کاربر
- 2009-11-10
- 1
- 0
من 1مادر بورد asus دارم .بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا تمیاد.فقط فن cpu کار میده.کسیس میتونه کمکم کنه؟
من 1مادر بورد asus دارم .بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا تمیاد.فقط فن cpu کار میده.کسیس میتونه کمکم کنه؟
هر دو کار را انجام دادم ولی بازم روشن میشه ، ولی ایندفعه یه چیز دیگه هم متوجه شدم اینکه usb ها کار نمی کنن مثلا وقتی موس را بهشون وصل می کنم موس را میشناسه ولی کار نمی کنه یا وقتی فلش بهش وصل میکنم اصلا چراغ روی فلش روشن نمیشه البته یه بار روشن شد ولی خیلی کم نور !!!!!!:sadwalk:
ببخشید اقای davodporعلی اقا باز ستاره سهیل شده نیست لطف کن شما جواب منو بده
مادربرد گیگا مدل8i865p-g دارم که یکی ازماسفتهای تقذیه cpu سوخته بود تعویض کردم اما حالا وقتی روشن میکنمش دوتا ماسفت پایین اسلات رم بلای اسلات گرافیک سمت راست به شدت داغ میکنه .پل جنوبی هم به شدت داغ میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنین لینک عکس مادربرد روهم میزارم.باتشکر از دوستان درضمن شماره ماسفتها 06n03l
http://up.iranblog.com/3/1257242962.jpg
سلام دوست عزیز:
در این مدل مادریردهای گیگا معمولآ اول همون دو تا ماسفت میسوزه که اگر زود به دادش برسی که هیچ ولی اگر با همان حالت سوخته یا حالتی که کار میکند و خیلی داغ میکند کار کنی و چند بار خاموش و روشن کنید ، بلافاصله پل جنوبی میسوزد ، چون اون دو تا ماسفت کنترل ولتاژ پل جنوبی هستند .
حالا اگه شما ماسفتها را تعویض کردید و باز هم داغ میکند ، پل جنوبی سوخته است .
با تشکر
دوست عزیز بایوس چک کن چون اگه کد هگزی نباشه چیزی نشون داده نمیشهدستت درد نکنه که وقت میذاری وجواب میدی این ارور دیباگر رو نمیدو نی ماله چیه ببین دیباگر من دوتا سون سگمنت داره کنار سون سگمنتا هم دوردیف ledاست که نمایش ولتاژها و...هستند حالا همه ولتاژها درسته اما دیباگرم ledمربوط به زیست روشن میمونه وسون سگمنته هم به جای نشون دادن ارور چهارتا خط نشون میدن اینطوری
_ _ _ _ اینگار یه چیزی مادربرد رو درهمون حالت ریست نگه داشته میتونی کمکم کنیk:
دوست عزیز از دیباگر استفاده کن. بعد ببین کدام نقطه زیاد داغ میکنه؟ (میتونی در حالت استارت دستی چک کنی)سلام
مین برد ga-8sd533 است
عیبش اینه وقتی روشنش میکنم یک بوق سلامت میزنه و مقدار رم گرافیک
نشود میده بعد کلن خاموش میشه تاکید میکنم خاموش میشه
بعضی وقتی همینکه دوشاخش به پریز بزنم خود بخوخد روشن میشه وبعد از اون
مراحل هم خاموش میشه
پاورو یکسره کنم کار میکونه
کارهای که انجام دادم پاور-گرافیک-رم-سی پی یو-را عوض کردم خوب نشد
ترانزیستورهای مسفت رادیات دار متوسط و ایسی رگولاتور apl تست شده
سالم است
بتعمیرات آشنای کامل دارم
لطفن اهل فن کمک کنید.