آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdi_m

کاربر
2009-02-06
68
212
سلام به همه دوستان:bs_iloveyou:
سیستم من یه مدت که مانیتورش تصویر نداره البته روشن می شه و چشمک می زنه:smilie_help:
تا اون قسمت صفحه مشکی و مشخصات سیستم که نشون می ده هم تصویر داره بعد که نوبت ویندوز می شه دیگه صفحه سیاه میشه و مانیتور چراغش چشمک می زنه

لطفا راهنماییم کنید:sadwalk:
گرافیکم شکل داره یا مادربردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:smilie_help:
به احتمال زیاد مشکل از گرافیک می باشد با یک گرافیک دیگه امتحان کن

mehdi_m

کاربر
2009-02-06
68
212
تو این مدل مین ساتا بصورت اتومات شناخته نمیشود شما باید از داخل بایوس ساتا را فعال کنید.
برای این کار از سی دی مادربرد که داری یا یک سی دی مادربردی که reid داره روی فلاپی بریز و فلاپی رو داخل کامپیوتر بگذار و سی دی ویندوز را هم گذاشته و توسط سی دی رام بوت کرده در زمانی که پیغام f6 می دهد f 2 و بقیه گزینه ها ویندوز شروع به نصب شده و هارد شناسایی می شود :)

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام ، یک مادربرد دارم که وقتی کابل برق را متصل میکنم بدون زدن کلید پاور روشن میشه اگر لطف بفرمایید راهنمایی کنید ممنون میشم . ( البته تاپیکهای قبلی را تا صفحه 35 خوندم چیزی در این مورد ندیدم راستش حوصله ام نذاشت بقیه را بخونم !!! )
با تشکر

mehdi_m

کاربر
2009-02-06
68
212
اگر با گرفتن کلید پاور روی کیس خاموش شود ایرادی ندارد و کنترل شده است و لی اگر با گرفتن کلید خاموش نشد عیب از io است و io را عوض کن

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,339
خراسان رضوی
با سلام ، یک مادربرد دارم که وقتی کابل برق را متصل میکنم بدون زدن کلید پاور روشن میشه اگر لطف بفرمایید راهنمایی کنید ممنون میشم . ( البته تاپیکهای قبلی را تا صفحه 35 خوندم چیزی در این مورد ندیدم راستش حوصله ام نذاشت بقیه را بخونم !!! )
با تشکر
اول سوکت کلید پاور را از مین در بیار ببین بازم روشن میشود؟
دوم با پاور دیگری تست کن بیین بازم مشکل داره؟

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
اول سوکت کلید پاور را از مین در بیار ببین بازم روشن میشود؟
دوم با پاور دیگری تست کن بیین بازم مشکل داره؟

هر دو کار را انجام دادم ولی بازم روشن میشه ، ولی ایندفعه یه چیز دیگه هم متوجه شدم اینکه USB ها کار نمی کنن مثلا وقتی موس را بهشون وصل می کنم موس را میشناسه ولی کار نمی کنه یا وقتی فلش بهش وصل میکنم اصلا چراغ روی فلش روشن نمیشه البته یه بار روشن شد ولی خیلی کم نور !!!!!!:sadwalk:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
سلام به همه دوستان:bs_iloveyou:
سیستم من یه مدت که مانیتورش تصویر نداره البته روشن می شه و چشمک می زنه:smilie_help:
تا اون قسمت صفحه مشکی و مشخصات سیستم که نشون می ده هم تصویر داره بعد که نوبت ویندوز می شه دیگه صفحه سیاه میشه و مانیتور چراغش چشمک می زنه

لطفا راهنماییم کنید:sadwalk:
گرافیکم شکل داره یا مادربردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilie_help:

احتمال داره مربوط به گرافیک باشه ولی قبلش یکبار ویندوز را عوض کن ببین مشکلت حل میشه یا نه ، من بیشتر احتمال میدم مربوط به ویندوز باشه ( به امتحانش می ارزه :boos: )

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
با سلام دوست عزیز اگر با زدن کلید پاور خودبخد روشن میشود وبدونهیچمشکلی کار میکند همانطور که دوستان فرمودند اگر با کلید پاور خاموش شود مادر ببرد سالم البته اگر بطور ناقص خاموش کنی این تغییرات در بعضی از مادر بردها در بایوس ذخیره میشوند وبه محض زدن کلید پاور سیستم روشن میشود در مورد یوسبیها اگر 5 ولت کامل است وسیستم میشناسد یوسبی شما سالم است اگر ولتاز کم باشد ویا فلش یا موس خراب باشد چنین مشکلی پیش میاید

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
با سلام دوست عزیز اگر با زدن کلید پاور خودبخد روشن میشود وبدونهیچمشکلی کار میکند همانطور که دوستان فرمودند اگر با کلید پاور خاموش شود مادر ببرد سالم البته اگر بطور ناقص خاموش کنی این تغییرات در بعضی از مادر بردها در بایوس ذخیره میشوند وبه محض زدن کلید پاور سیستم روشن میشود در مورد یوسبیها اگر 5 ولت کامل است وسیستم میشناسد یوسبی شما سالم است اگر ولتاز کم باشد ویا فلش یا موس خراب باشد چنین مشکلی پیش میاید

ببخشید اقای davodporعلی اقا باز ستاره سهیل شده نیست لطف کن شما جواب منو بده
مادربرد گیگا مدل8i865p-g دارم که یکی ازماسفتهای تقذیه cpu سوخته بود تعویض کردم اما حالا وقتی روشن میکنمش دوتا ماسفت پایین اسلات رم بلای اسلات گرافیک سمت راست به شدت داغ میکنه .پل جنوبی هم به شدت داغ میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنین لینک عکس مادربرد روهم میزارم.باتشکر از دوستان درضمن شماره ماسفتها 06n03l
http://up.iranblog.com/3/1257242962.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا