آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان زحمت کش این سایت.وبا عرض تسلیت خدمت اقای علی رسیور مارو هم درغم خودت شریک بدون من چند وقتی نبودم دیگه ببخشید .خوب یک مادربرد گیگا مدل8i865p-g دارم که یکی ازماسفتهای تقذیه cpu سوخته بود تعویض کردم اما حالا وقتی روشن میکنمش دوتا ماسفت پایین اسلات رم بلای اسلات گرافیک سمت راست به شدت داغ میکنه .پل جنوبی هم به شدت داغ میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنین لینک عکس مادربرد روهم میزارم.باتشکر از دوستان درضمن شماره ماسفتها 06n03l
http://rapidshare.com/files/301361756/01122007.jpg.html

یا
http://up.iranblog.com/3/1257242962.jpg

آخرین ویرایش:

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان

سلام

اگه تهراني بگو آدرس بدم

فقط يك نفر داره

يا علي
با سلام ، نه متاسفانه تهران نیستم من اهل کرمانم ابنجام به هیچ عنوان گیرم نمیاد نمیدونم چکار کنم . اگر امکان داره شما برام تهیه کنید جبران میکنم .

آخرین ویرایش:

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
بچه ها عکس مادربرد رو گزاشتم لطف کنین نگاه کنین ونظرتون رو بگین راستی علی اقا لطف مکنی یک عیب یاب مادر برد برای من بفرستی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

rayanafshar

کاربر
2009-06-02
3
4
با سلام من تازه با شما آشنا شدم از اين رو خيلي خوشحالم دوستان من ميخوام اگه ميشه منبعي يا سايتييكي در مورد تعويض چيپب ها معرفي كنيد چون اكثر مشكلاتي كا بر ميخورم چيپه

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,885
TEHRAN
بچه ها عکس مادربرد رو گزاشتم لطف کنین نگاه کنین ونظرتون رو بگین راستی علی اقا لطف مکنی یک عیب یاب مادر برد برای من بفرستی

باسلام

دوست عزيز چشم

به فروشگاه تايپك تستر رجوع كنيد

تا از نوع آن باخبر بشيد واعلام كنيد ارسال بشه

يا علي

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26

باسلام

دوست عزيز چشم

به فروشگاه تايپك تستر رجوع كنيد

تا از نوع آن باخبر بشيد واعلام كنيد ارسال بشه

يا علي

ببین علی اقا همون تستری که خودت معرفی کردی وگفتی منم ازهمین دارم چون میخوام تسترا مثل هم باشه تا راحت تر بتونیم عیب یابی کنیم درضمن لطف میکنی به این مشکلم رسیدگی کنی
مادربرد گیگا مدل8i865p-g دارم که یکی ازماسفتهای تقذیه cpu سوخته بود تعویض کردم اما حالا وقتی روشن میکنمش دوتا ماسفت پایین اسلات رم بلای اسلات گرافیک سمت راست به شدت داغ میکنه .پل جنوبی هم به شدت داغ میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنین لینک عکس مادربرد روهم میزارم.باتشکر از دوستان درضمن شماره ماسفتها 06n03l
http://up.iranblog.com/3/1257242962.jpg

اینم عین نوشته خودت(
باسلام

دوستانی که تعمیرات مادر برد انجام میدهند .پیشنهاد میکنم :

با توجه باینکه اکثرا مادر بردها نقشه ندارند وبدون نقشه نیز راهنمایی و تبادل نظر

بسیار مشکل بوده وزمان حصول نتیجه (با راهنمایی ) به درازا خواهد کشید لذا :

تستر مادر برد کلا از 8 هزار تومان تا نهایت 15 تومان هست ومدلی که خودم مدتهاست از آن استفاده می کنم

از نوع 8 هزارتومانی میباشد واگر همه از یک نوع تستر استفاده کنیم طبعا ارورهایمان هم مثل هم خواهد بود

ومیتوانیم با اعلام ارور همدیگر را خیلی راحتتر راهنمایی کرده وسریعتر نتیجه بگیریم)منم از همین نوع میخوام

آخرین ویرایش:
  • Like

myroya

کاربر
2009-11-04
3
7
مادربورد؟؟؟؟؟

سلام به همه دوستان:bs_iloveyou:
سیستم من یه مدت که مانیتورش تصویر نداره البته روشن می شه و چشمک می زنه:smilie_help:
تا اون قسمت صفحه مشکی و مشخصات سیستم که نشون می ده هم تصویر داره بعد که نوبت ویندوز می شه دیگه صفحه سیاه میشه و مانیتور چراغش چشمک می زنه

لطفا راهنماییم کنید:sadwalk:
گرافیکم شکل داره یا مادربردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilie_help:

myroya

کاربر
2009-11-04
3
7
سلام به همه دوستان:bs_iloveyou:
سیستم من یه مدت که مانیتورش تصویر نداره البته روشن می شه و چشمک می زنه:smilie_help:
تا اون قسمت صفحه مشکی و مشخصات سیستم که نشون می ده هم تصویر داره بعد که نوبت ویندوز می شه دیگه صفحه سیاه میشه و مانیتور چراغش چشمک می زنه

لطفا راهنماییم کنید:sadwalk:
گرافیکم شکل داره یا مادربردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:smilie_help:

rayanafshar

کاربر
2009-06-02
3
4
سلام یک مادربرد abit amd دارم اصلا روشن نمی شه فت های pwm رو چک کردم درست بود ولی متاسفانه روشن نمی شه کمکم کنید من اصلاamd کار نکردم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا